- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.626
- 83
- 35
- Konu Sahibi white moon
-
Hayırlısı olsun yurtdışı olursa süper olur. Kocan olacak yaratık neden gitmedi evden?Yok sayılır. Kv annesini evine götürmüş, ona bakıyormuş. Madem anana bakacaktın, o kadar tantanayı niye çıkarttın…Almanca sınavını kazandım, kendime cv hazırlıyorum , bazı kuruluşlara yurt dışı öğretmenlik için başvuracağım.
Avukata gitmedim. Bu pazsr oyunu kullsnip gidecekmis. Uzaklastirma filan polis girecek devreye o yuzden ugrasmak istemedim.W white moon gelişmeleri yazar mısın, çok merak ediyorum sonucunu, özellikle avukatın neler söyledi paylaşır mısın ?
Mahkemede lehinize olurdu uzaklaştırma. Eğer çekişmeli boşanacaksınız mutlaka bir avukatınız olsun. Ben evden gideceğini düşünmüyorum ama umarım dediğiniz gibi olur. Kv gitti mi ?Avukata gitmedim. Bu pazsr oyunu kullsnip gidecekmis. Uzaklastirma filan polis girecek devreye o yuzden ugrasmak istemedim.
Evi bana bırakmamak için. İşin ilginç tarafı anası dibimizde, bu süreçte hiç anasının yanına gitmedi.Hayırlısı olsun yurtdışı olursa süper olur. Kocan olacak yaratık neden gitmedi evden?
Yok gitmedi. Kaynana gitti. Es ile davayi actik ama cocuk birden etkilenmesin diye evleri ayirmadik daha. Onemli olsn kaynana idi venim icin cunku onun yuzunden oluyodu her kavga. Bir de saglik sorunlarim cikti, eskiden gecen fibromiyalji agrilarim tekrar basladi. Cok fazla kafaya takmamam gerekiyor olaylari ilac filan aliyorum. Biraz kendimi dusunmeliyim artik.W white moon eşin evden gitti mi ? Bu konuyu çok merak ediyorum.
Çok geçmiş olsun. Kaynana da gitmiş, bir daha gelmez umarım. Eşiniz de boşanmayı istiyor mu? Benim bebeğimde serebral palsi belirtileri var, 3 ay sonra kesin teşhis konulacak, bugün de kredi kartımdan 45 bin lira çekilmiş, geri alabilecek miyim bilmiyorum. Ben de eşime evde iki arkadaş olalım ben bu kadar strese dayanamayacağım artık dedim o da kabul etti. Bakalım biz ne olacağız…Yok gitmedi. Kaynana gitti. Es ile davayi actik ama cocuk birden etkilenmesin diye evleri ayirmadik daha. Onemli olsn kaynana idi venim icin cunku onun yuzunden oluyodu her kavga. Bir de saglik sorunlarim cikti, eskiden gecen fibromiyalji agrilarim tekrar basladi. Cok fazla kafaya takmamam gerekiyor olaylari ilac filan aliyorum. Biraz kendimi dusunmeliyim artik.
2 sene nasıl.bu şekilde bekleyeceksiniz ki ?Mrb kizlar. Ben yillar once de yazmistim. Simdi kayinvalide ocak basinda geldi bize. Her srne 6 ay kaliyor. Diger 6 ay kizinda baska ilde. Yasi da 65. Saglikli yani bdnden saglam. Pazartesi ne guzel ise gittik filan. Esim yaziyor bana onu sramis, sikayet etmis beni. Neymis ben niye gunde iki kez cerez yiyorsun demisim. Ki demedim oyle. Gunde iki defa mi yiyorsun diye sordum. Nsl bir art niyetim olabilir. Esim de kizdi bana. Bir daha bisey demicen filan. Ben de annene kiz beni sikayet ediyor dedim. O gun eve geldik ses cikarmadim. Ama dun aksam patladim artik. Ya kizim ozur dilerim filan dedi. Tabi koca denen adamla ayri kavgaya tutusduk. Benim aileme demedigi kalmadi. Yine tab8 bosanma laflari filan. Oglum da 7. Sinif bu sene. Seneye sinava girecek. Bosanma sureci de zor ve uzun bir surec olacsk. Ailem baska sehirde. Pat diye ayri eve cikma durumu yok. Bulundugumuz il depremden dolayi cok goc aldi. Yani bu dertten depreme bile uzulemedim. Ayri odada yatiyorum zaten. Bir iki seneye tayin cikma durumu var. Ne yapsam tayin zamani ni bekleyip oyle mi yapsam. Suan duygularim beynim karmakarisik. Sevgi filan da yok bitti tamamiyle. Birtek oglum var benim icin. Saglicakla kalin...
Çok geçmiş olsun. Kaynana da gitmiş, bir daha gelmez umarım. Eşiniz de boşanmayı istiyor mu? Benim bebeğimde serebral palsi belirtileri var, 3 ay sonra kesin teşhis konulacak, bugün de kredi kartımdan 45 bin lira çekilmiş, geri alabilecek miyim bilmiyorum. Ben de eşime evde iki arkadaş olalım ben bu kadar strese dayanamayacağım artık dedim o da kabul etti. Bakalım biz ne olacağız…
Öyle de nasıl kurtulayım..Kızımın ne olacağı belirsiz…Paramı kurtaramazsam ne yaparım bilmiyorum. Ailem zaten benden bıktı. Psikolojik olarak çöktüm. İngilizce sınavı var, onu kazanırsam yurt dışına giderim diyorum adam çocukları vermem diyor. Kızımın durumu belli olana kadar normalleşelim bari dedim.Cok gecmis olsun.
Sizin bu adamdan kurtulmaniz lazim. Ne kadar geç kalirsaniz o kadar manevi ve maddi zarara ugrayacaksiniz
Gecmis olsun. Allah kolyaylk versin size de. Evet cogu kismi bitti sayilir. Es ile de geri donusu yok artik. O kadar olay yasandi. Ben atlatamiyorum kolay kolayÇok geçmiş olsun. Kaynana da gitmiş, bir daha gelmez umarım. Eşiniz de boşanmayı istiyor mu? Benim bebeğimde serebral palsi belirtileri var, 3 ay sonra kesin teşhis konulacak, bugün de kredi kartımdan 45 bin lira çekilmiş, geri alabilecek miyim bilmiyorum. Ben de eşime evde iki arkadaş olalım ben bu kadar strese dayanamayacağım artık dedim o da kabul etti. Bakalım biz ne olacağız…
Bana da tüm ailemden özür dileyeceksin diyor ama aramızda sevgi saygı kalmadı. Ben de dedim önce biz ne olacağız ona bakalım, her şeyden önce kızıma ne olacak…Hayatın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum, ne kadar dertsizmişim…Para benim yüzümden karttan çekildi, ama eşim beni teselli etti Allah var. Ben öderim sıkma canını bile dedi. Kızım için de gerekeni yaparız dedi.Morale ve desteğe çok ihtiyacım var. Şu aşamada boşanmayı kaldıramam. Emzirirken ağlıyorum bebeğim yüzüme öyle bir bakıyor ki..Büyük oğlum beni teselli ediyor anne ağlama diye. Bilmiyorum psikiyatriye çok ihtiyacım var emzirdiğim için o da olmuyor.Gecmis olsun. Allah kolyaylk versin size de. Evet cogu kismi bitti sayilir. Es ile de geri donusu yok artik. O kadar olay yasandi. Ben atlatamiyorum kolay kolay
Pskiyatriye gidin. En azindan terapi alirsiniz. Vucudumuz kaldirmiyor bir sure sonra. Biraz rahatlarsiniz insBana da tüm ailemden özür dileyeceksin diyor ama aramızda sevgi saygı kalmadı. Ben de dedim önce biz ne olacağız ona bakalım, her şeyden önce kızıma ne olacak…Hayatın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum, ne kadar dertsizmişim…Para benim yüzümden karttan çekildi, ama eşim beni teselli etti Allah var. Ben öderim sıkma canını bile dedi. Kızım için de gerekeni yaparız dedi.Morale ve desteğe çok ihtiyacım var. Şu aşamada boşanmayı kaldıramam. Emzirirken ağlıyorum bebeğim yüzüme öyle bir bakıyor ki..Büyük oğlum beni teselli ediyor anne ağlama diye. Bilmiyorum psikiyatriye çok ihtiyacım var emzirdiğim için o da olmuyor.
Öyle de nasıl kurtulayım..Kızımın ne olacağı belirsiz…Paramı kurtaramazsam ne yaparım bilmiyorum. Ailem zaten benden bıktı. Psikolojik olarak çöktüm. İngilizce sınavı var, onu kazanırsam yurt dışına giderim diyorum adam çocukları vermem diyor. Kızımın durumu belli olana kadar normalleşelim bari dedim.
Çocuğumun durumu ile ilgili terapist ne yapabilir bilmiyorum, şiddetli bir antidepresana ve uyku ilacına ihtiyacım var onu biliyorum. O da emzirince olmuyor işte.Pskiyatriye gidin. En azindan terapi alirsiniz. Vucudumuz kaldirmiyor bir sure sonra. Biraz rahatlarsiniz ins
Bankaya itiraz ettim, Allah’tan provizyondaymış, inşallah iptal edilir. İyi düşünmeye çalışıyorum. Cesarete ve dirayete ihtiyacım var, bu adam sadece polisle evden gider, uzaklaştırma aldırsam kararı kaldırmaya çalışır, kızımın durumu belli olmadan göze alamam. Kızıma düzenli egzersiz yaptırmam, sürekli konuşmam gerekiyor, stresimden bebeğimle ilgilenemiyorum. Bir de eşin hastanesinden fizik tedavi aldırma olayımız var. Bilmiyorum zaman ne gösterecek, ama W white moon aynı evde küs yaşamak çocuklara daha büyük eziyetmiş, umarım en kısa sürede çözersiniz. Oğlum çok hırçınlaşmıştı, bugün eşle konuşunca o da çok mutlu oldu. Yani aynı evde küslük işkenceden başka bir şey değil, bizimki 2 ay sürdü bi de, ömrümden götürdü sadece. Kafam öyle dalgın, öyle bulanık ki her şeyin yerini unutuyorum, avare gibiyim ama en çok da kızımın durumu yüzünden. Hayırlısı, çok dardayım çok…Cesaret lazim size. Babanin izni olmadan çocuklarla beraber yurtdışına tasinamazsiniz.
Ailenizden bisey beklemeyin ama artik lutfen kendiniz icin biseyler yapin.
Haziranda ise dönecektiniz diye hatırlıyorum. Hukuki haklariniz var. Evin yarisi, araba sizin.
45 bin tl icin ne yapilabilir bilmiyorum.
Çocuğunuzun durumu ne oldu belirtileri neydiÇok geçmiş olsun. Kaynana da gitmiş, bir daha gelmez umarım. Eşiniz de boşanmayı istiyor mu? Benim bebeğimde serebral palsi belirtileri var, 3 ay sonra kesin teşhis konulacak, bugün de kredi kartımdan 45 bin lira çekilmiş, geri alabilecek miyim bilmiyorum. Ben de eşime evde iki arkadaş olalım ben bu kadar strese dayanamayacağım artık dedim o da kabul etti. Bakalım biz ne olacağız…
Çocuğum 5,5 aylıkken kafasını tutamıyordu, doktorumuz çocuk nörolojiye yönlendirdi, tahlilleri, ultrasonu temiz çıktı. Şimdi de nesnelere uzanmıyor, sol kol kası özellikle zayıf. Fizik tedaviye başladık, başka doktora da göstereceğiz.Çocuğunuzun durumu ne oldu belirtileri neydi
Gitsin anasıyla sevişsin o zamanYillardan beri boyle. Es annemi evinde yalniz birakmam diyor.
eşinle süreç nasıl ilerliyor, kv ile görüştünüzmü o günden sonra.Çocuğum 5,5 aylıkken kafasını tutamıyordu, doktorumuz çocuk nörolojiye yönlendirdi, tahlilleri, ultrasonu temiz çıktı. Şimdi de nesnelere uzanmıyor, sol kol kası özellikle zayıf. Fizik tedaviye başladık, başka doktora da göstereceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?