Boşanma Davası Bile Bitmeden Birini Bulmuş

Çocuğunu da bunlara Sahit etmesine izin verme..

Kendimde onunla uğraşacak gücü görmüyorum. Tek isteğim davanın bir an önce sonuçlanması inanın.
Bende yaşadım boşanma sürecini 3 yıl sürdü en sonunda birşey istemiyorum bitsin dedim ama benim yapılan haksızlıkları ispat etmem çok zordu sizin ki çok kolay inşallah sonradan pişman olmassınız Allah yardımcınız olsun.Ama insanların hayatını karartmanın bedelini ödemeliler bence

Evlisiniz çocuğunuz var boşanmak istediyseniz muhakkak çok sabrettiniz çok uğraştınız ama değişmedi ve boşanma yolundasınız.
Bundan 1 yıl sonra bile sevgilisi olmuş olsa yine aynı histe olacaktınız ki bu sizden sonraki ilk ilişkisi size tuhaf değişik gelmiştir. Sizden başka birinin eşinizle beraber olma durumu illaki üzücüdür.

Siz şimdi ayakta kalma,düzen kurma yolundasınız tam herşey yerine oturduğunda tam mutlu ve huzurlu hissettiğiniz dönemde kulağınıza eski eşinizin mutsuz olduğu,yada düzeni olmadığı savrulduğu haberi gelecek.
Kadınlar gerçekten çok güçlü.
Ağlayabiliyoruz hayatın bir ucundan tutmayı başarabiliyoruz.

Şöyle çok değil 1 yıl sonra yine açıp bu konunuza bir bakın. Herşey için iyiki diyeceksiniz.

Kendinize kızmayı yargılamayı bir kenara bırakın.
Geçecek az daha sabır lazım zaman lazım.
Çocuğunuza geçmiş olsun şimdiden.
Sağlıklı huzurlu zamanlarınız olsun yavrunuzla..

Boşanmayi dusundunuz anda o insan umrunuzda olmamalı en azından ben oyle yaptm umrumdada deil eger bosaniorsaniz rahat birakin herkes hayatina baksn sizde dahil

Uzulme hayatin erkekler nankordur cabuk unutur yasananlari hele de cebinde az parasi varsa hatirlamazlar bile hic biseyi. Bende bugun dava acsam yarin baskasini bulur kocam o yuzden hic uzulme bile dusunme bile.

Afallaman, bi garip hissetmen cok normal.. Bu o adama aşık oldugun, hala sevdigin anlamina gelmek zorunda degil.. Ne hayallerle, umutlarla başlıyor bi iliski, evlilik.. Kim derdi ki bu hallere gelinecek.. Canını yakan tam da bu bence..
Bir de suçlu olan o diyorsun, hemen hayatina bakmasini hazmedemiyorsun..
Kendin şu an mutsuz ve yorgunsun, sanıyorsun ki o cok mutlu, yapti etti ama cok mutlu..
Bunlarin hepsini hissetmen cok ama cok normal sevgili arkadasim.. Niye boyleyim diye dusunme.. Bu bir süreç.. Allah'ın izniyle senin de umursamadığın ve hayatina baktığın donemler gelecek.. Kendini hırpalama.. Sabır, zaman ve dua..

Hala sevdiğinizi düşündüm ister istemez, belkide herşey düzelir diye bir umut mu acaba?

Konularınızı biliyorum, ısrarla ayrılmak isteğinizide...

Ancak bu durum çok olağan, erkekler hayatlarından bir kadın çıkınca diğerini çok kolay ve hızlı bir sekilde alıyorlar hayatlarına...gidenin acısını unutmak için...

Erkekler için bu süreç daha çabuk olabilir kadınlara göre.. Sizin hissettikleriniz normal..

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. Henüz yaşamadığım için bilmiyorum ama burada tecrübeli pek çok kadın benzer şeyleri yazmış. Zamana ihtiyacım var sanırım.

Aslına öyle savrulsun, perişan olsun, mutsuz olsun da istemiyorum. Herkes kendi hayatında mutlu olsun ama bunu benim gözüme sokmasın yeter.

Biraz zaman geçince, ben de dediğiniz gibi hissizleşirim umarım. Tekrar sağ olun.

Uzulme hayatin erkekler nankordur cabuk unutur yasananlari hele de cebinde az parasi varsa hatirlamazlar bile hic biseyi. Bende bugun dava acsam yarin baskasini bulur kocam o yuzden hic uzulme bile dusunme bile.

:) hemen hepsi aynıdır diyorsunuz yani. :)

Gerçekten biliyordum zaten, önemsemiyordum ama öyle gözümle de görünce tuhaf hissettim.

Çok güzel özetlemişsiniz, çok teşekkür ederim. Önceki yorumlarda da yazdım, evlenirken hayatın yükünü sevdiğimiz insanla paylaşalım diye evleniyoruz ama bunu beceremedikleri gibi evliyken ve boşanmadan sonra hayat bizim için daha ağır bir hal alırken, onlar hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar.

Elbette geçecektir. İnşallah iyi olacaktı. Tekrar teşekkür ederim.

Hayır, kesinlikle düzelir düşüncesi zerre kadar yok aklımda. Böyle bir adamı içten içe bir parça bile seviyorsam, yazıklar olsun bana.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Erkekler için bu süreç daha çabuk olabilir kadınlara göre.. Sizin hissettikleriniz normal..

Teşekkür ederim yorumunuz için. Erkeklere bir şey olduğu yok ki, o kadar rahat olsak da biz de çabucak atlatsak keşke.

Ben zaten bu pislikleriyle mutlu olabileceklerine inanmıyorum. Hele benim eşim, asla. İki evlilik geçirmiş ikisi de aynı sebepten bitmiş. Bu kafayla ve bu aileyle on kez de evlense boşuna olur.

Haklarımı boşanırken almaya çalışacağım, ne kadar uzarsa uzasın. Umarım siz de daha iyisinizdir şimdi. Çok mutlu olmanız dileğiyle.

Boşanmayi dusundunuz anda o insan umrunuzda olmamalı en azından ben oyle yaptm umrumdada deil eger bosaniorsaniz rahat birakin herkes hayatina baksn sizde dahil

Yani insanız, robot değiliz. Her zaman duygularımızla hareket etmiyoruz. Duygusal olarak evliliğim devam etsin, eşimle çocuğumla mutlu olayım derken; mantıken bu iş asla olmaz deyip çekilebiliyoruz. Yani ben tabi ki “artık ne hali varsa görsün, umurumda bile değil” diyorum, mantıklı olan bu fakat her şeyi mantığımız yönetemiyor.

Böyle görünce de kötü oluyor insan. Umarım hiç umursamadığım zamanlar da gelir.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Sadece gururunuz kirilmis, bu ofkeyle karisik uzuntu ondan.
Bu bosanma sureci sizi ezerken onu teget gecti diye dusunuyorsunuz belkide.
Bosverin.
Her koyun kendi bacagindan asilir.

Sadece gururunuz kirilmis, bu ofkeyle karisik uzuntu ondan.
Bu bosanma sureci sizi ezerken onu teget gecti diye dusunuyorsunuz belkide.
Bosverin.
Her koyun kendi bacagindan asilir.

Çok teşekkür ederim. Bilmem, belki dediğiniz gibidir. Bir şeyler hissediyorum; öfke, üzüntü, acı ama sebebini bilmiyorum. Adını koyamıyorum. Dediğiniz gibi gurur da olabilir.

Önemsememeye çalışıyorum. Umarım başaracağım.

bence biz kadinlarin sorunu geçmişe takılı kalmak.zoruna ne gidiyor ki.sanki onunla uzun vdade mutlu mu olacak. gönül eglendiriyor iste dedigin gibi yanlış biri. kendini yine kanitlamis. boşver .çocuguna odaklan .arada telefona bak ayri bir odaya git konusuyor gibi yap gülümse o da biri var sansın

Konu sahibi 5 aydır ayrı eşinden.. Aynı evde değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…