evet aynen öle sürekli kafamda o var oğlum var nolcak nasıl olcak hayat bittimi dahamı iyi olcak düşünmeden geçen bir anım bile yok uyurken bile rüyalarımda uyanıkken hep aklımda allahım yarım et nolur kafamdan atmam için bu düşünceleri yardım et onu unuturum belkide unuttum ama yuvam yıkıldı çok ağır bişey bu çok ağrıma gidiyo haketimmi ben bunları diyorum düşünüyorum bu seviyeye gelecek en ufak bişeyim olmadığını biliyorum hatasız deilimdir belki ama bende oğlumda bunu haketmedi
canım merhaba ,
İnan mahkeme de hissettiklerini okurken sanki orda ben vardım .o anları ben yaşadım .
Yaşadığın o duygulara çok üzüldüm ve o pislik ........ adama sana bunları yaşattığı için lanet ettim
Ve ne kadar korkak biriymiş mahkemeye gelemeyecek kadarda yüreksizmiş
Sen bu duyguları yaşamış olsanda inan bana ondan çok daha güçlü şerefli yürekli birisin !!!!!
Mutlaka bizi haberdar et gelişmelerden ve ,inan allah yardımcın olsun bütün bu Şerlerden en kısa zamanda kurtulursun, oğlunla bembeyaz bir sayfa açarsın kendine .Dualarım seninle
Tabikide hakketmediniz !!!!Bu sizle alakalı değil , onun kötü biri olması ile alakalı malesef . Bu onun ayıbı bu onun eseri !!!!!Sakın hatayı kendinizde aramayın ama olanıda kabullenmek lazım ,nedenlerin cevabı yok yaşayamamışlıkların pişmanlıklarını yaşayıp bu zamanları kendinize ve oğlunuza zindan etmeyin !!!!
oğlunuzun her gün gelişimi size her an daha yakınlığını göstermesi mutluluk kaynağınız olacak ( benim için ole mesela :)inanın ,
Oğlunu Karsısnı kaybeden kendisidir . Sizin en büyük kazanımınız evladınız ..bu hayatta bir yaşama amacınız , umudunuz var en önemlisi yalnız değilsiniz !!!!Ama o ömür boyu eksik ve yalnız kalacaktır .
slm arkadaşlar beni dah önceki konulardan biliyosunuzdur eşim boşanma davasını çoktan açmış haberim yok hatta bir duruşma olmuş ikincisi gelmiş çatmış bu ayın 28inde davamız var bana tebligat gelmedi haberim yoktu yeni öğrendim bunca şeyleri yaşayan çeken benim davayı açan benide oğlumuda biranda silen o bi yandan iyi oldu benim yapamadığımı o yaptı ama yinde bu bana öle koyduki çok zoruma gidiyo çok kötüyüm sizce napım duruşma günü beni istemeyeni bende istemem tabiki ama naparsam ne dersem onu süründürürüm yavrumun hayatını hesabını ondan nasıl sorarım kendi hayatımın hesabını nasıl sorarım daha 2 yıl önce evlenemk için uğraşırken şimdi boşanmak için uğraşıyoruz biz daha 1 kere evlilik yıl dönümü geçirdik bu adaletmi yavrum baba kokusu nedir bilmiyo çok çok zor allahım sen sabır ver nolur
Tatlım sorun neydi bilemiyorum ama seni 2 yılda çocuğa rağmen bırakmayı isteyen bi adamı sen işi yokuşa sürerek kendini vazgeçilmez sanmasına izin verme.Senin davaya gitmemen boşanmak istemiyorum demen onu sadece kabartır horoz gibi..Hint kumaşı sanar kendini..Sana acımayana sende acımayacaksın.Dünya böyle malesef..5 sene önce bende çok uğraş verdim yuvam dağılmasın diye ama olmuyorsa zorlamayacaksın.Zararın neresinden dönersen kardır.
çok teşşekkür ederim canım gelişmelerden tabikide haberdar ederim daha 10. ayda diğer mahkeme sendemi boşandın eşinden allah büyük napalım kaderde bunları yaşamakta varmış
hergün biraz daha büyüyo hergün yeni bişey öğreniyo ve güzelleşiyo ama inanın bazen yaptıklarının farkında bile deilim haklısınız o benim tek tesellim ama bi yandanda ona bakınca canım yanıyo içim acıyo neden diyorum neden oda annesinin babasını aynı çatı altında yaşadığı ve bi evde büyümüyo neden mutlu huzurlu bi ailede büyümüyo ya büyüyünce bana neden anne derse ben ne dicem düşman edemem diğer türlüde yapamam bilmiyorum çok kötü çok zor bi durummuş allah aydınlığına çıkarır inşallah
haklısın canım bende zaten yokuşa sürmedim bende onun davasına karşı boşanma davası açtım onun davasının reddini istedik biz zaten boşanma davası açtık deedik hakime davanında hepsine gidicem avukatımla kurtarılır bi yanı kalmadı bitti zaten ama bu satten sonra deveden bi tüy bile koparsam kardır bana
yok daha dava olmadı olunca burdazaten paylaşacağımevet biraz kader birazda kendi adıma konuşayım bile bile düzelir , değişir umudu ile yapılan yalnış bir evlilikti benimkisi .
4 sene verdim ama şimdi bakıyorum iyiki daha fazla vermemişim . Bana kalan en güzel şey ise oğlum , allah bizi ayırmasın allah kimseyi evladından ayırmasın.
Senze zamanla içindeki keşkeler ve nedenler yok olmaya başlayınca daha net göreceksin herseyi ve sende iyiki diyeceksin !!!Kurtuldum diyeceksin !!!!
Merhaba,
Allah yardimciniz olsun,nafaka isteyin.mal varliginiz varsa sakin birakma.hepsini iste.cocugun icin gene iste.haberin olmadan seni bosamaya bosuna girismio,eminim baska biri var..cocugunun riskini yedirme kimseye..daha cok gencsin,birgun bu yasadigin acilar hafiflediginde sende yeniden asik olup,yeniden hayatina birini sokucaksin..biraz zaman..
allah sabır kuvvet versin canım çok zor bir süreççç.yanlız neden ayrılmak istedigini anlamadım ben hala eşinin derdi neydi sorun neydi..habersiz nasıl gidip dava açar bi sebebi olmalı muhakkak
saolun hiçbir mal varlığı yok sadece nafaka talep edebildim bu yüzden bende senin gibi düşünüyorum kesin hayatına biri girmiştir yoksa neden benden biran önce kurtulmak istesinki oğlumun rızkını 8 aydır yiyo zaten tüm eşyaları hala orda elbiseleri beşiği hrşeyi hepsini eltim doğum yapcakmış ona vermişler öle duydum vicdansızlar ya ben onları ne heveslerle aldım hepsini alırken ayrı bi heyecan yaşadım nasıl olurda bu kadar soğuk kanlı olunur insanıın özü tutmaz onlara bakmaya bile hiçmi içi sızlamıyo o eşyaları elbiseleri gördükçe allahlarından bulsunlar ne dim
müsait oldugumda okuycam canımmm...baya konun var senin ..çok çektirmişe benziyor kolay atlatacagını umuyorum yinede
oku canım okuyunca beni çokn iyi anlıcaksın çok çektim ama buna rağmen yuvam yıkıldı bitek ona yanarım
boşver öyle adamdan hayır gelmez kimseye sen merak etme onlar bundan sonra görücekler Allahtan belalarını sen içini temiz tut evladın için ne yapabirsin kendin için bundan sonra hayatta neler yapabilirsin bunların planını yap. Dilerim Yaradan hep yüzüne güler bundan sonra. Unutursun yaşadıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?