- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Ya hersey bu kadar acik konusulmusken.gitsen normal bi evlilik yasayabilcekmisin.yada ne kadar surer bu durum.
Ya sonra karsilikli laf sokmalar baslarsa bunu dedin sunu dedin ailemi istemedin.
Ailesine bu kadar bagimli adam ne kadar dogru dusuncek olanlari.
Cok ince duzunmen lazim.
Hani adamin bi aliskanligi olurda bidaha yapmam diye soz verir sen de yuvani kurtarmak icin denersin.ama sorun adamin anasi babasi simdi hersey sicak taze yuva yikilmasin diye herseye tamam diyolar.
Sonra bunlarin basa kakilmayacagi ne malum.
Cunku anneler babalar evlatlar bunu anlamiyorlar.sizin de bu isteginizin normal oldugunu dusunnuyolar.gelin bizi istemedi .karim bi anami babami sigdiramadi biyere.
Cok zor bu durumlar.iki ucu bisey iste.bicak sirti gibi.
Yinede aileyi de esini de en iyi taniyan sensin.
Çooook geç kaldınız dersin. Bu adımı bu kadar yüz göz olmadan yapacaktı.
Affedecek misin peki? İçindeki bütün şüpheleri, düşünceleri söyle.. neticede çocuğun var kimse yargılayamaz seniç.
babasının bu durumda olmasından dolayı eşine kızıyorum.bir erkek bu kadar mı basiretsiz olur ya aklım almıyor..seni naz yapan 70 yaşındaki adamı inadıyla orda tutan biri yapmaya çalışıyorlar resmen..
çok sinirlendim valalhi kocan oalcak herife...
bir erkek hele ki baba olmuş bir erkek nasıl kendi işini halledemez..annen o kadr iyi konuşmuş ki içimdekileri dökmüş resmen..adam ne boşanmayı ne evli kalabilmeyi,ne ailesini susturabilmeyi hi,çbirşeyi başaramıyor..
insanın bir zamanlar aşık olup evlendiği adamın bu hale düştüğünü görmesi çok acıdır eminim ki,ben bile yüreğimde hissettim.
ama şu da var elbette ;kocan gelir seni alır gider,şüphelerin doğru mu değil mi görürsün,olmadı çıkar gelirsin..yani kimse bu kadar direndin sonunda neden döndün diyemez sana..herifin karaktersizliği dışında anasının adiliği dışında bişey yok ortada neticede.için alırsa denemek istersen git gerçekten de..
madem herkes hatasını anladı neden dava açılmadan anlamadı kimse de,1 saat içinde kafalarına balyoz mu düştü de bir anda herkes senin istediğin gibi olsun herşey demeye başladı...
2 gün önce daha neler diyolardı ...o yüzden bana samimi gelmiyorlar.
ama dediğim gibi çok da gaz vermek istemiyorum,dönmek de isteyebilrsin evine.affetmek diyemiyorum,bu adamı hemen affetmenin mümkün olmadığı belli zaten..
Sizin aklınızda oluşan tüm sorular benim aklımda da mevcut. Cevap basit aslında, bu kadar zaman blöf yaptığımı düşündüler, şimdi baktılar ki, iki gündür ne olursa olsun geri adım atmıyorum, dava açılmış, ben herkese hayır diyorum, bir de KP bazı şeyleri de bizden öğrendi, KV ye de ben söyledim artık, herkes bir geri adım attı.
Şimdi sorun şu, etkisi ne kadar sürecek? Ben ne kadar kendi halimde, düzenimde kalabileceğim, eşim ne kadar fark etti?
En başından beri hep aynı düşüncedeyim, dava açıyorum, boşanıyorum diye geri adım atılması benim için hiçbir şey ifade etmez, önemli olan zihniyet, kafanın içindekiler, sanırım onlar pek de değişmedi. Ha, bizim yüzümüzden huzursuz olmuşlarsa, karışmayız huzurlu olsunlar, diye düşünüyor olabilirler ama gerçekten ne kadar uygulanabilirler, bunu bilemiyorum.
Eşimle yüz yüze görüşmeden karar veremeyeceğim sanırım, dönsem de sanırım artık başka alternatif olmadığı için dönerim. Yani sözde tüm sorunlar çözüldü, gerçekte de çözüldü mü çözülmedi mi yaşamadan bilemem. Kişisel görüşüm eskisi gibi iç içe olmayı isteyeceklerdir, bu defa izin vermeyeceğim, ağzını açan olursa da, böyle istediğimi biliyordunuz, diyeceğim.
Zaten söyledim, benden asla eskisi gibi olmamı beklemeyin. Benden hiçbir şey beklemeyin. Hepsi de tamam dedi.
Sanırım gerisi zamana kalmış. Denemeden bilemem. Bunu istiyor muyum? Hayır. Asla.
Ne yapacağımı hic bilmiyorum.