- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi white moon
-
Normalde o ev senin elimin ve oğlununKadin rahatsiz degil. Memnun halunden gayet. Esim ne mahcup olmasi her zaman uste cikiyor.
Kafamda bitti zaten. Donusu yok artik. Oyle degil mi benjm gonlumu yapmak yerine uste cikiyolar. Allah kalplerine gore versin ins.Normalde o ev senin elimin ve oğlunun
Eğer o eve başkası girecekse sana düzenine uyum sağlamalı ki mecburi bir durum olmadıkça da o eve başlandı yerleşemez bence …
Sizde yerleşmiş 6 ay … o zaman eşinin extra senşn gönlünü yapması gerekiyor ,
Annesi bi de oğljnuntuo seni şikayet etmiş … nasıl cüretkar
Bunlar değişmez asla , ya güdecen ya gidecen
Yok bu defa kesin. Haftaici avukatla gorusmeye gidicem.Bu sene çocuğun okulu bahane olur seneye başka bir şey. Siz boşanmazsiniz, yıllardır yaşıyormuşsunuz çünkü bunları. Eşiniz sizi ciddiye almıyordur. Yazık etmişsiniz kendinize.
Bugün hep güzel haberler alıyoruzKizlar mrblar. Simde ben bosanma davasini actim. Ama es kisisi ne annesini gonderiyor ne kendi gidiyor. En son aksam evde cocuk ve adam yokken kadin uzerime dogru geldi. Oglumu bosamicaksin filan. Etmedigi terbiyesizluk kalmadi. Bazi konusmalarini ses kaydi aldim banary hskaret ettigi. Bunu polise gostersem uzaklastirma alabir miyim. Evden ben de gidemiyorum. Cocugum var ve calisiyorum. Ailem baska bir ilde.haxiran da emekli olacakmis bu o zaman gidecegiz diyo adam. Oglumla ben evde kalicaz.
Üzerine mi yürüdü allahım ya ne pislik insanlar var. Sen ondan daha da çirkef ol ezemesin, korksun senden Allahın cezaları yaKizlar mrblar. Simde ben bosanma davasini actim. Ama es kisisi ne annesini gonderiyor ne kendi gidiyor. En son aksam evde cocuk ve adam yokken kadin uzerime dogru geldi. Oglumu bosamicaksin filan. Etmedigi terbiyesizluk kalmadi. Bazi konusmalarini ses kaydi aldim banary hskaret ettigi. Bunu polise gostersem uzaklastirma alabir miyim. Evden ben de gidemiyorum. Cocugum var ve calisiyorum. Ailem baska bir ilde.haxiran da emekli olacakmis bu o zaman gidecegiz diyo adam. Oglumla ben evde kalicaz.
Ya kovdum resmen evden git dedim ikisine gde gitmiyolar.uyku uyuyamaz oldum geceleriEşinizden gizli biriktirebildiğiniz kadar para biriktirin. Kv yle se minimumda iletişimde bulunun yokmuş gbi. İşten gelip yatın onlarla oturmayın kasın istenmediğini anlamıyor mu ya 6 ay kendi annen gelse yine rahat edemezsin. Bu insanlar çocuk yerine kendilerine köle doğurduklarını sanıyorlar heralde
Uzaklaştırma al yarın. Ne sınırını bozuyorsun ki?Ya kovdum resmen evden git dedim ikisine gde gitmiyolar.uyku uyuyamaz oldum geceleri
İnsanı hasta eder bunlar Allah sabır versin. Özellikle eşin yokken kv ye kötü davran, görmezden gel. Arsız şey eve yapışıp kalmış sülük gibi.Ya kovdum resmen evden git dedim ikisine gde gitmiyolar.uyku uyuyamaz oldum geceleri
İnsanı hasta eder bunlar Allah sabır versin. Özellikle eşin yokken kv ye kötü davran, görmezden gel. Arsız şey eve yapışıp kalmış sülük
Sen Lucifersin değil mi? Çok merakta bıraktın bizi, konuyu öylece bırakıp gittin. Her şey yolundadır umarım.Avukatınız yok mu ? Davayla beraber uzaklaştırma alabilirsiniz, eğer ev size aitse amaçları size evi vermemek. Bu süreçte hukuki destek alın mutlaka. Mahkemeyi olaylar değil avukatlar kazanıyormuş, yaşadığım süreçte bunu anladım. Çekişmeli boşanacaksanız her adımınıza dikkat etmeniz ve sürekli mağduru oynamanız lazım. Kolaylıklar diliyorum, aynısı benim de başımda var, iki aydır aynı evde küsüz biz de. Sizin Kv’nin aynısı bende de var, yüzsüz, gurursuz, arsız…Benimki sürekli bende kalmak istiyor bir de, öyle sırayla kalması da yok. Hayırlısıyla ben de atlatırım umarım
Bırakmak istemezdim ama konum ifşa oldu. Eş tüm aileye gösterdi mesajlarımı, mahkemede kullanacağım dedi. Öyle olunca devam etmedim ben de. Durum hala aynı, evde küs oturuyoruz.Sen Lucifersin değil mi? Çok merakta bıraktın bizi, konuyu öylece bırakıp gittin. Her şey yolundadır umarım.
Siz de hala bir gelişme yok mu? Kocanıza ifşa olunca cok merak etmiştimAvukatınız yok mu ? Davayla beraber uzaklaştırma alabilirsiniz, eğer ev size aitse amaçları size evi vermemek. Bu süreçte hukuki destek alın mutlaka. Mahkemeyi olaylar değil avukatlar kazanıyormuş, yaşadığım süreçte bunu anladım. Çekişmeli boşanacaksanız her adımınıza dikkat etmeniz ve sürekli mağduru oynamanız lazım. Kolaylıklar diliyorum, aynısı benim de başımda var, iki aydır aynı evde küsüz biz de. Sizin Kv’nin aynısı bende de var, yüzsüz, gurursuz, arsız…Benimki sürekli bende kalmak istiyor bir de, öyle sırayla kalması da yok. Hayırlısıyla ben de atlatırım umarım
Yok sayılır. Kv annesini evine götürmüş, ona bakıyormuş. Madem anana bakacaktın, o kadar tantanayı niye çıkarttın…Almanca sınavını kazandım, kendime cv hazırlıyorum , bazı kuruluşlara yurt dışı öğretmenlik için başvuracağım.Siz de hala bir gelişme yok mu? Kocanıza ifşa olunca cok merak etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?