Bebeğim 6aylikAdliyeye gidip açın ücretsiz avukat talep edin, sakın haklarınızdan vazgeçmeyin, bebeğiniz kaç aylık?
Ekonomik durumum hiç yokNafaka talep etmeden bağlanmaz. Ekonomik şartları sağlıyorsanız adli yardım talebinde bulunabilirsiniz, baro size avukat tayin eder, ama pek tabii hazırlayacağınız dilekçe ile dilerseniz davanızı kendiniz de açabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ekonomik durumum hiç yok
Ekonomik durumum hiç yok
Fiziksel ve psikolojik şiddetNeden boşanıyorsunuz?
Ailemin yanındayım ilerdede çalışırımNasıl geçineceksiniz?
Bebeğim 6aylik
Ekonomik durumum hiç yok
Evet calisyrdum şuan rahatsızlıkların olduğu için calismiyorumAllah bağışlasın. 9-10 yaşlarında bir kızınız daha varmış.
2 yıl önce çalışan bir kadınmışsınız. İşi mi bıraktınız yoksa bebeğiniz nedeniyle ücretsiz izinde misiniz ?
Ceza davalarında CMK'dan avukat atanır. Hukuk davalarında ancak üzerinize miras dahi kalmış mal yok ise adli yardımdan avukat talebinde bulunulabilir.Boşanmaya avukat atıyolar mı ki. Sadece suç davalarında o hak var sanıyordum
saol bilgilendirdiğin içinCeza davalarında CMK'dan avukat atanır. Hukuk davalarında ancak üzerinize miras dahi kalmış mal yok ise adli yardımdan avukat talebinde bulunulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?