Boşanma Davası Bile Bitmeden Birini Bulmuş

Çocuk için bir araya gelmek zorundasınız .Onun dışında adam kendine hayat kurmuş yoluna bakıyor sizde öyle yapın .Yipratmayin kendinizi

Teşekkür ederim yorumunuz için. Oğlum için elimden geldiğince yapıcı olmaya çalışıyorum, bulunduğumuz ortamı da yine oğlum için, huzurlu ve neşeli bir ortam haline getirmeye çalışacağım.

Medeni iki arkadaş modundayız zaten.

malesef bu hayatın çok acı bir gerçeği. erkekler hayatlarını çok daha kolay düzene koyabiliyorlar. kadınlar için herşey çok daha zor. üzülmeniz normal.zamanla geçecektir umarım.

Çok teşekkür ederim. Buraya yazınca, yorumları okuyunca, biraz sindirince, o ilk hissettiğim şeyi atlattım zaten.

Düşünüyorum da onun hayatının zor ya da kolay olmasının, iyi ya da kötü olmasının benim hayatım üzerinde hiçbir etkisi olmayacak. Bu yüzden beni ilgilendirmemeli.

Elbette sen daha iyi bilirsin ama karşı taraf aslı olmayan şeyler üstünden bile iftira atabilirken ve tazminattan kaçarken (ileride nafakadan da kaçacak) senin ve evladının geleceğini garantiye alacak her yolu kullanman faydanıza olur. Belki ruh yorgunluğundan belki korkudan belki çabuk bitsin telaşından tereyağından kıl çeker gibi boşanıp sonra pişman oluyoruz. Ben de zamanında nasılsa işim var çocuğum yok yaşım küçük baştan alabilirim yeter ki hızlı neticelensin diye mehir bile almadan boşandım, bazen iyi oldu böylesi ya iki üç sene sürseydi dava diyorum ama çoğunlukla keşke böyle yapmasaydım diye düşünüyorum.

Evet, eşim düğün takıları konusunda ve nafakayı düşük miktarda ödemek için bir sürü yalan beyanda bulunmuştu dilekçesinde. Bunları da şahitlerle, fotoğraflarla ispat edebilirim. Haklarım için sonuna dek uğraşacağım ama bu mevzunun, elde edebileceğim haklara bir etkisi olabilir mi?

Ne olsa olsun insanın egosu da çizilir. "ulan öküz benden vazgeçmek bu kadar kokaymiydi" diye düşünürdüm şahsen

Ne olsa olsun insanın egosu da çizilir. "ulan öküz benden vazgeçmek bu kadar kokaymiydi" diye düşünürdüm şahsen

Böyle bir şeyi düşünmeyi gururuma yediremiyorum. Taa derinlerde ne var bilmiyorum ama bu tür duygusallıkları düşünmüyorum, aklıma bile getirmemeye çakışıyorum. Sanırım böyle hissetsem de ne kendime , ne burada size de itiraf edemem.

Olsa bile bu çok normal bir duygu değil mi?Duygularımızi olduğu gibi kabul etmeye başladığımız an, durumu da yavas yavas kabul edebiliriz. Aksi takdirde zorlanır insan

Düşünebiliyor musunuz? Ben burada yükümü hafifletmeye çalışırken, size dert yanarken, ondan bahsederken; adam başka bir kadının evinde, muhtemelen bu saatlerde kadınla sevişiyor !

Pislik. Gebersin.

Olsa bile bu çok normal bir duygu değil mi?Duygularımızi olduğu gibi kabul etmeye başladığımız an, durumu da yavas yavas kabul edebiliriz. Aksi takdirde zorlanır insan

Zaten durumu kabul etmekten başka çarem yok. Ama bilemiyorum. Üzüntü, öfke. Değişik şeylermiş bunlar. Keşke hiç iletişim kurmak zorunda kalmasaydık. Bu da zorlaştırıyor süreci. Ne hissettiğimi, olması gerekenin ne olduğunu bilemiyorum. Hep karışığım. Her şey hep karışık.

İşte durum bu aslında. Aynı evi paylaştınız. Aynı yastığa baş koydunuz, yemeğini yaptınız, çamaşırını yıkadınız, evladınızı dünyaya getirdiğiniz. Şimdi ise bunların hiçbiri olmamış gibi malum şahıs nikah akdinin tamamen ortadan kalkmasını bekleyecek kadar bile değer vermiyor hissi, dünyanın en acı hislerinden biri olsa gerek. Fakat bu sadece duygusal manada size görünen yüz. Aslında çoğu arkadaşın dediği gibi yuvasının boşluğunu doldurma peşinde. Fakat o da bunu kendine itiraf edemiyor.. Geçecek üzülmeyin. Hangi acı baki kaldı ki bu kalsın

Erkek sanki daha hızlı bir şekilde düzen kuruyorlar .
Bazen en doğru yaptığımız şey bizi ters düz edebiliyor yaşanması gerekiyormuş yaşanmış demek daha az üzmez pişmanlıkları keşkeleri bitirmez ama daha kolay atlatmayı sağlayabilir.
Oğluna da çok geçmiş olsun canım

Ah B bayan gg beni ağlattınız. :) benden daha güzel anlatmışsınız.

Ve biz b.. varmış gibi gidip bu adamları seviyoruz işte. Ne acı.

Çok teşekkür ederim. Ne güzel söylediniz, en doğru yaptığımız şey, bizi ters düz edebiliyor.

Kusura bakma eski esin tam bir hiyardi zaten
Ben hiç şaşırmadım

Ah B bayan gg beni ağlattınız. :) benden daha güzel anlatmışsınız.

Ve biz b.. varmış gibi gidip bu adamları seviyoruz işte. Ne acı.
özür dilerim. Sadece sizi anladığımı ifade etmek istemiştim.üzgünüm seçmek ve sevmek meselesine gelince o da tamamen nasip. Onların bizden bizim onlardan göreceğimiz varmış :) inşaallah bundan sonra karşınıza hayırlı düzgün bir insan çıkar

Estağfurullah ne özrü ? O kadar güzel yazmışsınız ki, yazdığınızı okuyunca duygulandım.

Tabi ki nasip, insan bazı şeyleri göremeyebiliyor ama keşke 4 yıl çabalamasaydım. Kısmet tabi. En azından dünyalara değişmeyeceğim bir oğlum var.

Şükürler olsun. İşte o kayıp gibi görünen 4yılın en güzel getirisi :)

İnanın çok kibarsınız. Hıyarın bile faydası var insana. Ben de şaşırmış olmama şaşırıyorum. Kendime şaşırıyorum inanın.
Evet hiyar hic değilse cacık olur salata olur

Sizn eski ise ne çocuğuna ne yuvasına sahip çıkabilen hala ana buyruğu altinda yaşayan göz göre gore yuvasını dağıtan ayrılırken bile düzgün davranmayi beceremeyip çocuğumu kimseye muhtac etmem diyemeyen bir tip
İnşallah az bir zaman sonra bu duygularin hepsinden kurtulup kendinizi daha iyi hissedeceksiniz
Belki yeniden aşık bile olursunuz aklınıza bile gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…