Boşanma davam ve yeni ben

metal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
939
901
103
Merhaba arkadaşlar belkide burdaki en dert sayılmıyıcak konulardan biridir konum.Sorun şu ki pazartesi günü boşanma davam var.8aydır babamın evindeyim ve yaklaşık 20 kilo verdim.Duruşmada ne giymeliyim.Deri ceketle gitsem çokmu samimiyetsiz olur.

Merhaba arkadaşlar belkide burdaki en dert sayılmıyıcak konulardan biridir konum.Sorun şu ki pazartesi günü boşanma davam var.8aydır babamın evindeyim ve yaklaşık 20 kilo verdim.Duruşmada ne giymeliyim.Deri ceketle gitsem çokmu samimiyetsiz olur.

dert duymayı beklerken ne giyeyim sorusuyla irkildim bi. :D
deri ceket iyidir ya niye samimiyetsiz olsun.

Kaç kiloydunuz eskiden çok kilo vermişsiniz?
Kıyafet olarak takım etek,ceket olabilir ama deriyle olmaz...

94 kiloydum hamile kaldığımda şimdi ise 70 kilo civarındayım.İki aylık anneyim :)
Bebişinize ve size sevgiler...

Bu beyinsiz erkekler, daha çok kaybeder karısını,çocuğunu...

94 kiloydum hamile kaldığımda şimdi ise 70 kilo civarındayım.İki aylık anneyim :)
Allah sağlıklı uzın ömürler versin evladınıza. Boyunuz kaç 70 kilo nası durur Ayrıca süper zayıflamışsınız tebrik ederim. Deri ceket olur niye olmasın bence saçınızı da dalgalı fön yapın altınıza zara tipi pantolon var ondan giyin hafif topuklu ayakkabı içine de beyaz gömlek boynuna da taşlı bi kolye. hafif te makyaj abartmadan. Hem şık hem spor hem bakımlı. Yıkılmadım ayaktayımın dışa vurmuş hali :)
Yeni hayatınızda mutluluklar

bencede etek ceket veya düz siyah bir elbise çok naif olabilir.
umarım kazasız belasız sonuçların. yeni hayatınızda bebişinize ve size mutluluklar

Allah sağlıklı uzın ömürler versin evladınıza. Boyunuz kaç 70 kilo nası durur Ayrıca süper zayıflamışsınız tebrik ederim. Deri ceket olur niye olmasın bence saçınızı da dalgalı fön yapın altınıza zara tipi pantolon var ondan giyin hafif topuklu ayakkabı içine de beyaz gömlek boynuna da taşlı bi kolye. hafif te makyaj abartmadan. Hem şık hem spor hem bakımlı. Yıkılmadım ayaktayımın dışa vurmuş hali :)
Yeni hayatınızda mutluluklar
1,75 boyum teşekkür ederim eşim sağolsun hergün beni düzenli ağlatarak zayıflamama çok yardımcı oldu hamileyken kilomun büyük bir kısmını verdim.Yıkılmadım aksine bebeğim doğduktan sonra dahada dik durdum görsün bakalım dalga geçtiği karısı nasıl zayıflamış.

Back
X