Boşanma Davamı da Açtım...

Sana bir şey söyleyimmmi Sürekli Karışık eşinin gelmesine hep kayınvaliden engel oldu.Blöf yapıyor ayağına gitme bilmem ne.Dikkat ettiysen hep son dakika vazgeçiyordu.Annemin yanındayız falan diyordu.Çok otoriter bir kadın belli.Eşinin ipleri hep annesinde.

Eşin yerine babasının gelmeside bilinçli bence.Adam demiş ya oğlumuzu bizden ayıramazsın diye yanına geldiğinde aklını çeleceğini düşündüler demek ki.Aman oğlumuz bizden uzaklaşmasın ayrılmayalım .Hemde onu hala bağımsız biri gibi görmediklerinden.Eşinle değilde babasıyla muhatap olmak zorunda kaldın.

Döneceksem de o kayınvalideye dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirdim.Derin bir sınır çekerdim aramıza.
 
Neden döndüğümde geri dönmem zor olur diyorsun?
Eğer kararın bir kez daha denemekse eşine söylemelisin, başa dönersek ben yine dönerim, dönmemi engellemeye sakın kalkma, kalkacaksan da ben gelmiyorum diye baştan anlaşsan mı acaba?
Bana bu kısım biraz ürkütücü geldi. Yani tekrar deneyeceksen de dönme kararında özgür olmalısın.
 

Bakin donsenizde kadin sizin evini e yerlesmisti zaten sakin sakin gidelim beraber tutariz evi yada annemler gider olayina girmeyin eviniz tutulsun nakliye ayarlansin oyle gidin kayinvalide fena dedigim dedik bir kadin nasilsa tasindik gidecez deriz 2 ay sonra alisir oyle yasariz diye bakiyor olma ihtimali yuksek
Esini olc tart bic sen git evi tut nakliyeyi ayarla biz oyle gelicez de o noktadaki davranisindan herseyi cozersin zten yok senin zevkin beraber falan dersede ben lux aramiyorum huzur ariyorum 10-12 evi olan sizsiniz siz anlamayacaksiniz evdende benmi anlayacam tut iste zevkine gore de cik
 
Şartları açık açık konuş. Mesela ben ancak bayramlarda giderim annenlere evime gelmelerini de istemiyorum. Onların evinde de kalmak istemiyorum. Onlardan uzakta ayrı ev tut; evi döşe ancak öyle gelirim. Oglumuzu da ancak ben ne zaman istersem götürebilirsin onlara. Kafalarına estikleri gibi goremezler. Sonuç olarak onlarla eskisi gibi olmak istemiyorum. Mesafe istiyorum de.
 
Barismamalisin nacizane fikrim aynilarinin tipkisini yasadim ben dondum devam ettim ama duzelmis gibi oldu duzelmedi suan ufacik bir kivilcima bakiyor bitmemiz ailesi karismicaz yapmicaz birsey dedi ama uzaktan uzaga yapiyorlar duzelmeyecek bunu bilmelisin
 
Inşallah hakkında hayırlısı olur belki bi şans verirsen sende mutlu olursun. Eşinin son davranışları olmasa onu seviyorsun sanırım. Bence onu görünce duyguların daha netleşir. Arada sevgi varsa bir kez denemeye değer
 
Surekli_Karisik sanırım eşin geldi,pazarlık aşamasındasınız:):)

bir nevi öyle değil mi,aşk meşk özleme falan değil bu dönüş veya affetme...sadece pişman olmamak adına oğlu adına tekrar deneme..son bir deneme ,şans....sen dönme şartlarını söyleyeceksin,eşin de ya he he diyecek değişmiş gibi yapacak ya da bir yerden belli edip değişmediğini sana son kararı verdirtecek...
hayırlı olsun be arkadaşım,umarım gönlünce sonuçlansın..
 
Hepinize merhabalar,
Döndüm evet ama çok kötüyüm

Eşim c.tesi geldi, kaldı, konuştuk, aslında o hep tüm konuyu kapatmak istedi. Aynı evimizdeyiz, KV gillerle yakın yani ama dün döndük, yarım saat uğradık, eşim yemek yedi evimize geçtik. Herkes iyi, güleç, herkes hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışıyor ama anlıyorum herkes kendini haklı görüyor.

Eşim şimdilik iyi, hatta çok çok iyi; onu ilk gördüğümde şok oldum, üç ayda belki on kilo vermiştir, çok zayıflamıştı, kötü görünüyordu, sanırım istemeye istemeye gelmemin sebebi biraz da bu oldu.

Şimdilik gelen giden, arayan soran yok. Yine de çok gergin ve mutsuzum. Kendimi yabancı bir yerde, yapayalnız hissediyorum. Düşünüyorum düşünüyorum, neden burada olmak zorunda olduğumu bir türlü anlamıyorum.

Çocuğum için ? Yetmiyor. Umarım eşimle eski ilişkimize dönmeyi başarabiliriz. Dünden beri durup durup ağlıyorum. Eşim bana gerçek evin ve ailenin kim olduğunu çok güzel öğretti. Artık ben de evimi ve ailemi özlüyorum. Orada çok daha iyiydim.
 
Inşallah hakkında hayırlısı olur. Rabbim içini ısıtsın inşallah esine karşı da . Umarım hersey istediğin gibi olur
 
kıyamam sana arkadaşım..lütfen öyle düşünme... bırak kim isterse kendini haklı görsün..önemli olan eşinin tavrı.kv istediği kadar yapsın,eşin düzeldiyse anladıysa hatasını sizi uzak tutar mutlaka..
eski halinize değil,yeni hhalinize gideceksiniz inşallah.yepyeni bir ilişkiye başlıyormuş gibi düşün lütfen. hani ne oalcağını bilemezsin,ilişki nereye gider bilemezsin,adamı da çok iyi tanımıyorsundur..o zaman gibi düşün.
bakarsın görürsün yaşar hissedersin..olursa olur olmazsa zaten gördün,tek başına da yapabilrisin.ne yaşaycağını gördün biliyosun..
üstelik bu sefer daha güçlüsün.
orada olmak zorunda değilsin aslında,sadece içinde bir yer eşin sen ve oğlun için bir aile olmayı istiyor.içinden bir his eşin bu sefer başaracak diyor,umudun var. ki umut güzeldir her zaman..
sıkma kendini akışına bırak..bak bakalım eşin tekrar senins evgini kazanabileicek mi... yaşamadan göremezsin..
sıkma kendini yorma,sadece rahat ol ve bekle..orası senin yuvan..
bence eşin akıllanmış olabilir.10 kg diyosun demek ki anacığının yemeklerini yiyemedi sindirmedi demek ki...
muhattabın da kv değil asla unutma bunu..
güzellikler seninle olsun canım
 


İyiki geldin çok merak ettik seni.

Cumartesi ne konuştunuz? Kolay şeyler yaşamadınız.Yeni geldin biraz daha zaman tanı ve gözlemle.Oğlun nasıl peki babasını özlemiş mi?
 


Banada çok pişman olmuş üzülmüş gibi geldi.Kilo verdiğine göre.

Umarım bu hayatlarında yepyeni bir başlangıç olur.Hayırlısı olsun.

Hem şimdi eşi adımlarını daha akıllı atar.Kaybetme korkusunu yaşadı bir kere.Şimdiye kadar blöf zannediyorlardı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…