Slm kızlar sonunda esın bir cocuğunun olduğunu hatırladı bugün polisler eşliğinde kapımıza dayandı çocuğunu alikoymusum inanabiliyo musunuz ya kızlar defalarca arkadaşlarıyla haber yolladım ne zaman isterse gelip girebilir çocuğunu diye hayır istemiyorum görmek diyen adamın bana yaptığına bakın aldı gitti cocuğu canımı kopardılar sanki getirmek şartıyla götürdü ama alıp kaçırır diye öyle korktum ki hepsi bı yana bugüne kadar adını bile anmayan adam neden şimdi böyle bir seye kalktı amacı ne korkuyorum kızlar ya cocuğumu elimden alırsa ben kaparım o zaman bu güne kadar aramadı sormadı 1.5 yıl oldu neredeyse bu cocuk sevdası nerden çıktı nolur bana bı akıl verin nedense bunun altında art niyet ariyorum
Sevgili sevmekten, benimde senin gibi 2.5 yasinda bir oglum var ve su an bosnama davasinin ilk celsesinden gecmis bulunuyorum. Cocugum her iki haftasonunda bir babasina verme karari verildi ve ayrica okul tatillerinin yarisinida onda kalma hakki var. Benimde esimle iletisimim kopuk oldugunudan kayinbabam gelip cocugu alip geri getiriyor. Eger vermezsem polis zoruyla alma hakki oluyor. benim sana tavsiyem esinin yakin akrabalarindan (kardesi veya babasi) ile anlas onlar gelip gotursunler cocugu. o yastaki cocugu polislere gelip gitmesi cocuk icin travma olur. Ayrica her ne kadar bende senin gibi ölüp ölüp dirilsemde cocugum gidince cocugun piskolojik gelisimi icin babasini gormesi cok onemli, biz kendi acimizdan bakiyorruz ve tabii evlatlarimiz cok kucuk hic kolay degil Allah kimsenin basina vermesin bunlari. Eger bir nevi cocugun dengeli yetismesini istersen babasiyla zaman gecirmesini goz onunde tutacaksin. Allah sana ve hepimize kolaylik versin.
tşk ederim cnm zaten ben hiçbir zaman çocuğunu ondan esirgemöe gibi bi düşünceye kapılmadım kendisi istemedi bugüne kadar öle bi taalepte bile bulunmadı eşimin ailesiylede kesinlikle görüşmüyorum zaten onlar yüzünden evliliğimiz bitti onlarla anlaşma gibi bi durumumuz yok anlıcan cnm bu durumda napabilirim inan hiçbir fikrim yok sadece kafam aklım yerinde deil bu durumu anlayamıyorum çok zorlanıyorum sağlıklı bi karar vericek durumda deilim malesef o yüzden sizin yardımlarınıza ihtiyacım var
benimde esimin ailesi ile iletisimim tamamen kopuk ailem de onun ailesi ile konusmuyor, senin durumunun bir benzeri. Babam ates puskuruyor onun ailesine onlarda aynen. Ama ortada bir cocuk var. Allahtan erkek kardesim kayinbabamla konusuyor ve anlasiyorlar, cocugu o alip veriyor. Zaten mahkeme ne zaman gorusup gorusmeyecegini belirliyor, sadece alip vermekte ortak bir ortam bulunmali. Ben kendim cocugumu alip veremiyorum bile. Zaman ilerledikce ne olur bilmiyorum. Ya kardesin veya cevrende bir insanin onlarla iletisim kurmasi gerek sevmekten yoksa her iki taraf icin ve ozellikle cocuk icin hersey zorlasiyor maalesef.
benimde bir oglum var 2 yasında dogumdan hemen sonra ayrıldık 19 aylıkken ılk aradılar acemlıgıme geldı bır kere yaka paca goturduler aracı kısılıyle bır yerde buluşup tesluım almıslardı 3 oldu sonrasında ben sosyal hızmetlerı fılan aradım agladım cıldırıdm bebegım gıtmek ıstemıyor bulusma yerıne gıdıyor algıyor gorunce cıglıklar atıyor ve gerı gelıyor her defasında .. daha kucuk ama bedel ödetiyor
benimde bir oglum var 2 yasında dogumdan hemen sonra ayrıldık 19 aylıkken ılk aradılar acemlıgıme geldı bır kere yaka paca goturduler aracı kısılıyle bır yerde buluşup tesluım almıslardı 3 oldu sonrasında ben sosyal hızmetlerı fılan aradım agladım cıldırıdm bebegım gıtmek ıstemıyor bulusma yerıne gıdıyor algıyor gorunce cıglıklar atıyor ve gerı gelıyor her defasında .. daha kucuk ama bedel ödetiyor
konunu okurken üzüntümden kahroldum.
nasıl da güzel bir çocuk.şimdiye kadar görmeye gelmemiş,aramamış,şimdi ise polisle birlikte kapına geliyor
ya davayla ilgili bir durum yada seni rahatsız etmek istiyor.
Rabbim sana sabır versin canım.İnşallah oğlunla birlikte güzel bir hayat kurarsınız
Konunu en başından beri takip ediyorum canım. Yaşadıkların öyle ağır ki insan diyecek kelime bulamıyor. Ama senin böyle güçlü ve dimdik durduğunu görmek çok güzel. Allah senin yuvanı yıkan o insanları da, ailesine karşı seni koruyamayan, tabiri caizse "annesinin karnından çıkmış, ama eteğinin altından çıkamamış" eşini de nasıl biliyorsa öyle yapsın...
cnm haberleşemedik son durum nedir..
naptın çocuğu aklına gelen baba napıyo şuanda..
senin durumun nasıl?
Allah yardımcın olsun canım. Belki zaman geçince en iyisi olmuş dersin. Güçlü olmaya ve ayaklarının üstünde durmeye çalış.
Kocanızın başkasına düğün falan yaptığını kesinlikleanlatın mahkemede.Kanıtlayın bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?