Boşanma Davamı da Açtım...

Birde bunların asıl sorunu üsluptan ziyade insanlara tepeden bakmaları.Ailecek kibirliler.Sanki Sürekli Karışık ve ailesi daha aşağıda bu aileye gelin gitmesi lütuf o yüzdende herşeye amennah demeli.

Şu cümleler var ya korkunç.Belki ortalığı yumuşatmaya geliyordur diyordum tam bir mağara adamı çıktı.Kaçıncı yüzyılda yaşıyorlar.

Bunların zihin problemi var.Oğlunun ve gelinin bağımsız bir birey olduğunun ve kendi ayakları üzerinde durması gerektiğinin farkında değiller.İlelebet onlara bağımlı ve itaatkar olmanızı istiyorlar.

Öyle anne babadan böyle pasif ,ezik ,kendine güvensiz ,ailesine bile sahip çıkamayan bir çocuk çıkması gayet normal.

İyice emin oldum ki iyiki de terketmişsin ve geri dönmemişsin .

Son düzenleme:
bende ayrıldım eşimden başta blöf oldugunu düşündü herkes.. ne arayan ne soran ne gelen ne giden
sonra dava açtım mahkeme kağıdı ellerine ulaştı o zaman anladılar blöf olmadıgını. sonra telefon telefon üstüne.
anladılar ama geç oldu. sizinkiler de geç anladı. bazen ayrılma sebebinden daha ağır basıyo ayrıldıktan sonra söylenenler ve yapılanlar. ben de de öyle oldu. daha çok nefret ettiriyolar.şükrediyosun haline

ya lütfen herkes anne baba olmasın. yavrum benim kıyamam ona.
müneccim değilim ama bak bu senaryonun sonunu söyleyim sana, o baba müsveddesi kuzunun eline kalacak enin de sonunda.
inş çok mutlu bir hayatınız olur, belki iyi de bir babası olur ne bileyim abisi olur

Oğlunu okutmuşsun evlendirmişsin miss gibi gelinin ve torunun var.İnsan daha ne ister.

Araları iyi olsun mutlu olsunlar diye ellerinden geleni yapacaklarına tam tersi çomak sokuyorlar.Oğullarının zaten bir yuvasını yıkmışlar ikinciyide yıkıyorlar.

Paraları pulları olan insanlar birde.O evi sattırıp yanımıza gelin demeleri zaten zihniyetlerinin ne kadar geride kaldığını gösteriyor.Üstüne 3 ay hiçbirşey yapmamaları.

Onun annesi var
Ona gore annesi olumsuzdu, annem olmesin ben olim sen ol cocugum olsun ama annem olmesin derdi hep
Ben Allaha havale ettim canim baskada bise yapmadim, bu beni kotu enerjiye cekrdi ben kendi hayatimla ilgilendim kizimla ilgilendim kizima guzel bi gelecek olsun diye evimi aldim arabami aldim
kizimi kultur olarak egitim olarak biseyden eksik birakmamaya calisiyorum haftasonlari dini egitimi icin Kuran kursuna gonderiyorum
6 yil icinde ne yaptin derlerse hersey ortada, afedersiniz onla bunla dusmedim!
Gorustuklerim oldu ama hicbir ahlaksizlik yapmadim ... Kendim icinmi hayir, kizim icin...

Allah herkesin gonlune gore versin hep derim, bana yardim edenlerinde kotuluk yapanlarinda..
Insallah bigun karsima iyi bir insan cikar iyi bi evlilik yaparim ... Evet istiyorum bunu

Rabbim gücüne güç katsın inş. ayağın inş hiçbir taşa takılmasın, yavrunun başında ol hep inş.
elbette ki görüşeceksin tanışacaksın,ha o adam ölse belki derdin ki takdir ilahi olamadı. ama resmen kaçıp gitmiş kendince, sen de yoluna bakacaksın bir şekilde. artık yavrunda herşeyi anlayacak yaşta olduğundan her zaman annesinin yanında olacaktır.

Cok tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin cok mutlu ettin beni
Kizim tam 6 aydir gormuyo babasini kendisi gitmek istemedigini soyledi oda tamam dedi
Bidaha gelmiceksen seni bidaha arayip sormam bizi unut falan gibi seyler soyledi

Aslında kibarca söylemek lazım.
Siz gittikten sonra bu hayattan oğlunuz ne olacak?
Daha kac kere yuvasini yıkacaksınız?
Kazandık oğlumuz bizi tercih etti diyorsunuz da omur boyu sizinle yaşasa da ileride tek basina ailesini kuramamış biri olarak kaldığında pisman olmayacak misiniz?
Ben en çok oğlunuz için üzülüyorum diye
Belki vicadana gelirler sanmıyorum ama

çok cesur bi kadınsınız sizi yürekten tebrik ediyorum. hiç meraklanmayın sizde bu güçlü kuvvetli karakter oldukça sırtınız yere gelmez

çok cesur bi kadınsınız sizi yürekten tebrik ediyorum. hiç meraklanmayın sizde bu güçlü kuvvetli karakter oldukça sırtınız yere gelmez

Süreklikarışık yeni bi gelişme var mi kayinpederin nasıl bir tavırla geldi

Cok tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin cok mutlu ettin beni
Kizim tam 6 aydir gormuyo babasini kendisi gitmek istemedigini soyledi oda tamam dedi
Bidaha gelmiceksen seni bidaha arayip sormam bizi unut falan gibi seyler soyledi
Süreklikarışık yeni bi gelişme var mi kayinpederin nasıl bir tavırla geldi

Arada cevap yazamadığım birileri varsa kusuruma bakmasınlar, elimden geldiğince tüm mesajları alıntılamaya çalıştım.

KP ne yaptıysak gitmiyor. Zaten şimdiki hali çok kötü, 70 yaşındaki adam, beni almadan gitmiyor. Halen daha burada.
Tabi konuşmalar da çok değişti, tamam şöyle olsun böyle olsun, kızımızsın vs.

KV ile konuştum, ona da söyledim her şeyi, bıktım artık "annem annem" demesinden, tüm kavgalarımızın nedeni buydu, o da bayağı konuştu, karışmam, gelmem, etmem, sizin eviniz, sizin yuvanız, biz artık yokuz, vs.vs..

En sonunda annem dayanamayıp eşimi aramış, "biz burada senin ailenin, karının, çocuğunun pazarlığını yapıyoruz, sen nerdesin, biz senin yuvanı yıkıyoruz, kurtarıyoruz, dağıtıyoruz, toparlıyoruz, resmen senin karın ve çocuğun için pazarlık yapıyoruz, sen ne yapıyorsun, yeter artık bir duruş göster, 70 yaşındaki baban gelmiş almadan gitmem diyor, sen ne yapıyorsun? Çık ortaya hem kendi ailene hem bizlere de ki, Çek'in ellerinizi evimden, biz devam ediyoruz veya biz bitiriyoruz" bari bunu sen yap, artık sesin çıksın, hiçbirimizden çekinme, korkma yeter ki sesin çıksın, sen net duruş göster, her kararında ben de senin yanındayım" demiş, o da "tamam, tamam" deyip kapatmış.

Eşim dn gece beni de aradı, çok ılımlı, olmasın bitmesin, yapalım, deneyelim her şart kabul, filan dedi. Kesinlikle olmaz dedim. Herkese tek sözüm "asla"

Annemin konuşmasından sonra muhtemelen eşim çıkıp gelecektir, tabi KV de söylemiş, artık bizi boşver, bizi karıştırma senin ailen karın ve çocuğundur, diye.

Olması gerekenler oldu ama çoook geç kaldılar. Keşke herkes tüm sözünü en başında söyleseydi. Bu saçma noktaya gelinmeseydi.

Şimdilik olaylar bunlar. Her şeyden nefret eder durumdayım. Eşime karşı olan düşüncelerim asla değişmedi. Şu anda her şeyin benim istediğim şekilde olması da benim için hiçbir şey ifade etmiyor.

Ne rezil durum..

ya aslında durumlar düzelmeye başlamış gibi. evladın için sen de bazı prensiplerinden ödün verebilirsin. zira aldatma, şiddet yok en azından. tabi ki yıprandın ama bu da bir sınav deyip deneyebilirsin.
belli ki eşin tek başına duruş sergilemiyor illa ki yönetilecek. durumu lehine çevirebilirsin. artık annesi de karışmayacak. bundan sonra sen yönlendirebilirsin. ha tamamen güvenmeden her an her şey olabilecek gibi deneyebilirsin. atıyorum zerre kadar ihmali olsa direkt davayı açabilirsin.
çocuk olmasa hadi bak yoluna arkadaşım derdim ama evde bir tane minnak var. belki babalık duygusunu öğrenir. annelik gibi değil işte sonradan öğreniliyor malesef.

Herkese sürekli hayır demekten, laf anlatmaktan bıktım. Ne yalan söyleyeyim, koskoca adamın bana yalvarması da çok rahatsız ediyor. Şu an içinde bulunduğum durumdan çok rahatsızım.

İnsanlar tüm şartlar kabul edilmişken neden halen istemediğimi anlayamıyorlar. Güvensizliğimi anlayamıyorlar, söylediğimde de her türlü garantiyi verip, yeniden iknaya çabalıyorlar.

Söylenen hiçbir söze inanamıyorum, eşimi ne yazık ki sevmiyorum ve hatta nefret ediyorum, bırakın o eve evim, yuvam diye dönmeyi, İstanbul il sınırlarından içeri girmeyi dahi istemiyorum. Gelin görün ki anlatamıyorum.

owww sevmiyorum diyorsan bu iş çok zor be karışık. yani senin de mutlu olman gerek. bir anne mutlu olmazsa evde kimse mutlu olmaz ki. o zaman biraz daha sağlam dur nereye kadar bekleyecekler illa ki vazgeçecekler yani.

İçimdeki güvensizlik ve şüphe çok çok büyük. Bir şeylerin değişeceğine zerre inancım yok. Birlikte aile terapistine gidecekmişiz, gerekirse KV de gelecekmiş. Vs.vs

Ya hersey bu kadar acik konusulmusken.gitsen normal bi evlilik yasayabilcekmisin.yada ne kadar surer bu durum.
Ya sonra karsilikli laf sokmalar baslarsa bunu dedin sunu dedin ailemi istemedin.
Ailesine bu kadar bagimli adam ne kadar dogru dusuncek olanlari.
Cok ince duzunmen lazim.
Hani adamin bi aliskanligi olurda bidaha yapmam diye soz verir sen de yuvani kurtarmak icin denersin.ama sorun adamin anasi babasi simdi hersey sicak taze yuva yikilmasin diye herseye tamam diyolar.
Sonra bunlarin basa kakilmayacagi ne malum.
Cunku anneler babalar evlatlar bunu anlamiyorlar.sizin de bu isteginizin normal oldugunu dusunnuyolar.gelin bizi istemedi .karim bi anami babami sigdiramadi biyere.
Cok zor bu durumlar.iki ucu bisey iste.bicak sirti gibi.
Yinede aileyi de esini de en iyi taniyan sensin.

İçimdeki güvensizlik ve şüphe çok çok büyük. Bir şeylerin değişeceğine zerre inancım yok. Birlikte aile terapistine gidecekmişiz, gerekirse KV de gelecekmiş. Vs.vs
Çooook geç kaldınız dersin. Bu adımı bu kadar yüz göz olmadan yapacaktı.

Affedecek misin peki? İçindeki bütün şüpheleri, düşünceleri söyle.. neticede çocuğun var kimse yargılayamaz seniç.

babasının bu durumda olmasından dolayı eşine kızıyorum.bir erkek bu kadar mı basiretsiz olur ya aklım almıyor..seni naz yapan 70 yaşındaki adamı inadıyla orda tutan biri yapmaya çalışıyorlar resmen..
çok sinirlendim valalhi kocan oalcak herife...
bir erkek hele ki baba olmuş bir erkek nasıl kendi işini halledemez..annen o kadr iyi konuşmuş ki içimdekileri dökmüş resmen..adam ne boşanmayı ne evli kalabilmeyi,ne ailesini susturabilmeyi hi,çbirşeyi başaramıyor..
insanın bir zamanlar aşık olup evlendiği adamın bu hale düştüğünü görmesi çok acıdır eminim ki,ben bile yüreğimde hissettim.
ama şu da var elbette ;kocan gelir seni alır gider,şüphelerin doğru mu değil mi görürsün,olmadı çıkar gelirsin..yani kimse bu kadar direndin sonunda neden döndün diyemez sana..herifin karaktersizliği dışında anasının adiliği dışında bişey yok ortada neticede.için alırsa denemek istersen git gerçekten de..

madem herkes hatasını anladı neden dava açılmadan anlamadı kimse de,1 saat içinde kafalarına balyoz mu düştü de bir anda herkes senin istediğin gibi olsun herşey demeye başladı...
2 gün önce daha neler diyolardı ...o yüzden bana samimi gelmiyorlar.
ama dediğim gibi çok da gaz vermek istemiyorum,dönmek de isteyebilrsin evine.affetmek diyemiyorum,bu adamı hemen affetmenin mümkün olmadığı belli zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…