Boşanma davası

serdengectii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2022
22
15
18
31
Merhaba arkadaşlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. 2 yıla yakındır çekişmeli boşanmam sürüyordu. Hakli ve kanitlarim olmasina ragmen mahkeme beni daha kusurlu buldu. Sadece altınları benim lehine verdi.1 yıl süren bir evlilik süreci vardı ki bu da nikah üzerinden aynı eve girmemistik düğün yapmamistik daha. Ama düğünden önce psikolojik ve fiziksel baskılara dayanamayarak ayrılmak istedim. Beni çok yıpratıcı için tazminat istedim anlaşmak istemeyince de çekişmeli açtım davayı ve cok agir iftiralar atarak devam etti. AmaSimdi anlaşmak istiyor kusurun da kendinin olduğunu bile kabul ederek tazminat ve altınları da vereceğini söylüyor ben de evet dedim anlaştım. Bu kadar u dönüşü yapmasının sebebi ne olabilir sizce? teşekkürler birliktelik yaşadık bunu inkar etti ve de iftira attı bir de

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum. 2 yıla yakındır çekişmeli boşanmam sürüyordu. Hakli ve kanitlarim olmasina ragmen mahkeme beni daha kusurlu buldu. Sadece altınları benim lehine verdi.1 yıl süren bir evlilik süreci vardı ki bu da nikah üzerinden aynı eve girmemistik düğün yapmamistik daha. Ama düğünden önce psikolojik ve fiziksel baskılara dayanamayarak ayrılmak istedim. Beni çok yıpratıcı için tazminat istedim anlaşmak istemeyince de çekişmeli açtım davayı ve cok agir iftiralar atarak devam etti. AmaSimdi anlaşmak istiyor kusurun da kendinin olduğunu bile kabul ederek tazminat ve altınları da vereceğini söylüyor ben de evet dedim anlaştım. Bu kadar u dönüşü yapmasının sebebi ne olabilir sizce? teşekkürler

Aynı eve girmediğiniz ve mahkemede de daha kusurlu bulunduğunuz halde; adam razı olsa da üstüne bir de tazminat alacak mısınız gerçekten ?

Geri barışmak istese biran da istemez 2 sene de süründürmezdi.
Belliki bıkmış ya da biri var hayatında hemen kalan son bağları da koparmak istiyordur.

Bunun tazminat talebinizle ilgisi nedir ? Bu adam nikahlı eşiniz değil miydi ? Mahkeme tüm iddia ve kanıtlarınıza rağmen sizi neden daha kusurlu buldu o halde ?
birlikte olmadık başkasıyşla birlikte oldu diyerek iftira attı mahkeme bu karaı verdi istinafa götüreceğim deyince anlaşmak istedi

birliktelik yaşadık

birlikte olduk ve iftira attı bana

birlikte olmadık başkasıyşla birlikte oldu diyerek iftira attı mahkeme bu karaı verdi istinafa götüreceğim deyince anlaşmak istedi

birlikte olmadık dedi ve bana başkasıyla beraber oldugum iftirasını attı
Siz kiminle birlikte oldunuz yahu?

Nikah öncesi başkasıyla birlikte olduğunuzu iddia ettiyse mahkeme bunu ciddiye almaz bence. Düğün öncesi bekaret gibi bir şart yok çok şükür. Nikahtan sonra başka biriyle birlikte olduğunuzu iddia etmesi için de delil sunması gerekmez mi? Bu büyük bir suçlama neticede. Bence şu vakitten sonra ne sebeple geri adım attı, neyi neden yaptı bir önemi olmamalı. Daha fazla yıpratmadan çıkın birbirinizin hayatından. Geleceğinize bakın.

Nikah öncesi başkasıyla birlikte olduğunuzu iddia ettiyse mahkeme bunu ciddiye almaz bence. Düğün öncesi bekaret gibi bir şart yok çok şükür. Nikahtan sonra başka biriyle birlikte olduğunuzu iddia etmesi için de delil sunması gerekmez mi? Bu büyük bir suçlama neticede. Bence şu vakitten sonra ne sebeple geri adım attı, neyi neden yaptı bir önemi olmamalı. Daha fazla yıpratmadan çıkın birbirinizin hayatından. Geleceğinize bakın.
evet büyük suçlama ben vazgecmeyecektim iftirasından dönmediği sürece ama kendisi su an anlaşmak istiyor

Büyük ihtimalle hayatında biri var. İşi resmiyete dökmek için boşanma sürecini artık tamamlamak istiyor.

Ben neden bu kadar üstünde durduğunuzu anlamadım. Altınları ve tazminatınızı alıyorsunuz. Sebebin ne önemi var?

Back
X