- 30 Kasım 2019
- 12.549
- 40.272
- 598
Sevgi yok. Bağımlılık var sizde. Ve özdeğer eksikliği.bunun iki sebebi var biri onu hala sevip kiskanmam ikinciside bir daha boyle olmayacak hissi.
Ben davaci vazgecerse olur diye anladim internetten.Anlaşmalı boşanmada evet
Eşinizin haberi var mı boşanma iptalinden?Ben davaci vazgecerse olur diye anladim internetten.
Valla annesi onun yüzünden hep hastalandı üzüle üzüle, ben şuan halamla telde konuşmak dahi istemiyorum, bu haline çok üzülüyorum elimden bişey de gelmiyor, yaşadığı maduriyetler çok fazla , aslında hepimiz bir yandan da kızgınız hem çocuklarına hem kendine zulmetti göz göre göre, yani kocam da kocam diyen kadınları anlayamıyorum, çocuğunuz mutsuz anne baba ile ne kadar mutlu olabilir ki ...Eee ailede bir yerde haklı ama. 4 çocuğa kim nasıl baksın ? Laf anlamayan söz dinlemeyen kendi çekecek olan kendi...
Benimde suan adami ayri eve ciktigindan supheliyim adama burda kal demis bile olabilir ihtimalim var.adam ayri eve ciktimi dedim ses etmedi cvp vermedi atlamadiysa
Ayri evdeBenimde suan adami ayri eve ciktigindan supheliyim adama burda kal demis bile olabilir ihtimalim var.adam ayri eve ciktimi dedim ses etmedi cvp vermedi atlamadiysa
Avukat arkadas sadece istinaf mahkemesi olur dava goruldu ise dedi.kafam karisti.Sonra ki mesajlarımda onu belirttim, davayı açan kimse o vazgeçebilir. Gerekçeli karardan sonra da verebilir. Karar kesinleşinceye kadar mümkün.
Istinaf mahkemesi sadece yani..2 hafta içinde itiraz hakkı var tarafların. İki hafta sonrasında bir itiraz yoksa gidip yine imza atmanız gerekiyor
Istinaf mahkemesi sadece2 hafta içinde itiraz hakkı var tarafların. İki hafta sonrasında bir itiraz yoksa gidip yine imza atmanız gerekiyor
Aynen oyle biri..Pismanliklar lordu adam
Siz en iyisi avukatınızla hareket edin. Taraflar istinafa götürmez ise karar niye istinaf olsun. Siz sanki evliliğinize devam edecekmişsiniz, karşılıklı alınan bir karar varmış gibi mesaj yazdınız. Ben de ona göre yazdım. Kocanız da barışmak istiyorsa kimse itiraz etmeyecek demektir. Kimse itiraz etmez ise karar kesinleşir niye gitsin istinafa.Avukat arkadas sadece istinaf mahkemesi olur dava goruldu ise dedi.kafam karisti.
Kararın yazıldığı e devlete mi düştü ? Bizim de dava görüldü … boşanmak ağır psikolojik olarak üzücü , direk o an kurtuldum diyebildin mi zamanla mı rahatladın ?Benim 9 günde yazıldı karar. Aynı gün aldık kurtuldum
Benim sorum su esim davaci davamiz goruldu bosandik.esim bu kararindan vazgecip (benimde rizamla )bir dilekce ile bosanma iptal olurmu?Siz en iyisi avukatınızla hareket edin. Taraflar istinafa götürmez ise karar niye istinaf olsun. Siz sanki evliliğinize devam edecekmişsiniz, karşılıklı alınan bir karar varmış gibi mesaj yazdınız. Ben de ona göre yazdım. Kocanız da barışmak istiyorsa kimse itiraz etmeyecek demektir. Kimse itiraz etmez ise karar kesinleşir niye gitsin istinafa.
Davali olarak ben versem olmuyor galiba davacinin vermesi gerekiyor yaziyor nette.avukat arladasimda dedi oyle birsey yok vazgecme ancak istinaf mahkemesi ile olur.kafam karisti iyice.bir avukat cevap yazsa ne guzel olur veya avukat tanidigi olan?Vazgectiyseniz bosanmaktan biriniz aile mahkemesi kacinci no da görüldu ise ona ait kalemi bulup davadan vazgectik feragat dilekcesi verecegiz demesi en sagliklisi suan .esiniz yada siz dilekce verin madem vazgectiyseniz karar kesinlesmeden
Keske bizde kurtuldum modunda olabilsek..Kararın yazıldığı e devlete mi düştü ? Bizim de dava görüldü … boşanmak ağır psikolojik olarak üzücü , direk o an kurtuldum diyebildin mi zamanla mı rahatladın ?
Inanin sevip sevmedigini bende anlamadim.agzi sevmiyorum dedi ama baya uzuldu davada ve sonrasi uzuldu.kafam karisti.
Yani benim anladigmda anlasmalida iki taraf feragat verebilir diger taraf istemiyorsa zaten cekismeli acacak davayiDavali olarak ben versem olmuyor galiba davacinin vermesi gerekiyor yaziyor nette.avukat arladasimda dedi oyle birsey yok vazgecme ancak istinaf mahkemesi ile olur.kafam karisti iyice.bir avukat cevap yazsa ne guzel olur veya avukat tanidigi olan?
Yok oda bosanma surecinde gelgitler yasadi ve baya uzuldu.biraz fevri sozleri olan birisi.anlik soyleyip yasar.Tek kaşı aşağıya mı indi. Oradan mı anladınız üzüldüğünü. Sizi görünce hep şu kadın aklıma geliyor
O mod bosanma ile oluyor .sizin aileniz ne diyor durumaKeske bizde kurtuldum modunda olabilsek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?