Boşanma davası açılmış çoktan haberim bile yok

Canım, daha tutmadıysan hemen avukat tut. Bak ilk dava görülmüş diyorsun, sonra bazı şeyler için geç kalmış olma.

Ailen niye üzülüyor ki, kendilerini ve kızlarını küçük gören birine niye muhtaç olacaksınız ki siz? Muhtemelen çevre ne der, dul kalacak kızımız endişesi vardır içlerine. Sen hiç bunları düşünme, evlenemek kadar boşanmak da var bu hayatta. Ayıp veya kınanacak bir şey yok bunda, birine metres gitmedin ya. Sen yaptığının normal, utanılmayacak bir şey olduğunu biliyorsun. Karşındakilere de hissettir bunu, onlardan gelebilecek manasız yorumlara tıka kulaklarını. Hayat senin hayatın.

teşekkür ederim inşallah lise mezunuyum okula devam etmeyi düşünüyorum bu insanların sayesinde hem azim hemde hırs sahibi oldum azmimin elinden hiçbişey kurtulamıcak inşallah yavrumuda kendimide hiçkimseye muhtaç etmicem allahın izniyle

çok teşekkür ederim ya allah razı olsun siz böle konuştukça ben dahada güçleniyorum

Ben sizin önceki konularınızı okumadım.Bu kısa yazınızdan anladığım kadarıyla söylüyorum..''eğer yoksa avukatınız bir an önce bir avukat bulun kendinize'' eşinizin karşısında haklarınız var bunların bilinçli bir kişi tarafından savunulması gerekiyor.Boşanma boşanmama konusuna gelince ''TABİKİ BOŞANIN''..Durum nedir bilmiyorum dediğim gibi ama insanlar evlenirken nasıl enine boyuna konuşup evleniyorlarsa boşanırkende aynı şekilde olmalı heleki ortada bir evlat varsa.Eşinizin ''sizden habersiz açtığı davayı'' size karşı büyük bir saygısızlık olarak görüyorum ben..Allah kolaylık versin umarım bundan sonra hayat size güzel yüzünü gösterir..​

Son düzenleme:

çok haklısınız bende öle düşünüyorum artık biterse bitsin zaten bitmesi gerek tamam kolay deil çok zor ama böle bi evlilikten oynaya oynaya boşanılır bunu öğrendim böle bi kocadan oynaya oynaya ayrılınır aynen sizinde dediğiniz gibi o istiyosa ben çoktan razıyım bunu aynen böle mahkemede sölücem çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için allah razı olsun çok şükür evladım yanımda ya gerisi boş zaten

avukatım var bütün haklarımı tabikide alcam 8 aydır babamın evindeyim eşim olcak adam birkez olsun bırakın beni çocuğunu bile aramadı sahip çıkmadı oğluma daha onun parasıyla alınan bir süt bile yok babalık hakkı bile yok ben bunları yanına bırakmıcam ama ben onun parasında deilim alsın başına çalsın ama bu yaptıklarından sonra deveden bir tüy bile koparsam kardır benim için

seni istemeyeni sen de isteme canım.hakların neyse nafaka tazminat al boşan
yeni hayatına bir an önce başla.zor bir dönem ama güçlü olursan her zorluğu aşarsın
bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum sana

nafaka tazminat hatta elimden kaynanamın döve döve zorla aldığı altınlarım kolumdan çekip kopara kopara bi kısmınıda ben evde yokken çalarak aldığı altınlarım hepsini alcam adalet gerçekten varsa eğer alcam

Genelde böyle oluyor sanırım..Daha öncede buna benzer hikayeler okudum..Boşanma evresinde veya boşandıktan sonra erkekler ilgilenmiyor çocuklarıyla.Ben bu durumun (eşler arasında) karşı tarafa sevgi ve saygıyla alakalı oldugunu düşünüyorum.Boşanırken sevmiyorda olsa eşine karşı saygısı olan çocuğununda yanında oluyor.Olmayansa zaten evliliğinden pişman oln kişiler bu durumda çocuklarınıde benimsemiyorlar..Ama buna yapılıcak hiçbirşey yok.Zorla çocuğuna bakmasını sağlayamazsınız bir şekilde sağlasanız bile bunun hiçbir anlamı yok.Kesinlikle destekliyorum hakkınızı en önemliside evladınızın hakkını bırakmayın..​

canım eğer düğün kasetlerin varsa takı takılırken çekilen kaseti delil olarak sunabilirsin hakime aklında olsun avukatına bir danış bilirkişiye tespit yaptırarak ne kadar zilyetin varsa hepsini alabilirsin diye tahmin ediyorum.

neden Boşanmak istiyor eşiniz???

bugüb duruşma oldu eşim gelmemişti avukatını yollmıştı bende avukatımla birlikte girdim davaya hakim hiçbişey sormadı bana hep avukatım konuştu orda dizlerimin baağı çözüldü ellerim ayaklarım titredi çok zor çok orda nafaka talep etti avukatım onun avukatıda sek araştırması istedi hepsi bi yana ama ben çok kötüyüm

Hayırlısı olsun, canım. Olmadı avukatınıza danışıp bir dahaki duruşmaya siz de gitmezsiniz. Zaten boşanmanın stresi var üzerinizde bir de mecburiyet yoksa duruşmaya katılıp iyice germeyin kendinizi. Ama avukatın tüm haklarınızı da çatır çatır alacağından emin olun tabi.

hayirlisi neyse o olsun canim.allah hakkinda hayirlisini versin.kendini toparlamaya calis birakma kendini

hadi hayirlisi...
ayiciktan tamamen kurtulacaksin canim sevinmen gerek...
maddi anlamda ne alabiliyorsan al mutlaka!!!

her günün her gecen her anın düşünmekle geçiyor tahmin edebiliyorum.bazen içindeki acı közleniyor bazende alev alev yanıyorsun değil mi.hayat insana çok şeyler öğretiyor ve bnimde öğrendiklerimden biri de unutulmayacak yada yokluğuna alışılamayac bir erkek yok şu dünyada arkadaşım

evet aynen öle sürekli kafamda o var oğlum var nolcak nasıl olcak hayat bittimi dahamı iyi olcak düşünmeden geçen bir anım bile yok uyurken bile rüyalarımda uyanıkken hep aklımda allahım yarım et nolur kafamdan atmam için bu düşünceleri yardım et onu unuturum belkide unuttum ama yuvam yıkıldı çok ağır bişey bu çok ağrıma gidiyo haketimmi ben bunları diyorum düşünüyorum bu seviyeye gelecek en ufak bişeyim olmadığını biliyorum hatasız deilimdir belki ama bende oğlumda bunu haketmedi

canım merhaba ,
İnan mahkeme de hissettiklerini okurken sanki orda ben vardım .o anları ben yaşadım .
Yaşadığın o duygulara çok üzüldüm ve o pislik ........ adama sana bunları yaşattığı için lanet ettim

Ve ne kadar korkak biriymiş mahkemeye gelemeyecek kadarda yüreksizmiş

Sen bu duyguları yaşamış olsanda inan bana ondan çok daha güçlü şerefli yürekli birisin !!!!!

Mutlaka bizi haberdar et gelişmelerden ve ,inan allah yardımcın olsun bütün bu Şerlerden en kısa zamanda kurtulursun, oğlunla bembeyaz bir sayfa açarsın kendine .Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…