Ben once boyle bit hak varmi onu merak ettim.onuda anlamadim.istinaf yolu aciksadece diyenler var dilekceyle olmazmis.Esiniz versin peki madem bosanmak isterse zatwn ne yapabilirsiniz ki istemiyorsa gidip dilecek ver dyin tepkisi ne olacak .bence dini nikahla deneyin 1 yil sonra yine ayni .
bunun iki sebebi var biri onu hala sevip kiskanmam ikinciside bir daha boyle olmayacak hissi.
Umarim avtk ardslar gorur ama benim anladigim anlasmali bosanmada durusmadan sonra biri gidip davali yadâ davaci gidip feragat dilekcesi verir.ki istemeyen taraf varsa da olay cekismeliye döner zaten cekismeli acilirBen once boyle bit hak varmi onu merak ettim.onuda anlamadim.istinaf yolu aciksadece diyenler var dilekceyle olmazmis.
Mantik olarak karar verdim.esim bana karsi ilgisizdi.O zaman neden ayrilmayi kabul ettiniz ki?
Belki de bosanip denemek isterseniz denemeniz en iyisi olur. Bosanma davasi ac, kesinlessin, vazgec, tekrar dilekcedir mahkemedir insanlari ugrastir...Devletin kurumlarini da bos yere mesgul etmemek lazim.
Yorumlarin cok eglenceli :)O karar kesinleşince rahatlayacaksınız. Herşey bitecek. Şu debelenmeleriniz boşuna, yok o da üzüldü yok yüzü düştü falan. Üzülecek adam bu raddeye getirmez, sizin yerinize o didinirdi iyi geçineyim diye. Şimdi kim gidecek 1+0 çorap kokulu bekar evine? Kendi haline üzülmüştür o.
Bırak bacım. Önüne bak. Bu aşamaya kolay gelmemişsiniz. Açılmış bir sürü konun var. Hem de bir yılı aşkın süreye yayılmış. Düşünecek bişi kalmamış. Kendine eziyet etmekten başka birşey değil yaptığın.Mantik olarak karar verdim.esim bana karsi ilgisizdi.
Siz onu bırakın da şunun farkına varın, adam oynuyor sizle.Yorumlarin cok eglenceli :)
Haklisin cok yiprandim.sadece kiskandigim icin onu boyleyim.Bırak bacım. Önüne bak. Bu aşamaya kolay gelmemişsiniz. Açılmış bir sürü konun var. Hem de bir yılı aşkın süreye yayılmış. Düşünecek bişi kalmamış. Kendine eziyet etmekten başka birşey değil yaptığın.
Haklisin.onu hep alttan aldim.Onu bunu bilmem kendisine saygısı olmayana, kimse saygı duymuyor.
Kendisini sevmeyeni kimse sevmiyor.
*Bahsettiğim şey narsistlik değil
Nasil bir oynama?Siz onu bırakın da şunun farkına varın, adam oynuyor sizle.
Keyfi birsey degil.sadece haklarimi ogreniyorum.Yavaş işleyen yargıyı birde böyle meşgul ediyorsunuz. Yargının artık bu tür meşguliyet veren şeylere caydırıcı yasalar eklemeli.
Kararını net vermemek, kararsız olmak, karardan dönmek haklı olduğunuzu göstermiyor. Bu tarz kararlar iyi düşünülüp verilmesi gerekir.Keyfi birsey degil.sadece haklarimi ogreniyorum.
Oturun sakin kafayla konularınızı bir okuyun. Oyuncak olmuşsunuz bu adamın elinde. Yok boşancam yok boşanmıcam, öff kararsız kaldım, ay çok üzgünüm.Nasil bir oynama?
O gün onun o halini görümce ben dil dırabildiğimi görünce var ya kuş gibi oldum. Ara ara hüzünleniyorum ama hayat devam ediyor çok şükür bugünüme. Ben mahkeme kalemini arayıp soruyordum yazıldı deyince gittim aldımKararın yazıldığı e devlete mi düştü ? Bizim de dava görüldü … boşanmak ağır psikolojik olarak üzücü , direk o an kurtuldum diyebildin mi zamanla mı rahatladın ?
Duygulara soz gecmiyorOturun sakin kafayla konularınızı bir okuyun. Oyuncak olmuşsunuz bu adamın elinde. Yok boşancam yok boşanmıcam, öff kararsız kaldım, ay çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?