- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Sevdiğinizi düşünmüyorum üzülmenizin sebebi bu değil iyi insan olmak böyle birşey ama iyiler kaybetmez kaybedilir ilerde belki pişman olduğunu bile görebilirsiniz şimdi sevgilisi olduğuna bakmayın.Erkekler...
Evet hiyar hic değilse cacık olur salata olur
Sizn eski ise ne çocuğuna ne yuvasına sahip çıkabilen hala ana buyruğu altinda yaşayan göz göre gore yuvasını dağıtan ayrılırken bile düzgün davranmayi beceremeyip çocuğumu kimseye muhtac etmem diyemeyen bir tip
İnşallah az bir zaman sonra bu duygularin hepsinden kurtulup kendinizi daha iyi hissedeceksiniz
Belki yeniden aşık bile olursunuz aklınıza bile gelmez
ben inanıyorum sen çok mutlu olacaksın.
bozulur insan doğal olarak daha boşanmamışsınız bile.
ama kendine kızma senin sıkıntın mantığınla hissettiklerin arasında sıkışman.
mantıken banane olmalı derken duruma üzülüyor olman ve bunu yedirememen.
bence rahat bırak duygularını. üzüldüysen, sinirlendiysen ağla bağır küfret.
ya hiçbir şey hissetmeyecek kadar kalbin körelseydi?
şanslısın
Evlilik surecinde en cok yipranan siz olmussunuz o ise hic yipranmamis ki bu kadar çabuk ve kolay bir şekilde iliskiye baslamisÇok teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de sevmediğime eminim. Bu başka bir şey. Yukarıda bir arkadaş çok güzel açıklamıştı. Siz dört yıl boyunca yemeğini ütüsünü yapın, çocuğunu dünyaya getirin ama o boşanma davasının bitmesini bekleyecek kadar saygı duymasın. Bir de hayat kolaylaşsın, mutlu olalım diye evleniyoruz, ben daha mutsuz olurken, evlilikten sonra hayat yüküm artarken, ona hiçbir şey olmasın. Bu zoruma gidiyor galiba.
Hayır zaten hayatında birisi olduğuna emindim ama bu şekilde gözüme mi sokmalıydı? İğreniyorum gerçekten.
Ben size cok uzuluyorum
Dıger konuyu takip etmıstım actıgınız zaman
Normal hepsii normal, ama gececek
Alısacaksın
Ha buarada aklınıza gelmez kısmına katılmıyorum eski esim tabi ki aklıma geliyor bazen( tup bebekle ugrasırlarsa belki) cocukları oldu mu diye dusunuyorum.
Ben eski esimin evlendıgını gazetede gordum baya bir gazetede gordum, sonra bir sekilde ıs birliğimiz yok sektör farklı ama illa dunya kucuk bırı sebeb oldu tabıkı görmeme kızın ailesinden oturu daha dogru su. Neyse garip oldum tabıkı önce bı bakamadım, sonra durdum durdum baktım aileyi inceledim.
Fiziksel manada yakıstırdim ustune kızın gelınlıgınj baya begendım
Hatta hıc unutmuyorum o aksam baya yalnız kalmak istedim dusunmek ıstedım, dusundumde olan bıtenı.
Bak iddia ediyorum bu forumda benim kocam kadar ahlaksızı ve insaniyet manına yoksunu yok, o kadar kotu seyler yasattı ki bana ve ogluma ben onun ıcın ne ozlem duyabilirım nede yas tutabilirim ne özleyebilirim
Herhalde sasırdım bu duygunun adını bilmiyorum, kimin basını yaktı acaba dedim. Bızım ki cocugu oldugunu saklıyormus muhtemelen kız biliyorda kızın ailesi bilmiyor. Oyle yani alısırsın zamanla insan nelere alısmıyor su hayyatta
kesinlikle çok çok haklısınız. artık hayatınızdan çıktığına göre artık bir yabancı. tanımadığınız biri gibi. eminim siz de bir gün bu günleri unutup mutlu olacaksınız.Çok teşekkür ederim. Buraya yazınca, yorumları okuyunca, biraz sindirince, o ilk hissettiğim şeyi atlattım zaten.
Düşünüyorum da onun hayatının zor ya da kolay olmasının, iyi ya da kötü olmasının benim hayatım üzerinde hiçbir etkisi olmayacak. Bu yüzden beni ilgilendirmemeli.
Ah canim icindeki ofkeyi anliyorum senin icin en sagliklisi onunla ilgili ne varsa uzerinde durmamak.
Copu karistirirsan kokar lutfen onun uzerine toprak at ve yoluna devam et.
Benim zoruma giden de bu ya.Evlilik surecinde en cok yipranan siz olmussunuz o ise hic yipranmamis ki bu kadar çabuk ve kolay bir şekilde iliskiye baslamis
Erkek milleti bu yapar ayrılmış etmiş üfff boşta yakalanma derdi yok dir dir yok hevesini almaya bakar ..
Yapsın da diyebiliyorsaniz bosverin kurtuluyorsunuz tekrar eskiye donmeyin.Yapsın da daha dava bile bitmemiş, gözüme sokmasın en azından. :)
kesinlikle çok çok haklısınız. artık hayatınızdan çıktığına göre artık bir yabancı. tanımadığınız biri gibi. eminim siz de bir gün bu günleri unutup mutlu olacaksınız.
Yapsın da diyebiliyorsaniz bosverin kurtuluyorsunuz tekrar eskiye donmeyin.
Ama maksat kadını göstermek zaten. Kıskan ki pişman ol diyor ,kendileriÇok teşekkür ederim yorumunuz için ama zaten buna kızıyorum. Hayatında biri olduğuna iki aydır emindim, üzerinde de durmuyorum. Çocukla görüntülü konuşuyorlar. O beni hiç görmüyor ama ben ara ara oğlumun kelimelerini tercüme ediyorum ona, bir şeyler soruyor, biliyor oradayım, ben daha önce de onu görmüştüm başka evdeydi. Yine telefonu tutarken gördüm, sonra kadını fark ettim.
Gözüme sokmasına ne gerek var? Bari saklamaya çalışacak kadar saygı duysun. Ben zaten kapatmışım üstünü.
Gözünüze bilerek sokmuş sırf size bu hissi yaşatmak için. Ayrılırken bile üzme peşinde! Kendince hırs yapmış ayrılmak isteyişinizi. Bir yandan hemen sevgili yaparım bak neler kaçırdın demek istiyor aklınca bir yandan da siz rahatsız olduğunuzu belli ederseniz egolarını okşamak derdinde. Aman naparsa yapsın modunda kalın da emellerine ulaşamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?