Boşanma davasi

Berilini

💪🍀😍💙😘🙅🙆
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
912
2.572
113
37
Arkadaşlar boşanma davası nasıl açılır ücreti ne kadar hamileyim hemen bosarmi hakim birde nafakami talep etmem gerekiyor yoksa devlet otomatik nafaka baglarmi lütfen yardım edinnn

Önce bir sakinleş kardeşim,

Eğer maddi durumun el vermiyorsa Adli yardım başvurusu yaparsın, ücretsiz avukat atarlar davana. Vekaleti ver avukatına gerisini ona bırak, söke söke alır seninde yavrununda hakkını..

Nafaka talep etmeden bağlanmaz. Ekonomik şartları sağlıyorsanız adli yardım talebinde bulunabilirsiniz, baro size avukat tayin eder, ama pek tabii hazırlayacağınız dilekçe ile dilerseniz davanızı kendiniz de açabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Adliyeye gidip açın ücretsiz avukat talep edin, sakın haklarınızdan vazgeçmeyin, bebeğiniz kaç aylık?

Ekonomik durumum hiç yok

Ekonomik durumum hiç yok

O zaman avukat ile davanızı yürütmek istiyorsanız, bulunduğunuz ilin barosuna gidin, adli yardım başvurusu yapmak istediğinizi söyleyin. Bir takım evraklar isteniyor daha sonra şartları sağlıyorsanız ücretsiz avukat tayin ediliyor.
Kendiniz ve bebeğiniz için nafaka da talep etmek istiyorsanız dava dilekçenizde talep ederseniz dava sürecinde de bağlanır o süreçte de size destek olur..

Evet calisyrdum şuan rahatsızlıkların olduğu için calismiyorum

Boşanmaya avukat atıyolar mı ki. Sadece suç davalarında o hak var sanıyordum

Öncelikle geçmiş olsun. İlk olarak şikayetçi olup darp raporu al. Sonra uzaklaştırma çıkart. 2 çocukla sen evinde kal o defolsun. Sonra bir protokol hazırla. Örnekleri var internette.
Ben protokolü hazırlayıp fotoğrafını ona attım şartlarda anlaştık. Davayı ben açtım protokolü o hakim huzurunda dava günü imzaladı. Çünkü yüz yüze gelmek istemedim hiç.
Protokole dava açıldığı an itibariyle nafaka bağlanması yaz. Bir de her yıl Ocak ayında ÜFE oranında artması de muhakkak.
Sanırım ben 2022 martta 600 lira ödemiştim. Dava sırasında hakim sordu bana masrafı istiyor musun bundan diye ben istememiştim. Durumun yoksa sen talep edersin.
İnş musmustlu olursun yavrularınla

Anlaşmalı mı çekişmeli mi? Youtubeda çok ayrıntılı anlatan çok güzel videoşar onları izleyin hak kaybı yaşamayın avukatlar en ince ayrıntılısına kadar anlatmış.boşanmada en önemli sey kanıttır kanıtlarınız var mı? Yani şiddete uğrasanız bile uğradım demeniz yetmez mesajlarla itiraf, darp raporu vs bir şeyler olmalı

Dilekçeler teatisinden sonra iddia ve savunmayı genişletme yasağı başlar, bu nedenle önemli olan duruşmada söyledikleriniz değil, dilekçede belirtilenlerdir. İnternetten okuduklarınız ile dava açmayın, öncelikle adli yardım bürosuna başvurarak avukat atanmasını talep edin, dilekçenizi avukatınız yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…