Bosanma, es, kayinvalide

Hayırlısı olsun yurtdışı olursa süper olur. Kocan olacak yaratık neden gitmedi evden?

Avukata gitmedim. Bu pazsr oyunu kullsnip gidecekmis. Uzaklastirma filan polis girecek devreye o yuzden ugrasmak istemedim.
Mahkemede lehinize olurdu uzaklaştırma. Eğer çekişmeli boşanacaksınız mutlaka bir avukatınız olsun. Ben evden gideceğini düşünmüyorum ama umarım dediğiniz gibi olur. Kv gitti mi ?

W white moon eşin evden gitti mi ? Bu konuyu çok merak ediyorum.
Yok gitmedi. Kaynana gitti. Es ile davayi actik ama cocuk birden etkilenmesin diye evleri ayirmadik daha. Onemli olsn kaynana idi venim icin cunku onun yuzunden oluyodu her kavga. Bir de saglik sorunlarim cikti, eskiden gecen fibromiyalji agrilarim tekrar basladi. Cok fazla kafaya takmamam gerekiyor olaylari ilac filan aliyorum. Biraz kendimi dusunmeliyim artik.

Çok geçmiş olsun. Kaynana da gitmiş, bir daha gelmez umarım. Eşiniz de boşanmayı istiyor mu? Benim bebeğimde serebral palsi belirtileri var, 3 ay sonra kesin teşhis konulacak, bugün de kredi kartımdan 45 bin lira çekilmiş, geri alabilecek miyim bilmiyorum. Ben de eşime evde iki arkadaş olalım ben bu kadar strese dayanamayacağım artık dedim o da kabul etti. Bakalım biz ne olacağız…

2 sene nasıl.bu şekilde bekleyeceksiniz ki ?

Cok gecmis olsun.
Sizin bu adamdan kurtulmaniz lazim. Ne kadar geç kalirsaniz o kadar manevi ve maddi zarara ugrayacaksiniz

Cok gecmis olsun.
Sizin bu adamdan kurtulmaniz lazim. Ne kadar geç kalirsaniz o kadar manevi ve maddi zarara ugrayacaksiniz
Öyle de nasıl kurtulayım..Kızımın ne olacağı belirsiz…Paramı kurtaramazsam ne yaparım bilmiyorum. Ailem zaten benden bıktı. Psikolojik olarak çöktüm. İngilizce sınavı var, onu kazanırsam yurt dışına giderim diyorum adam çocukları vermem diyor. Kızımın durumu belli olana kadar normalleşelim bari dedim.

Gecmis olsun. Allah kolyaylk versin size de. Evet cogu kismi bitti sayilir. Es ile de geri donusu yok artik. O kadar olay yasandi. Ben atlatamiyorum kolay kolay

Gecmis olsun. Allah kolyaylk versin size de. Evet cogu kismi bitti sayilir. Es ile de geri donusu yok artik. O kadar olay yasandi. Ben atlatamiyorum kolay kolay
Bana da tüm ailemden özür dileyeceksin diyor ama aramızda sevgi saygı kalmadı. Ben de dedim önce biz ne olacağız ona bakalım, her şeyden önce kızıma ne olacak…Hayatın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum, ne kadar dertsizmişim…Para benim yüzümden karttan çekildi, ama eşim beni teselli etti Allah var. Ben öderim sıkma canını bile dedi. Kızım için de gerekeni yaparız dedi.Morale ve desteğe çok ihtiyacım var. Şu aşamada boşanmayı kaldıramam. Emzirirken ağlıyorum bebeğim yüzüme öyle bir bakıyor ki..Büyük oğlum beni teselli ediyor anne ağlama diye. Bilmiyorum psikiyatriye çok ihtiyacım var emzirdiğim için o da olmuyor.

Pskiyatriye gidin. En azindan terapi alirsiniz. Vucudumuz kaldirmiyor bir sure sonra. Biraz rahatlarsiniz ins

Cesaret lazim size. Babanin izni olmadan çocuklarla beraber yurtdışına tasinamazsiniz.
Ailenizden bisey beklemeyin ama artik lutfen kendiniz icin biseyler yapin.
Haziranda ise dönecektiniz diye hatırlıyorum. Hukuki haklariniz var. Evin yarisi, araba sizin.
45 bin tl icin ne yapilabilir bilmiyorum.

Pskiyatriye gidin. En azindan terapi alirsiniz. Vucudumuz kaldirmiyor bir sure sonra. Biraz rahatlarsiniz ins
Çocuğumun durumu ile ilgili terapist ne yapabilir bilmiyorum, şiddetli bir antidepresana ve uyku ilacına ihtiyacım var onu biliyorum. O da emzirince olmuyor işte.

Bankaya itiraz ettim, Allah’tan provizyondaymış, inşallah iptal edilir. İyi düşünmeye çalışıyorum. Cesarete ve dirayete ihtiyacım var, bu adam sadece polisle evden gider, uzaklaştırma aldırsam kararı kaldırmaya çalışır, kızımın durumu belli olmadan göze alamam. Kızıma düzenli egzersiz yaptırmam, sürekli konuşmam gerekiyor, stresimden bebeğimle ilgilenemiyorum. Bir de eşin hastanesinden fizik tedavi aldırma olayımız var. Bilmiyorum zaman ne gösterecek, ama W white moon aynı evde küs yaşamak çocuklara daha büyük eziyetmiş, umarım en kısa sürede çözersiniz. Oğlum çok hırçınlaşmıştı, bugün eşle konuşunca o da çok mutlu oldu. Yani aynı evde küslük işkenceden başka bir şey değil, bizimki 2 ay sürdü bi de, ömrümden götürdü sadece. Kafam öyle dalgın, öyle bulanık ki her şeyin yerini unutuyorum, avare gibiyim ama en çok da kızımın durumu yüzünden. Hayırlısı, çok dardayım çok…

Çocuğunuzun durumu ne oldu belirtileri neydi

Çocuğunuzun durumu ne oldu belirtileri neydi
Çocuğum 5,5 aylıkken kafasını tutamıyordu, doktorumuz çocuk nörolojiye yönlendirdi, tahlilleri, ultrasonu temiz çıktı. Şimdi de nesnelere uzanmıyor, sol kol kası özellikle zayıf. Fizik tedaviye başladık, başka doktora da göstereceğiz.

eşinle süreç nasıl ilerliyor, kv ile görüştünüzmü o günden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…