Boşanma kararı ve Zorluklar

Son şansına güvenebilir mıyım bilmiyorum ama burada da durmak istemiyorum keşke imkanım olsa kendi evime cikabilsem

Ah ah çoğu erkek böyle çocuk çok büyük sorumluluk . Sizde bunalmışsınız. Bence bir şans daha verin . Boşanmak için yeterli değil gibi bu sebepler . Eşiniz barışmak isterse kabul edin .
Bugün barışmak istediğini son şans vermemi eğer yine aynı olursa calisina kadar benimle kalırsin sonra ben sana yardımcı olur ayrı eve çıkarsın dedi ama bilmiyorum yüreğim çok yorgun doğru yanlış ne bilemiyorum

Valla hoş sözler değil bunlar, duzen kurana kadar idare edin, sonra ayrilin ailenizin yanindan, kendinize yeni bir ev tutun..bu laflarla ömür mu gecer, hem toruna denecek laf mi onlar, ama torun olmasa da dermiş bi seyler yine
Sorun şu ki ayrı düzene çıkmaya da razı olmaz evlenince ayrı evin olabilir ancak

Bu arada bende ayriyim bnm es olcak manyakta bebekleri baba olmayi kaldiramadi hic kacti gitti tum yukleri ustume birakti
Bana zeyna gibisin derler bazilari ama ben zeyna olmak istemedim
Kahretsinki
Savasmak zeyna olmak zorunda birakildim
Allah yardimcin olsun erkek gibi kadın durumunda bırakılmak çok zor

Anneniz bakarken çalışsanız

Sorun şu ki ayrı düzene çıkmaya da razı olmaz evlenince ayrı evin olabilir ancak
Siz 18 yasini gecmediniz mi :)) hayat sizin..benim bekar arkadaslarimdan birkaci ayni sehirde ayri evde yasiyorlar, annelerinin laflarindan kactilar baska eve..

Bende bosansam bende ailemin evine donmem cnku beni yerlerrrrr

Siz 18 yasini gecmediniz mi :)) hayat sizin..benim bekar arkadaslarimdan birkaci ayni sehirde ayri evde yasiyorlar, annelerinin laflarindan kactilar baska eve..
Benim ailemde bazi konularda saygı denen bir şey olmadığı için 28 yasindada olsam her seye karisirlar

7 yıl sabretmisiniz 1 yıl daha sabredemez misiniz çocuğunuz kreş yaşına gelince daha rahat adımlar atabilirsniz

Özür dileyerek başlıyorum annenizin yaşı bunama denebilcek kadar ileri mi? Aşırı yaşlılık şartları altında yaşına vereceğim ancak sağlıklı bir annenin düşünceleri buysa ne diceklerini umursama çocuğunu da al ayaklarının üzerinde bul inan kendine güvenirsen daha çok şey başaracaksın

Hayır aşırı yaşlı değil ama yıllardır yalnız yaşadığı için biz biraz fazla geliyoruz galiba o kadar üzgünüm ki oturup iki kelime bile konuşmuyoruz

Hayır aşırı yaşlı değil ama yıllardır yalnız yaşadığı için biz biraz fazla geliyoruz galiba o kadar üzgünüm ki oturup iki kelime bile konuşmuyoruz
Kendini kandırmazsan çocuğun için daha iyi bir gelecek oluşturabilirsin.Eski eşin de bebeğine destek olurken annene yarı yaptıkları ağır geliyorsa bu senin suçun değil.Ancak bebeğin büyüyüp anlayacak yaşa gelmeden de kendini toparla ve ayrıl o evden.Çocuğun okula giderken çalışır bakarsın.Yaşın gençse hayat güzel şanslar çıkarır belki karşına.İsteyip de başaramayan anne yok asıl bu savaştıklarına boyun eğersen sonun kötü olacak bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…