allah sabr versın zor tabı onca emek bır anda yok oluyor ama ne yapıcaksın kader rabbım hakkında hayırlısını versın bır avukata gıt danış tum haklarını ogren ona gore hareket et cnm
senin için zor bir süreç olsa da eşin davayı açtığına göre dönüşü olmayan kararı almış demek ki .öncelikle bunu kabul etmen gerekir. sen de seni istemeyenden bir avukat aracılıyla haklarını koruyarak boşanmayı hızlandır uzatmak yalnızca senin yıpranma sürecini uzatır .sana ve çocuğuna allah yardımcı olsun..
canım şu an can acını hafifletebilecek bir şey yok.
sadece düşünceler, Allah'a şükür çocuğun yanında...
ya bir de çocuk için mücadele etmek zorunda kalsaydın.
davayı hızlandır derken arkadaşlar hakkını bırak demiyorlar,
hakkın olan neyse al...
o şu an öfkeyle kalkmış bence zararlada oturur.
nasıl olsa bitecekti, ben bitirdim demek istemiş, nasıl bir düşünce yapısı bilmiyorum ama erkekler...
Allah yardımcın olsun...
senin ve çocuğun için en hayırlısını versin.
bu süreç çok zor, yıpratıcı, emin ol farkedince sende süründürmek değil, kurtulmak isteyeceksin.
Onca zaman onca emek onca sevgi... Biliyorum canın yanıyor,haklarını al ama bu işi uzatma.Seni daha çok yıpratır.Bazı şeyler ahiret yatırımıdır, böyle düşün.Allah'a havale et.Biliyorum bize demesi kolay ama evladın için bunu yap.Huzursuzluklar en çok çocuklara yansıyor.İnan hiç bir acı aynı kalmıyor,dayan ve o davaya başın dik gir arkadaşım.Kendine sarıl önce,öyle güzel yaşa ki hergün pişman olsun seni kaybettiği için.
daha önceki konunu okudum kurtulduğuna dua et biran evvel kurtulmaya bak gerekli tazminatını ve çocuğun içinde nafaka iste tek başına yapmadın o çocuğu
iyide canım sen açmadın ya onlar açmış senin yapabileceğin birşey yok evliliğini kurtarmak adına. sadece çocuğun için nafaka ve kendin için bir miktar tazminat isteyebilirsin yada kendin içinde nafaka daha ne yapabilirsin. İlk boşanan sen değilsin canım hayat kimse boşanmak için evlenmiyo ama böyle oluncada yapacak bişey yok Allah sana ve çocuğuna uzun sağlıklı mutlu paralı ömürler versin. onlarda ne halleri varsa görsünler allaha havale et canım. ama bişey sorucam neden sana karşı bu kadar tepki olaylar ailene karşı niye böyle yaptılar olaylar dayaklar filan sebep neydi
benide ailemide küçümsedikleri için bizi hiç kaile almadılar insan yerine komadılar hiç nedenler hep eften puftan önceki konumda açıklık getirmiştim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?