Son şansına güvenebilir mıyım bilmiyorum ama burada da durmak istemiyorum keşke imkanım olsa kendi evime cikabilsemGünaydın
İnsan sınanmadığı konularda kesin yargılara varmamalı. Ayrılın ya da barışın diyemiyorum o yüzden. Eşinize son bir şans vermeyi deneseniz. Tabi bunun son şans olduğunu, hatalarını tekrar ederse dönüşü olmayacağı mesajını vererek yapın yapacaksanızda.
Bugün barışmak istediğini son şans vermemi eğer yine aynı olursa calisina kadar benimle kalırsin sonra ben sana yardımcı olur ayrı eve çıkarsın dedi ama bilmiyorum yüreğim çok yorgun doğru yanlış ne bilemiyorumAh ah çoğu erkek böyle çocuk çok büyük sorumluluk . Sizde bunalmışsınız. Bence bir şans daha verin . Boşanmak için yeterli değil gibi bu sebepler . Eşiniz barışmak isterse kabul edin .
Hissetmez mıyım hem siginti hem de çok çok üzgün hissediyorumOzmn once atan sonra bosan derim su sartlarda zor o evde siginti gibi hissetmiyomusun annenin bu sozleri davranislarindan sonra?
Sorun şu ki ayrı düzene çıkmaya da razı olmaz evlenince ayrı evin olabilir ancakValla hoş sözler değil bunlar, duzen kurana kadar idare edin, sonra ayrilin ailenizin yanindan, kendinize yeni bir ev tutun..bu laflarla ömür mu gecer, hem toruna denecek laf mi onlar, ama torun olmasa da dermiş bi seyler yine
Allah yardimcin olsun erkek gibi kadın durumunda bırakılmak çok zorBu arada bende ayriyim bnm es olcak manyakta bebekleri baba olmayi kaldiramadi hic kacti gitti tum yukleri ustume birakti
Bana zeyna gibisin derler bazilari ama ben zeyna olmak istemedim
Kahretsinki
Savasmak zeyna olmak zorunda birakildim
Haklısınız ne diyeyimKoca evinde kocaya baba evinde babaya mahkumsunuz, mesleğiniz olmasına rağmen kendi ayaklarınız üzerinde değilsiniz, sizin huzur arama lüksünüz yok maalesef
Anneniz bakarken çalışsanızBazen bunu düşünmüyor değilim ama bi yerden kaçıp diğerine sığınmak istemiyorum.Birinin beni kurtarmasını değil kendimin kendime yetebilmesini istiyorum.Ama bunun için yavrunun 2 yaşına girmesine ihtiyacım var
Siz 18 yasini gecmediniz mi :)) hayat sizin..benim bekar arkadaslarimdan birkaci ayni sehirde ayri evde yasiyorlar, annelerinin laflarindan kactilar baska eve..Sorun şu ki ayrı düzene çıkmaya da razı olmaz evlenince ayrı evin olabilir ancak
Bende bosansam bende ailemin evine donmem cnku beni yerlerrrrrEşimle 7 yıllık evliyim. Birde 14 aylik bebegim var.Cocuktan önce hiç bir sıkıntı olmayan evliliğim çocukla birlikte kabusa döndü ve artık düzeleceğine inancim kalmadığı için ailemin yanına geldim ve ayrılma kararı verdim
Suan halihazırda çalışmıyorum ama mesleğim var. Buraya geldiğimden beri kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşime duyduğum özlem değil kötü hisettmem annemin her şeyime karışması, iki de bir size çok para gidiyor demesi(çocuğumun bezini ve diğer masraflarını esim karsiliyor)beni bıktırdı.14 aylik bebeğime bile baban sizden kurtuldu benim başıma attı diye şaka yapıyor.Defalarca deme yavrum şöyle dediysem de anlamıyor.Annem diye kırmak istemiyorum yaşlı diye ama yok anlamiyor
Bebeğim 2 yaşına gelince krese verip evden ayrılıp gitmek istesem afedersiniz kötü yola düşmüş olurum ailemin gözünde.Bide bana demez mi ben seni en fazla 1 sene tutarim daha sonra evlendiririm diye.
O kadar moralim bozuk ki yahu bu kadınlar ya koca evinde ya da illa baba evinde mi mutlu olmak zorunda,ben tek istediğim oğlumu huzurla büyütmek ben onu huzurla buyutebilmek için vazgeçtim bu evlilikten ama anladım ki kadınlara bu dünyada huzur yok !
Buraya kadar değer verip okuduğunuz teşekkür ederim
Annem maalesef bakamaz yaşlı doğru düzgün ilgilenemezAnneniz bakarken çalışsanız
Benim ailemde bazi konularda saygı denen bir şey olmadığı için 28 yasindada olsam her seye karisirlarSiz 18 yasini gecmediniz mi :)) hayat sizin..benim bekar arkadaslarimdan birkaci ayni sehirde ayri evde yasiyorlar, annelerinin laflarindan kactilar baska eve..
Ayni sekildeyim suan mecbur olmasam asla gelmezdimBende bosansam bende ailemin evine donmem cnku beni yerlerrrrr
Özür dileyerek başlıyorum annenizin yaşı bunama denebilcek kadar ileri mi? Aşırı yaşlılık şartları altında yaşına vereceğim ancak sağlıklı bir annenin düşünceleri buysa ne diceklerini umursama çocuğunu da al ayaklarının üzerinde bul inan kendine güvenirsen daha çok şey başaracaksınEşimle 7 yıllık evliyim. Birde 14 aylik bebegim var.Cocuktan önce hiç bir sıkıntı olmayan evliliğim çocukla birlikte kabusa döndü ve artık düzeleceğine inancim kalmadığı için ailemin yanına geldim ve ayrılma kararı verdim
Suan halihazırda çalışmıyorum ama mesleğim var. Buraya geldiğimden beri kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşime duyduğum özlem değil kötü hisettmem annemin her şeyime karışması, iki de bir size çok para gidiyor demesi(çocuğumun bezini ve diğer masraflarını esim karsiliyor)beni bıktırdı.14 aylik bebeğime bile baban sizden kurtuldu benim başıma attı diye şaka yapıyor.Defalarca deme yavrum şöyle dediysem de anlamıyor.Annem diye kırmak istemiyorum yaşlı diye ama yok anlamiyor
Bebeğim 2 yaşına gelince krese verip evden ayrılıp gitmek istesem afedersiniz kötü yola düşmüş olurum ailemin gözünde.Bide bana demez mi ben seni en fazla 1 sene tutarim daha sonra evlendiririm diye.
O kadar moralim bozuk ki yahu bu kadınlar ya koca evinde ya da illa baba evinde mi mutlu olmak zorunda,ben tek istediğim oğlumu huzurla büyütmek ben onu huzurla buyutebilmek için vazgeçtim bu evlilikten ama anladım ki kadınlara bu dünyada huzur yok !
Buraya kadar değer verip okuduğunuz teşekkür ederim
Hayır aşırı yaşlı değil ama yıllardır yalnız yaşadığı için biz biraz fazla geliyoruz galiba o kadar üzgünüm ki oturup iki kelime bile konuşmuyoruzÖzür dileyerek başlıyorum annenizin yaşı bunama denebilcek kadar ileri mi? Aşırı yaşlılık şartları altında yaşına vereceğim ancak sağlıklı bir annenin düşünceleri buysa ne diceklerini umursama çocuğunu da al ayaklarının üzerinde bul inan kendine güvenirsen daha çok şey başaracaksın
Kendini kandırmazsan çocuğun için daha iyi bir gelecek oluşturabilirsin.Eski eşin de bebeğine destek olurken annene yarı yaptıkları ağır geliyorsa bu senin suçun değil.Ancak bebeğin büyüyüp anlayacak yaşa gelmeden de kendini toparla ve ayrıl o evden.Çocuğun okula giderken çalışır bakarsın.Yaşın gençse hayat güzel şanslar çıkarır belki karşına.İsteyip de başaramayan anne yok asıl bu savaştıklarına boyun eğersen sonun kötü olacak bence..Hayır aşırı yaşlı değil ama yıllardır yalnız yaşadığı için biz biraz fazla geliyoruz galiba o kadar üzgünüm ki oturup iki kelime bile konuşmuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?