Amin sağolun.Kesinlikle haklisiniz anne ölene kadar anne olmalı evladının arkasında durmalı ama mevzu para olunca demek ki öyle olmuyormuş bunu da acı bi şekilde anladımAllahım yardım etsin ana böyle yaparsa millet neler yapar artık bu düşüncelerin ortadan kalkması lazım ya boşanınca noluyo sanki tamam kimse isteyerek boşanmaz zaten demek ki yolunda gitmeyen bişeyler var bak torununa kızında çalışsın zamanı gelince ayrı eve çıkar ama bu kadarını anne olarak sen yapamayacaksan kim yapacak?
Annemin bana verdiği yediğim yemek onu da kendi de tüketiyor.Bayramda rahatsızlandım hastane taksi masrafı bu kadar laf eder diye keyfi birşey istemiyorum.Ne kadar yardımcı oluyor anneniz.
Her şeyi geçtim masraf para lafı çok zoruma giderdi sanırım.
Ne diyeyim Allah kolaylık versin.
Cok kötü bi tecrübe olmus sizin için... bi tanıdığım var imreniyorum İnan ki kızlarının arkasında duruyo ne yaparlarsa yapsınlar ama bazıları bhnu beceremiyo nedenseAmin sağolun.Kesinlikle haklisiniz anne ölene kadar anne olmalı evladının arkasında durmalı ama mevzu para olunca demek ki öyle olmuyormuş bunu da acı bi şekilde anladım
Bazen bunu düşünmüyor değilim ama bi yerden kaçıp diğerine sığınmak istemiyorum.Birinin beni kurtarmasını değil kendimin kendime yetebilmesini istiyorum.Ama bunun için yavrunun 2 yaşına girmesine ihtiyacım varHemen boşanma davası açmayın ,eşinizle sakinleşip konuşun gerekirse tetapiste gidin ,size ailenizden hayır yok belli
Amin sağolun. Bazen inanın içimden ah etmek geçiyor sen beni böyle dar zamanımda uzuyorsun diye ama annem diye aklıma bile getirmemeye çalışıyorum.Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zorBazen annelerde böyle acımasız olabiliyor.. Kendi hayatınızı kurun Allah herşeyi görüyor yeterki sizin niyetiniz kötü olmasın herşeyin üstesinden gelebilirsiniz kim ne derse ne söylerse söylesin Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah
Herkese sorsam oda benim arkamda duruyor ama bi bal veriyor kaşıkla gözümü çıkarıyor misaliCok kötü bi tecrübe olmus sizin için... bi tanıdığım var imreniyorum İnan ki kızlarının arkasında duruyo ne yaparlarsa yapsınlar ama bazıları bhnu beceremiyo nedense
Kucagimda çocuğum varken bana tokat atıp bana kendimi aciz cop gibi hissettiren bi adami afedememEşinizle önceden bi sikintiniz yoksa cocugun verdigi maddi manevi sorumluluktan dolayı problemler yaşamış olabilirsiniz bi konuşsanız
aile böyleyken çok ciddi bir sorun yoksa bi daha düşünmenizi tavsiye ederim
Eşinizle bir daha deneyin o arada çocuğunuz 2 yaşını doldurur siz iş bulursunuz ,belki evliliğinizde düzelir ,Bazen bunu düşünmüyor değilim ama bi yerden kaçıp diğerine sığınmak istemiyorum.Birinin beni kurtarmasını değil kendimin kendime yetebilmesini istiyorum.Ama bunun için yavrunun 2 yaşına girmesine ihtiyacım var
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun iyi düşün ama aile sorunlu olunca geri baba evine dönüp o lafları duymakta çok zor bisey teyzem sırf bu yüzden 2 yıl süren boşanma davasından sonra eşiyle barıştı evine döndüKucagimda çocuğum varken bana tokat atıp bana kendimi aciz cop gibi hissettiren bi adami afedemem
Bunu yapmasaydı çoktan evime giderdim
Haklısınız ama bi önceki mesajda yazdim.Oglum kucagimdayken bana tokat attı.Yillarca bebek istedik olmuyordu erkek infertilitesi yüzünden sorun ortadan kalkıp baba olunca beyefendi çok degistiEşinle kavga edersin vs ama anneni yaşlı diye kıramazsın sana dert olur bunu düşün bence al karşına konuş oğlunu bu laflar altında büyütme saçma sapan babası sonuçta onunla büyüsün
Bana da onu yaptirtcaklar en sonunda ama direniyorum. Tek üzüldüğüm yavrumun bunlara maruz kalmasi ben her seye raziyim ama onun mutsuz olmasina dayanamamAnladım canım hakkında hayırlısı olsun iyi düşün ama aile sorunlu olunca geri baba evine dönüp o lafları duymakta çok zor bisey teyzem sırf bu yüzden 2 yıl süren boşanma davasından sonra eşiyle barıştı evine döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?