Hic kiskanclik olmuyormu baskasiyla evlenir diye?O gün onun o halini görümce ben dil dırabildiğimi görünce var ya kuş gibi oldum. Ara ara hüzünleniyorum ama hayat devam ediyor çok şükür bugünüme. Ben mahkeme kalemini arayıp soruyordum yazıldı deyince gittim aldım
Duygu deyince daha şirin daha anlamlı geliyor olabilir ama bu bağımlılık.Duygulara soz gecmiyor
Bu duygu degil baska birşey .bence siz asiri hirsli birisiniz. bosaninca esinizin baska biriyle mutlu olma fikri sizi çıldırtıyor o yuzden evlilik altinda aslinda adama siz siddet uyguluyorsunuz bende boyle cikarim yaptim suan .terapi alin .bosanma kagidi getirmis adam önünüze. Hala isteseydim diyorsunuzDuygulara soz gecmiyor
Eşin seni sevmiyor ama nasıl olacak , tek taraflı sevgi büyük işkence, her pisliğini cekeceksin ömür boyu, eskisi gibi rest de çekemezsin adam diyecek madem ben kötüyüm yanımda ne işin var , sizi bu kadar önemsemeyen adamı nasıl seviyorsunuz çok ilginç...Duygulara soz gecmiyor
Gerekceli karar yazılmadıysa eğer istinafa gitmeden boşanma davası iptal edilebiliyor dilekçeyle,hakim bize aynen böyle söylediDavali olarak ben versem olmuyor galiba davacinin vermesi gerekiyor yaziyor nette.avukat arladasimda dedi oyle birsey yok vazgecme ancak istinaf mahkemesi ile olur.kafam karisti iyice.bir avukat cevap yazsa ne guzel olur veya avukat tanidigi olan?
Millet de sırada bekliyordu sizin yamuk yumuk eski kocalarınızı kapmak için.Hic kiskanclik olmuyormu baskasiyla evlenir diye?
Siz gerçekten iyi değilsiniz, eşinize takıntılısınız, boşansanız bile adama rahat vermeyeceksiniz bu belli ...Hic kiskanclik olmuyormu baskasiyla evlenir diye?
Adam sizi mutlu edememiş, başkasını mutlu etse ne olur siz kendinize bakın.Hic kiskanclik olmuyormu baskasiyla evlenir diye?
Evet o mod önemli ..Keske bizde kurtuldum modunda olabilsek..
Ne kadar oldu boşanalı ?O gün onun o halini görümce ben dil dırabildiğimi görünce var ya kuş gibi oldum. Ara ara hüzünleniyorum ama hayat devam ediyor çok şükür bugünüme. Ben mahkeme kalemini arayıp soruyordum yazıldı deyince gittim aldım
Yok degilimBu duygu degil baska birşey .bence siz asiri hirsli birisiniz. bosaninca esinizin baska biriyle mutlu olma fikri sizi çıldırtıyor o yuzden evlilik altinda aslinda adama siz siddet uyguluyorsunuz bende boyle cikarim yaptim suan .terapi alin .bosanma kagidi getirmis adam önünüze. Hala isteseydim diyorsunuz
Davalinin dilekcesi de oluyormu davacinin dilekcesimi kabul gorur acaba?Gerekceli karar yazılmadıysa eğer istinafa gitmeden boşanma davası iptal edilebiliyor dilekçeyle,hakim bize aynen böyle söyledi
O kısmını bilmiyorumDavalinin dilekcesi de oluyormu davacinin dilekcesimi kabul gorur acaba?
Yok oyle biri degilim.Siz gerçekten iyi değilsiniz, eşinize takıntılısınız, boşansanız bile adama rahat vermeyeceksiniz bu belli ...
Arkadaslar anlasmali bosanma davasi goruldu ve bosanma karari verildi.ama henuz gerekceli karar yazilmadi.bu asamada bosanmadan vazgecme olurmu?olursa nasil olur?bosanmadan feragat yapan bilen varmi?
TesekkurlerHakkınızda hayırlısı olsun.biz diyeceğimizi dedik. Isten izin kalip 2 dkk mahkeme kalemine ugrayin kesin bilgi edinirsiniz .zaten dilekce kabul olur derse orda 2 dkk verrisiniz dilekce zor degil
1,5 yıl oldu. Aynı gün alacaksınız hata aynı an dediler. Ben de asla aynı muhatap olamam ama söz aynı gün olacak dedim öyle verdiler ona da mesaj attım hitti aynı gün aldıNe kadar oldu boşanalı ?
Tek senin Alman yeterli oluyor mu ?
Evlenin ne büyük sınavı varmış onla ya da ne büyük günahı varmış derim.Hic kiskanclik olmuyormu baskasiyla evlenir diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?