Boşanma Davası Bile Bitmeden Birini Bulmuş

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de sevmediğime eminim. Bu başka bir şey. Yukarıda bir arkadaş çok güzel açıklamıştı. Siz dört yıl boyunca yemeğini ütüsünü yapın, çocuğunu dünyaya getirin ama o boşanma davasının bitmesini bekleyecek kadar saygı duymasın. Bir de hayat kolaylaşsın, mutlu olalım diye evleniyoruz, ben daha mutsuz olurken, evlilikten sonra hayat yüküm artarken, ona hiçbir şey olmasın. Bu zoruma gidiyor galiba.

Hayır zaten hayatında birisi olduğuna emindim ama bu şekilde gözüme mi sokmalıydı? İğreniyorum gerçekten.

ben inanıyorum sen çok mutlu olacaksın.
bozulur insan doğal olarak daha boşanmamışsınız bile.
ama kendine kızma senin sıkıntın mantığınla hissettiklerin arasında sıkışman.
mantıken banane olmalı derken duruma üzülüyor olman ve bunu yedirememen.
bence rahat bırak duygularını. üzüldüysen, sinirlendiysen ağla bağır küfret.
ya hiçbir şey hissetmeyecek kadar kalbin körelseydi?
şanslısın

Çok çok çok teşekkür ederim.

Yazdığınız her kelime beni özüme döndürdü. İşte ben bu sebeplerden boşanıyorum, işte ben böyle bir adamdan kurtuluyorum. Neye üzülüyorum ki ? İnsan bazen bütünü bırakıp, parçaya odaklanıyor. Sanırım öyle bir anın içindeydim. Gerçekten beni kendime getirdiniz. Tekrar teşekkür ederim.

Okuduğum her yorumda biraz daha hafifledim.

Ben size cok uzuluyorum
Dıger konuyu takip etmıstım actıgınız zaman
Normal hepsii normal, ama gececek
Alısacaksın

Ah canim icindeki ofkeyi anliyorum senin icin en sagliklisi onunla ilgili ne varsa uzerinde durmamak.
Copu karistirirsan kokar lutfen onun uzerine toprak at ve yoluna devam et.

Ha buarada aklınıza gelmez kısmına katılmıyorum eski esim tabi ki aklıma geliyor bazen( tup bebekle ugrasırlarsa belki) cocukları oldu mu diye dusunuyorum.
Ben eski esimin evlendıgını gazetede gordum baya bir gazetede gordum, sonra bir sekilde ıs birliğimiz yok sektör farklı ama illa dunya kucuk bırı sebeb oldu tabıkı görmeme kızın ailesinden oturu daha dogru su. Neyse garip oldum tabıkı önce bı bakamadım, sonra durdum durdum baktım aileyi inceledim.
Fiziksel manada yakıstırdim ustune kızın gelınlıgınj baya begendım
Hatta hıc unutmuyorum o aksam baya yalnız kalmak istedim dusunmek ıstedım, dusundumde olan bıtenı.
Bak iddia ediyorum bu forumda benim kocam kadar ahlaksızı ve insaniyet manına yoksunu yok, o kadar kotu seyler yasattı ki bana ve ogluma ben onun ıcın ne ozlem duyabilirım nede yas tutabilirim ne özleyebilirim
Herhalde sasırdım bu duygunun adını bilmiyorum, kimin basını yaktı acaba dedim. Bızım ki cocugu oldugunu saklıyormus muhtemelen kız biliyorda kızın ailesi bilmiyor. Oyle yani alısırsın zamanla insan nelere alısmıyor su hayyatta

Çok teşekkür ederim.

Aslında hayatında birisi olduğunu biliyordum ama göstere göstere gözüme sokması gerekmezdi. Bunu çok adice buldum. Ne hissettiğimi gerçekten bilmiyorum. Şu an sadece öfke ve iğrenme var. Umarım zamanla onları da hissetmeyeceğim.

Evlilik surecinde en cok yipranan siz olmussunuz o ise hic yipranmamis ki bu kadar çabuk ve kolay bir şekilde iliskiye baslamis

Ben size cok uzuluyorum
Dıger konuyu takip etmıstım actıgınız zaman
Normal hepsii normal, ama gececek
Alısacaksın

Çok teşekkür ederim CuteMom . Siz de benim imrenerek takip ettiğim üyelerdensiniz. Geri dönmenize de çok sevindim.

Hissettiğim şeyi adlandırmam mümkün değil. Adını bilmiyorum. Sevgi, kıskançlık değil, buna eminim ama bir zoruma gitti sanki. Bir kez daha “Bu adama mı?” diye sorguladım kendimi. Bu adama mı aşık oldun, emek verdin, üzüldün, fedakarlık yaptın vs. tüm sorular geçti aklımdan.

Umarım hissizleştiğim zamanlar da gelecektir.

kesinlikle çok çok haklısınız. artık hayatınızdan çıktığına göre artık bir yabancı. tanımadığınız biri gibi. eminim siz de bir gün bu günleri unutup mutlu olacaksınız.

Ah canim icindeki ofkeyi anliyorum senin icin en sagliklisi onunla ilgili ne varsa uzerinde durmamak.
Copu karistirirsan kokar lutfen onun uzerine toprak at ve yoluna devam et.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için ama zaten buna kızıyorum. Hayatında biri olduğuna iki aydır emindim, üzerinde de durmuyorum. Çocukla görüntülü konuşuyorlar. O beni hiç görmüyor ama ben ara ara oğlumun kelimelerini tercüme ediyorum ona, bir şeyler soruyor, biliyor oradayım, ben daha önce de onu görmüştüm başka evdeydi. Yine telefonu tutarken gördüm, sonra kadını fark ettim.

Gözüme sokmasına ne gerek var? Bari saklamaya çalışacak kadar saygı duysun. Ben zaten kapatmışım üstünü.

kesinlikle çok çok haklısınız. artık hayatınızdan çıktığına göre artık bir yabancı. tanımadığınız biri gibi. eminim siz de bir gün bu günleri unutup mutlu olacaksınız.

Teşekkür ederim yorumunuz için. İnşallah dediğiniz gibi olur. Ben de inanıyorum, güzel günler de gelecektir.

Gözünüze bilerek sokmuş sırf size bu hissi yaşatmak için. Ayrılırken bile üzme peşinde! Kendince hırs yapmış ayrılmak isteyişinizi. Bir yandan hemen sevgili yaparım bak neler kaçırdın demek istiyor aklınca bir yandan da siz rahatsız olduğunuzu belli ederseniz egolarını okşamak derdinde. Aman naparsa yapsın modunda kalın da emellerine ulaşamasın..

Ama maksat kadını göstermek zaten. Kıskan ki pişman ol diyor ,kendileri

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu kadar basit düşünmüş müdür ? Vallahi düşünmüştür. Ama ben görünce “neler kaçırmışım” demedim de, “buna mı harcamışım?” diye üzüldüm, kızdım kendimi. Zamanım, emeğim, çabam. Hep boşa. Çöp. Bu adam da çöp. Dediğiniz gibi yapacağım. Ne yaparsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…