böyle kafa yormakla neyi nasıl yapacaüını bilmemekle olmaz.Senin bu olayını ben ağbime anlatayım ister misin? Kendisi çok iyi bir hakimdir ne yapman gerektiğini ona sorarım ben eğer istersen.
Canım benim nasılsın tatlım? Boşver sen konu komşuyu kimse sıcak yuvasını dağıtmaz.Demekki çekilemeyecek gibiydi.Bebeğin nasıl canım?
teşekkür ederim canım ya iyi deilim valla moralim sıfır
Canım nasılsın nezamandır haber yok senden...Mahkemen nasıl geçti?
Çocuğu vermemeniz gerekiyordu.Elinde mahkeme tarafından verilmiş görüşme kağıdı varmıydı.Tamam polislerle gelmiş olabilir ama o yaşta bir çocuk tek başına verilmiyor benim bildiğim.Bunun için mahkeme kararı ve bir refakatçi olması gerekiyor.Çocuk onun kim olduğunu bile bilmiyor ki ne yapacakmış bu saatten sonra çocuğu acaba...
Ayrıntıları tam olarak bilemiyorum ama pedagog eşliğinde ve çocuğun kendinisini rahat hissedeceği bir yakınının yanında olması gerekiyor diye biliyorum.İstersen bir araştır bir dahakine böyle pat diye gelip alamasınlar çocuğu.Ah şu erkekler ne garip yaratıklar şimdi mi aklına geldi baba olduğu,ilerde ne diyecek acaba çocuğuna ne cevap verecek.
''Canımı kopardılar'' sanki diye yazmışsınız; çok etkilendim.. Allah sabır ve kolaylık versin size.
Yalnız bu şekilde götürme hakları yok. Hiç mi düşünmüyorlar çocukta oluşabilecek sıkıntıyı ?
Elbetteki alışır, sonuçta babası.Ama alışana kadar geçen süresinde oluşan psikolojik tahribatı kim ödeyecek ?
Çocuğunuzu götürdüğü zaman yanında birinin olması şartını konuşmalısınız belkide avukatınızla.Ya bir tanıdığınız olsun ya da bir uzman olsun.
Sevgiler..
sevgili sevmekten başına gelen şeylere gerçekte çok üzüldüm. sen ilahi adalete inan senin çektiğin sıkıntıların daha beterini eski eşin çocuğuyla iletişim kurarken yaşayacak. Oğlun bir gün büyüyecek ve hesabını sorcak eşin bir ömür boyu çekecek oğluyla ilişkisi yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?