Boşanma davası açılmış çoktan haberim bile yok

kızlar herkes çok üstüme geliyo bi komşumuz var hergün gelir nerdeyse yorum yapar hep bugünde yine aynı şeyi yaptı bi öfkeyle çıktın yuvanı yıktın herkes kaderine razı olmalı çekecek çilen varsa çekmeliydin diyo ne dicemi bilemedim bide annemde onla birlikte oldu başladılar eskiler çekerdi şimdikiler evliliği çocuk oyuncağı yaptı bilmem ne çok kötü oldum ya ne dicemi napıcamı bilemedim moralim çok bozuk

Canım benim nasılsın tatlım? Boşver sen konu komşuyu kimse sıcak yuvasını dağıtmaz.Demekki çekilemeyecek gibiydi.Bebeğin nasıl canım?

Ağbimle konuştum ama çok ayrıntılı konuşamadık.Müfettişler gelmiş teftiş için bu yüzden hızlıca anlattım.Eşinin maaşı düşükse az nafaka bağlanabiliyormuş.Bide sana yapılan her şeyi kanıtlaman lazımmış.Eşinden ve ailesinden dayak yediğini.En son şu düğün dernek olayınıda kanıtlarsan,şahidin varsa ayrıca bi tazminat davası açıp kazanırmışsın.Yani burada hep deniyor ya dayak yedikten sonra darp raporu alın diye.İşte gerekliliğini görmüş olduk.Her şey kanıtlı olmalı.

zaten bebişini sana vericekler vericekleri içinde hem sana hemde bebişine nafaka bağlanıcaktır onun haklı yada haksız olması farketmiyor bu davalarda sıkma canını hayatını bebişinle yaşa sürdür senin kocan anasına seni dövdürecek koca olmuş sadece he biçim adamlar var şu dünyada böyle yapıcaklarda neden evleniyolar zindan ediyolar dünyayı bize

Canım nasılsın nezamandır haber yok senden...Mahkemen nasıl geçti?

Canım nasılsın nezamandır haber yok senden...Mahkemen nasıl geçti?

canım mahkeme yine ertelenmiş şahitleri dinlemiş hakim yine ertelemiş ama avukat önümüzdeki celse karar aşaması olabilir dedi ben gitmedim zaten mahkemeye çok ayrıntılı sormadım açıkçası babam ilgilendi canım çok yıpranıyorum psikolojim çok kötü bozuluyo bu mahkme süreci bitirdi beni o yüzden beni biraz uzak tutmaya çalışıyolar sadece bunları sölediler canım anlıcan yine uzadı

Slm kızlar sonunda esın bir cocuğunun olduğunu hatırladı bugün polisler eşliğinde kapımıza dayandı çocuğunu alikoymusum inanabiliyo musunuz ya kızlar defalarca arkadaşlarıyla haber yolladım ne zaman isterse gelip girebilir çocuğunu diye hayır istemiyorum görmek diyen adamın bana yaptığına bakın aldı gitti cocuğu canımı kopardılar sanki getirmek şartıyla götürdü ama alıp kaçırır diye öyle korktum ki hepsi bı yana bugüne kadar adını bile anmayan adam neden şimdi böyle bir seye kalktı amacı ne korkuyorum kızlar ya cocuğumu elimden alırsa ben kaparım o zaman bu güne kadar aramadı sormadı 1.5 yıl oldu neredeyse bu cocuk sevdası nerden çıktı nolur bana bı akıl verin nedense bunun altında art niyet ariyorum

Çocuğu vermemeniz gerekiyordu.Elinde mahkeme tarafından verilmiş görüşme kağıdı varmıydı.Tamam polislerle gelmiş olabilir ama o yaşta bir çocuk tek başına verilmiyor benim bildiğim.Bunun için mahkeme kararı ve bir refakatçi olması gerekiyor.Çocuk onun kim olduğunu bile bilmiyor ki ne yapacakmış bu saatten sonra çocuğu acaba...

Evet cnm mahkeme kararı vardı ellerinde o yüzden vermek zorunda kaldım napabilirdim ki yanında kimi gonderebilirdim zaten yavrum durmamış ağlamış sürekli tanimiyorki babasını çok sürmedi yarım saat sonra getirdiler cocugum geldimi gözleri kipkirmizi o gelene kadar bende bittim o yarım saat asır gibi gecti bizi bu hale getirenler allahlarından bulsunlar amaçları ne hala çözmüş deilim

Ayrıntıları tam olarak bilemiyorum ama pedagog eşliğinde ve çocuğun kendinisini rahat hissedeceği bir yakınının yanında olması gerekiyor diye biliyorum.İstersen bir araştır bir dahakine böyle pat diye gelip alamasınlar çocuğu.Ah şu erkekler ne garip yaratıklar şimdi mi aklına geldi baba olduğu,ilerde ne diyecek acaba çocuğuna ne cevap verecek.

''Canımı kopardılar'' sanki diye yazmışsınız; çok etkilendim.. Allah sabır ve kolaylık versin size.

Yalnız bu şekilde götürme hakları yok. Hiç mi düşünmüyorlar çocukta oluşabilecek sıkıntıyı ?
Elbetteki alışır, sonuçta babası.Ama alışana kadar geçen süresinde oluşan psikolojik tahribatı kim ödeyecek ?

Çocuğunuzu götürdüğü zaman yanında birinin olması şartını konuşmalısınız belkide avukatınızla.Ya bir tanıdığınız olsun ya da bir uzman olsun.

Sevgiler..

sevgili sevmekten başına gelen şeylere gerçekte çok üzüldüm. sen ilahi adalete inan senin çektiğin sıkıntıların daha beterini eski eşin çocuğuyla iletişim kurarken yaşayacak. Oğlun bir gün büyüyecek ve hesabını sorcak eşin bir ömür boyu çekecek oğluyla ilişkisi yüzünden

avukatımı aramadım sordum keşke bana haber verseydin dedi ama herşey öle ani oldu ki nediyeceğimi bilemedim ben nasılsa istemiyo diye rahattım açıkçası birden bire böçle bişey olunca çok şaşırdım haliyle bocaladım ama dediğiniz gibi bidaiki sefere daha bilinçli davranıcam

teşekkür ederim ben oğlumdan doğduğundan beri hiç ayrılmadım onun yokluğunu bile aklıma getirmedim ve birden bire böle olunca evet canımı kopardılar sandım o gelene kadar ben bittim kabus gibiydi bidaiki sefere nasıl olur ne zaman gelir bilmiyorum ama bugüne kadar aramadığı çocuğu şimdi mi aklına geldi ne amaçla yapıo bilmiyorum belkide benim canımı acıtmak için böle düşündüler azıcık ferahladım yüreklerine dert oldu heralde rahat komayalım dediler inanın bilmiyorum kızlar kafama aklım bende deil kafayı yiycem düşünmekten bide eşim olcak adam gözlerimin içine öle bi nefretle bakıyo ki anlatamam sanki düşmanıyım ben almış polisleri yanına dayandı kapımıza onun karaktersiz biri olduğunu birkez daha anladım bu mu benim eşim bu mu çocuğumun babası dedim bilmiyorum kızlar çok karışığım belki saçmaladım yazdıklarımda bilmiyorum tuşlara parmaklarım kendiliğinden gidiyo sanki yanlış bişi dediysem affedin lütfen

teşekkür ederim cnm inanıyorum ben ilahi adalete biliyorumda inşallah bize yaptıklarının on mislini başkaları onlara yapar allah büyük cnm teşekkür ederim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…