- 27 Şubat 2012
- 17.148
- 29.111
- 798
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Aslında moralimi bozan yaptığı şey değil. Ben zaten gözden çıkarmıştım adamı. Boşuyorum yani. 6 ay olacak neredeyse ama çocukla görüşürken başka ev, başka kadın. Beni neden bunlara şahit ediyor, diye kızıyorum.
Yine de kabullendim. İlk şoku atlattım, şimdi tekrar görsem, kötü olmam herhalde. Umarım yani.
Bende yaşadım boşanma sürecini 3 yıl sürdü en sonunda birşey istemiyorum bitsin dedim ama benim yapılan haksızlıkları ispat etmem çok zordu sizin ki çok kolay inşallah sonradan pişman olmassınız Allah yardımcınız olsun.Ama insanların hayatını karartmanın bedelini ödemeliler benceKendimde onunla uğraşacak gücü görmüyorum. Tek isteğim davanın bir an önce sonuçlanması inanın.
Hala sevdiğinizi düşündüm ister istemez, belkide herşey düzelir diye bir umut mu acaba?Bu kadar zoruma gideceğini asla ama asla tahmin etmezdim.
Evet, artık eşim değil, davamız devam etse de, beş buçuk aydır ayrıyız ve ikimiz de kararlıyız. Yani beni ilgilendirmez biliyorum ama yine de içime bir şey oturdu. Değişik bir acı hissettim. Zaten biliyordum son 2 aydır birisi olduğunu, çocuğu aramayı da bırakmıştı ama sürekli yabancı bir evde görünce ve oğlumla görüntülü görüşürken bir kadın silüeti görünce zoruma gitti sanki.
5 yıl, tabi ki zaman içinde duygular eksiliyor, boşanma aşamasına geldiğimize göre sevgi de bitiyor ama yeni bir ilişkiye başlamak bu kadar kolay mı oluyormuş?
Belki yeni bir ilişki de değil mesele. Ben halen düzen kurmak, yeni bir hayata adapte olmaya çalışırken; haksızlığa uğradığımı düşünüp zaman zaman yaşananlardan dolayı mutsuzluk duyarken onun hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi ve yeni bir ilişkiye başlaması da bana yeni bir haksızlıkmış gibi geliyor.
Bilemiyorum. Bir hafta sonra oğlum küçük bir ameliyat geçirecek, bir hafta hastanede yatacak ve babası da gelecek. Onunla aynı ortamı paylaşacak olmak da beni geriyordu, şimdi daha çok geriyor.
Böyle üzgün hissetmem normal mi? Kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama bu yaşananlar, normal mi? Yine başa dönüyorum. Yine kendimi suçluyorum. Yanlış bir eşi ve hayatı tercih ettiğim, geçen zamanımı heba ettiğim için. Karşımdaki adamı bu kadar tanıyamadığım için.
Her şey için çok üzgünüm.
Bu kadar zoruma gideceğini asla ama asla tahmin etmezdim.
Evet, artık eşim değil, davamız devam etse de, beş buçuk aydır ayrıyız ve ikimiz de kararlıyız. Yani beni ilgilendirmez biliyorum ama yine de içime bir şey oturdu. Değişik bir acı hissettim. Zaten biliyordum son 2 aydır birisi olduğunu, çocuğu aramayı da bırakmıştı ama sürekli yabancı bir evde görünce ve oğlumla görüntülü görüşürken bir kadın silüeti görünce zoruma gitti sanki.
5 yıl, tabi ki zaman içinde duygular eksiliyor, boşanma aşamasına geldiğimize göre sevgi de bitiyor ama yeni bir ilişkiye başlamak bu kadar kolay mı oluyormuş?
Belki yeni bir ilişki de değil mesele. Ben halen düzen kurmak, yeni bir hayata adapte olmaya çalışırken; haksızlığa uğradığımı düşünüp zaman zaman yaşananlardan dolayı mutsuzluk duyarken onun hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi ve yeni bir ilişkiye başlaması da bana yeni bir haksızlıkmış gibi geliyor.
Bilemiyorum. Bir hafta sonra oğlum küçük bir ameliyat geçirecek, bir hafta hastanede yatacak ve babası da gelecek. Onunla aynı ortamı paylaşacak olmak da beni geriyordu, şimdi daha çok geriyor.
Böyle üzgün hissetmem normal mi? Kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama bu yaşananlar, normal mi? Yine başa dönüyorum. Yine kendimi suçluyorum. Yanlış bir eşi ve hayatı tercih ettiğim, geçen zamanımı heba ettiğim için. Karşımdaki adamı bu kadar tanıyamadığım için.
Her şey için çok üzgünüm.
Evlisiniz çocuğunuz var boşanmak istediyseniz muhakkak çok sabrettiniz çok uğraştınız ama değişmedi ve boşanma yolundasınız.
Bundan 1 yıl sonra bile sevgilisi olmuş olsa yine aynı histe olacaktınız ki bu sizden sonraki ilk ilişkisi size tuhaf değişik gelmiştir. Sizden başka birinin eşinizle beraber olma durumu illaki üzücüdür.
Siz şimdi ayakta kalma,düzen kurma yolundasınız tam herşey yerine oturduğunda tam mutlu ve huzurlu hissettiğiniz dönemde kulağınıza eski eşinizin mutsuz olduğu,yada düzeni olmadığı savrulduğu haberi gelecek.
Kadınlar gerçekten çok güçlü.
Ağlayabiliyoruz hayatın bir ucundan tutmayı başarabiliyoruz.
Şöyle çok değil 1 yıl sonra yine açıp bu konunuza bir bakın. Herşey için iyiki diyeceksiniz.
Kendinize kızmayı yargılamayı bir kenara bırakın.
Geçecek az daha sabır lazım zaman lazım.
Çocuğunuza geçmiş olsun şimdiden.
Sağlıklı huzurlu zamanlarınız olsun yavrunuzla..
Uzulme hayatin erkekler nankordur cabuk unutur yasananlari hele de cebinde az parasi varsa hatirlamazlar bile hic biseyi. Bende bugun dava acsam yarin baskasini bulur kocam o yuzden hic uzulme bile dusunme bile.
Afallaman, bi garip hissetmen cok normal.. Bu o adama aşık oldugun, hala sevdigin anlamina gelmek zorunda degil.. Ne hayallerle, umutlarla başlıyor bi iliski, evlilik.. Kim derdi ki bu hallere gelinecek.. Canını yakan tam da bu bence..
Bir de suçlu olan o diyorsun, hemen hayatina bakmasini hazmedemiyorsun..
Kendin şu an mutsuz ve yorgunsun, sanıyorsun ki o cok mutlu, yapti etti ama cok mutlu..
Bunlarin hepsini hissetmen cok ama cok normal sevgili arkadasim.. Niye boyleyim diye dusunme.. Bu bir süreç.. Allah'ın izniyle senin de umursamadığın ve hayatina baktığın donemler gelecek.. Kendini hırpalama.. Sabır, zaman ve dua..
Hala sevdiğinizi düşündüm ister istemez, belkide herşey düzelir diye bir umut mu acaba?
Konularınızı biliyorum, ısrarla ayrılmak isteğinizide...
Ancak bu durum çok olağan, erkekler hayatlarından bir kadın çıkınca diğerini çok kolay ve hızlı bir sekilde alıyorlar hayatlarına...gidenin acısını unutmak için...
Erkekler için bu süreç daha çabuk olabilir kadınlara göre.. Sizin hissettikleriniz normal..
Bende yaşadım boşanma sürecini 3 yıl sürdü en sonunda birşey istemiyorum bitsin dedim ama benim yapılan haksızlıkları ispat etmem çok zordu sizin ki çok kolay inşallah sonradan pişman olmassınız Allah yardımcınız olsun.Ama insanların hayatını karartmanın bedelini ödemeliler bence
Boşanmayi dusundunuz anda o insan umrunuzda olmamalı en azından ben oyle yaptm umrumdada deil eger bosaniorsaniz rahat birakin herkes hayatina baksn sizde dahil
Çok teşekkür ederim.
Aslında hayatında birisi olduğunu biliyordum ama göstere göstere gözüme sokması gerekmezdi. Bunu çok adice buldum. Ne hissettiğimi gerçekten bilmiyorum. Şu an sadece öfke ve iğrenme var. Umarım zamanla onları da hissetmeyeceğim.
Sadece gururunuz kirilmis, bu ofkeyle karisik uzuntu ondan.
Bu bosanma sureci sizi ezerken onu teget gecti diye dusunuyorsunuz belkide.
Bosverin.
Her koyun kendi bacagindan asilir.
bence biz kadinlarin sorunu geçmişe takılı kalmak.zoruna ne gidiyor ki.sanki onunla uzun vdade mutlu mu olacak. gönül eglendiriyor iste dedigin gibi yanlış biri. kendini yine kanitlamis. boşver .çocuguna odaklan .arada telefona bak ayri bir odaya git konusuyor gibi yap gülümse o da biri var sansın
biliyorum ama hastahanede bir araya gelecekler Ben onu kastederek yazmıştım: )Konu sahibi 5 aydır ayrı eşinden.. Aynı evde değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?