- 25 Aralık 2016
- 8
- 1
- 1
- 48
- Konu Sahibi Gurbetkusu39
-
Esinle konusmayı denedinmi cozmeye calıstınızmı? Cocuklarla bosanmak ta çözüm olmaz şiddet uyusturucu aldatma istememe gibi bir durum yoksa tabiMerhaba arkadaşlar ben 39 yaşındayım çalışmıyorum lise mezunuyum bir meslegim yok,. İçinden cikamadigim sorunlarla dolu 12 yıllık bir evliligim var. Bir kız birde erkek iki tanede Çocuk kızım 10 yaşında oğlum 17 aylık bulundugumuz yerde kimsem yok evlendigimden beri gurbetteyim.Memlekette bir annem var ama bosanacagimi soyledigimden beri sabret buraya gelsen elalem ne der diyor başka birşey demiyor ben çok yorgunum hakaret,küfür çocuklarımın yanında sürekli asagilanma artık dayanamıyorum.Gidersen çocukları goturemezsin diyor benim gidecek bir yerim de yok zaten kızımın okulu burada gitsem nereye giderim nereden başlarım bilmiyorum.Bana onereriniz nedir?ilk etapta dava açmak için ne kadar para gerekiyor bilgisi olanlar lütfen ayrıntılı yazarmisiniz?
Konu sahibi asgilama cocuklarin yaninda kufur hakaret var diyor bunlar sebep olabilirEsinle konusmayı denedinmi cozmeye calıstınızmı? Cocuklarla bosanmak ta çözüm olmaz şiddet uyusturucu aldatma istememe gibi bir durum yoksa tabi
ben henüz karar veremedim çünkü burada yasamam gerekecek çocuğumun okulu için önce iş bulmam lazım fiziksel şiddet yok ama maddi gücünü kullanıyor konuşmayı defalarca denedim her defasında çocukları goturemezsin seni öldürürüm diyorEvden siz degil esiniz gidecektir. Mahkemede gidecek yerinizin olmadigini belirtirsiniz cocuklarin duzeni icin de sizin evde kalmaniz dogru. Esinizin bos palavralarina aldanmayin cocuklari anneye verecektir mahkeme.
Siz gercekten sinirlemi soyluyorsunuz yoksa bosanmaya karar verdiniz mi? Onem
Esinle konusmayı denedinmi cozmeye calıstınızmı? Cocuklarla bosanmak ta çözüm olmaz şiddet uyusturucu aldatma istememe gibi bir durum yoksa tabi
Hukuk bolumu var orayada bir bakin orada konunuza daha net cevaplar alirsiniz mahkeme basvurulari avukat ne kadar ucret gerektigi velayet vsArkadaslar ben suan karar versem bosanma davası ıcın ne yapmam gerekır bırı bana adım adım anlatsın para gerekıyor mu?
Bulunduğunuz ilin adliyesine giderseniz detaylı bilgi alırsınız sanırım.Arkadaslar ben suan karar versem bosanma davası ıcın ne yapmam gerekır bırı bana adım adım anlatsın para gerekıyor mu?
. Allah razı olsun nerede o bölümHukuk bolumu var orayada bir bakin orada konunuza daha net cevaplar alirsiniz mahkeme basvurulari avukat ne kadar ucret gerektigi velayet vs
Allah yardimciniz olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/hukuk-kosesi.57/. Allah razı olsun nerede o bölüm
. Benim icinde bulunduğum kendime bile itiraf edemediğim durumu bir çırpıda ozetlemissin durum aynı sizin ifade ettiğiniz gibi caresizligime çare arıyorumEşiniz ona olan mecburiyetinizi kullanıyor ve kötü davranıyor. Yazık. Böyle insanları hiç anlayamıyorum..
Bu tamamen aile içi bir durum, dışarıdan ki senin akıl bile veremeyeceği bir haledesiniz. Sizde herşey bitmiş. Siz çıkış arıyorsunuz..
Üzüldüm adınıza..
Umarım Allah'ım size güzel bir kapı açar..
Sizi sevmediğini birkezmi defalarcamı soyledi belki sinirle cıkmıstırFızıksel sıddet yok ama sozlu sıddet var ıstememe durumuna gelınce acıkca soyledı sevmedıgını zorla sıgıntı gıbı yasamak ne kadar dogru sızce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?