slm kızlar dün mahkemem oldu kayınbabam yanında bi şahit daha getirmiş getirdiği kişi ise eşimin okul arkadaşı sadece düğünde gördüm düşünün evliliğimizle hiçbir alakası yok ayrıldığımız ilk zamanlar bide aramızı yapmaya çalıştı o kadar bana ben biliyorum kayınvalidenin dengesizliğini bende sevmiyorum okadını hatta ilyasada senin haklı olduğunu binkez söledim diyen adam dün şahitliğe gelmiş inanamıyorum kızlar bunlar bi komşularını şahit getiriceklerdi sürekli erteliyolardı kadın gelmiyodu kadının kızıda benimn dershanede hatta soruyodum kıza kız annemin haberi yok zaten gelmez annem senin haklı olduğunu biliyo hem benimde oğlum kızım var ben kimsenin yuvasını yıkmam diomuş dün hakim sormuş o şahit niye gelmedi die tehtid ettiler gelemiyolar demişler ya inanabiliyo musunuz kanım dondu duyunca çocuk maaşını asgari ücret göstermiş yine altınlarıda aldı götürdü demişler anlayamıyorum neden bu kadar çirkinlik neden bu kadar yalan allahtan hiçmi korkmuyolar napıcamı şaşırdım yine psikolojim alt üst allah bilir daha neler oldu babam anlatmıyo dün adamcağız ruh gibi dolaşıyodu evin içinde bana bile bişi sölemedi anneme anlatmmış sevmektene söleme demiş annemden zorla öğreendim