Boşanma kararıma eşimin tepkisi...

Siz olsanız bildiğinizi söyleyip yüzüne çarpar mıydınız? Telefonuna program yükledim diye suçlu konumuna düşerim diye söylemedim ama kadının telefonun normal bölümüne engelli bölümüne gelen mesajı da var 2 ay önce. Niye açmıyorsun ya yazmış eşime. Buna dayanarak görüştüğünü iddia etsem eşim de engelli işte engelli kutusuna düşmüş haberim bile yok deyip yine inkar eder ama. Bir şekilde söylemek istiyorum ama programdan bahsetmeden :/
Aman dur lütfen, bu kadar sustun, biraz daha dayan. Bulandırma denizi.... misali

Boşanmazsın sen diyenler sizinle bu evlilikte o sıkıntıları çekmiyor.
Boşandıktan sonraki hayatınızda da iyisiyle kötüsüyle kendiniz mücadele halinde olacaksınız.
Kararınızı verirken içiniz rahat olmalı, dönüp geriye bakmamalısınız bence.
Bazı zorluklar olacak çünkü acabası eksik kalsın..

Canimmmm hakkinda hayirlisi bu karari vermek hic ama hic kolay degil ben sana saygi duyarim fakat bu sureci de uzatmak duzeltmek ya da yıkıp gitmek tek tarafli degil sen ve esinin elinde olan bisey madem bu kadar pisman sartlar koymadan barışma olur mu ilk sart lutfen aile danışmanı olsun.ins bu zamanda esinin kafasina dank eder bazi seyler yoksa senin icin kaybolan zaman olmaz ben sadece suna inaniyorum artik bi insan degismez asla degismez ...
Yok ben inanmıyorum. Daha önce terapiste de gittik birkaç kez yarıda bıraktı. O zaman da şart koşmuştum. Hem elalemin karısıyla görüşmek için yıktı yuvasını. İlişkisi olmasa bile uyardığım bir şeyi arkamdan yaptı. Evet çok zor ama bunu yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Artık kararımdan dönmek isteniyorum. Çok şans verdim. Biraz kıymet bilseydi :(

Konu sahibi esler ayrilir ama ebeveynlik olene kadar. Kiziniz yuzunden geri adim atmayin. O onun babasi. Her zaman oyle olacak. Siz zannediyor musunuz bu ilk saskinligi gecince esiniz yine boyle duygusal olacak?O ettigi hakaretleri en az ikiyle carpin,bunlari yasayacaksiniz. Onun derdi kizi degil maalesef. Oyle olsaydi isleri bu hale getirmezdi. Esinizin derdi esim ya baskasini bulursa. Su anda carptigi kayanin adi bu. Papatya bunu bana nasil yapar?Konu sahibi bosandiktan sonra buyuk bir ihtimalle kiziniz uzerinden caninizi yakmaya calisacak. Hazirlikli olun. Karsinizda sizi ve kizinizi gercek anlamda sevmeyen,dusunmeyen bir adam var. Ama sizinle ugrasacaktir. Rabbim islerinizi yola koysun. Hayirlar versin.
Ben de bu yüzden saygıyla bitirelim dedim. Sonuçta yarın yüz yüze bakacağız. Şok geçince suçlayabilir belki ama aslında ağzını açacak hakkı yok. Hayatının şokunu yaşadığına eminim. Zamanla geçer onun da aetık.

Hakkınızda hayırlısını diliyorum,umarım böyle evlilik hayatı yaşayacağınıza içiniz rahat rahat kızınız ile bekar bir hayat yaşayın daha iyi.

Konu sahibi size tek bir sorum var. O kadınla ilişkisinin olmadığına neden hala saf bir şekilde inanmak istiyorsunuz? Adam bu kadınla daha önce telefonda yüz yüze sizden ve kadının. eşinden gizli görüştü. Siz kıyameti kopardınız. Rest çektiniz boşanmanın eşiğinden döndünüz. Adam hala görüşmeye devam ettmiş tam 15 dakika bir insan ne konuşur. Ya da neden evliliğini normal bir arkadaşı için tehlikeye atar. Bence siz bu dediklerimi bir düşünün. Size ettiği hakaretleri ve yaptığı muameleyi söylemiyorum bile. Kaldı ki biz sadece sizin anlattığınızı biliyoruz. Size boşanmazsın diyenlere boşa söylenmeyin kocanız o yediği haltlara rağmen adam akıllı pişmanlık bile göstermeden, iki duygusal konuşma yaptı diye hemen kafanız karışıp burada sizi ikna etmemiz için konu açmışsınız. Daha yolun başında böyle olursanız işiniz çok zor. Ama şunu unutmayın siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç vermez. Çocuğunuzun ailesi ile birlikte yaşamasını sağlamak sadece sizin sorumluluğunuz değil. Kızınızın geleceğini düşünmeyen siz değilsiniz. Siz eşinize rağnen erkek iş arkadaşlarınızla gizli gizli orda burda telefonda görüşün bakalım eşiniz bir yuva kolay kurulmuyor tiradı atarmıydi.

Merhaba hanımlar,

Son zamanlarda biraz çok danışıyorum size farkındayım ama bu kez danışmaktan ziyade içimdeki acıyı paylaşmak istedim.

Boşanma kararımı eşime bugün söyledim. Daha önce de bahsetmiştim ama pek ciddiye almamıştı. Bugün de önce eften püften sebepten insan yuvasını mı yıkarmış dedi sonra ciddiyetle söyledim tekrar sen ciddi misin diye şok oldu sonra nasıl olur bizim boşanacağımıza asla inanmadım ne istersen söyle kabul her şeye baştan başlayalım dedi. Bir sürü sözler verdi. Bir daha sana asla hakaret etmem ben kızgınlıkla söyler geçerim sana en ufak kötülük kondurur muyum sonrasında ben de çok üzülüyorum ama belli edemiyorum dedi. Biz bunu kaldıramayız sen beni ben seni başkasıyla ortada çocuğumuz varken nasıl olur falan diye ağlamaklı oldu. Sonra kendini balkona attı üst üste sigaralar içti, kafasını ellerinin arasına alıp yüzünü gözünü sildi. Sanırım ağladı o sırada. Daha önce de çok söz verdiğini hatırlattım. İnanmadığımı söyledim. Bu arada kadının engelini kaldırdığını bildiğimden haberi yok. Söylemedim söylersem telefonuna program kurduğumu anlar diye. Kadınla o günden beri de konuşmuyor görüşmüyor. İlişkileri olmadığına eminim ama yine de geçen sene uyardığım halde evde engelleyip iş yerinde engelini kaldırması tüm güvenimi bitirdi. Selam bile vermeyeceksin demiştim uyarmıştım keşke dinlseydi.

Neyse işte sonra içeri geldi kızım babasına koştu yine gözleri kızardı içeri gitti. Çocuğa bakmasını söyleyip ben de içeri gittim birkaç işimi halledecektim. Sonra işe gitti, giderken sana küstüm dedi üzgün bir ses tonuyla. Arkasından sadece rol çalma diyebildim. Aradı kızını ve beni özlediğini söyledi. Yüz yüze konuşurken soğudum demiştim kendisine, aradığında soğumadım ama başka yol bırakmadın bana sana çok kırgınım dedim. O sırada gözyaşlarımı tutamadım. Halbu ki size de söylemiştim nasıl rahattım nasıl vicdanım rahattı. Vicdanım yine rahat ama üzgün hissediyorum kendimi. Daha çok stresliyim düne göre. Gün yaklaştıkça böyle olmam normal değil mi? Bana söyleyin hiçbir şey düzelmez eşim de değişmez değil mi? Doğru yoldayım değil mi? Artık şans vereceksem de kendime vermek istiyorum. Keşke böyle olmasaydı... Üzüntümü sizinle paylaşmak iyi gelir diye düşündüm.
Sen boşanmazsın tarzı yaklaşımlarda bulunmayın lütfen kararımdan döndüğüm yok. Bekar anneler özellikle sizlere soruyorum yalnız ve huzurlu olmak diken üstünde hissetmekten iyidir değil mi?

Kızım şimdi gitti kapıya baba diye ağlıyor. Ben ise boş boş oturmak istiyorum sadece. Onun aklı ermeden yıllar sonra bu sonu yaşayacağıma şimdi olması gerek diye zorladım kendimi. İnşallah güzel olacak her şey...
Eski konularınızi bilmiyorum. Sanirim aldatmada var kadin dediginize gore. Defalarca soz verip tutmadiysa yine aynisi olacaktir. Boşanın kurtulun acısı elbet birgun geçecek. Omur boyu uzulmektense 3-5 ay 1 sene üzülürsünüz gecer.

Biraz ayrı mı kalsanız bu süreçte. Onun varlığı sürekli sizi etkileyecek.
Eğer devam ederseniz geçmişi geride bırakıp ona tamamen güvenebilecek misiniz ?

Boşanmazsın sen diyenler sizinle bu evlilikte o sıkıntıları çekmiyor.
Boşandıktan sonraki hayatınızda da iyisiyle kötüsüyle kendiniz mücadele halinde olacaksınız.
Kararınızı verirken içiniz rahat olmalı, dönüp geriye bakmamalısınız bence.
Bazı zorluklar olacak çünkü acabası eksik kalsın..
İçim çok rahat çünkü üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. Zorluk hayatın her alanında var. Allah güç versin huzurum olsun da inşallah dayanırım.

Biraz ayrı mı kalsanız bu süreçte. Onun varlığı sürekli sizi etkileyecek.
Eğer devam ederseniz geçmişi geride bırakıp ona tamamen güvenebilecek misiniz ?
Güvenemem artık. Geçen sene şans verdim ona kullanmayı bilseydi ama o beni salak yerine koydu. Arkamdan engeli kaldırıp kadınla konuşmaya devam etti.

Siz olsanız bildiğinizi söyleyip yüzüne çarpar mıydınız? Telefonuna program yükledim diye suçlu konumuna düşerim diye söylemedim ama kadının telefonun normal bölümüne engelli bölümüne gelen mesajı da var 2 ay önce. Niye açmıyorsun ya yazmış eşime. Buna dayanarak görüştüğünü iddia etsem eşim de engelli işte engelli kutusuna düşmüş haberim bile yok deyip yine inkar eder ama. Bir şekilde söylemek istiyorum ama programdan bahsetmeden :/
Sagdan soldan ailesinden falan utanacak biriyse sende onla tehdit et. Bir program yukledim gordum de. Sana karsi kullanmaya calisirsa da cumle aleme gosterecegim o zaman,rezil rusva ol Allahin cezasi de. Yap da bunu.
Ben hic dusunmeden, cezasi neyse cekerdim yine de o programdan bulduklarimi yuzune vururdum.

Öncesinde ne yaşadığınızı bilmiyorum sadece bu yazdığınızı okudum çok üzüldüm.ne yaşadığınızı evinizi en iyi siz bilirsiniz sen boşanamazsın kararından dönersin diyen birileri varsa bence pek iyi niyetli bi yaklaşım değil...siz kendi hayatınız için içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın..sonradan pişman olup üzülmeyin..hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
İnşallah çok sağolun. Pişman olacağımı sanmıyorum ama Allah pişman etmesin yine de...

Konu sahibi size tek bir sorum var. O kadınla ilişkisinin olmadığına neden hala saf bir şekilde inanmak istiyorsunuz? Adam bu kadınla daha önce telefonda yüz yüze sizden ve kadının. eşinden gizli görüştü. Siz kıyameti kopardınız. Rest çektiniz boşanmanın eşiğinden döndünüz. Adam hala görüşmeye devam ettmiş tam 15 dakika bir insan ne konuşur. Ya da neden evliliğini normal bir arkadaşı için tehlikeye atar. Bence siz bu dediklerimi bir düşünün. Size ettiği hakaretleri ve yaptığı muameleyi söylemiyorum bile. Kaldı ki biz sadece sizin anlattığınızı biliyoruz. Size boşanmazsın diyenlere boşa söylenmeyin kocanız o yediği haltlara rağmen adam akıllı pişmanlık bile göstermeden, iki duygusal konuşma yaptı diye hemen kafanız karışıp burada sizi ikna etmemiz için konu açmışsınız. Daha yolun başında böyle olursanız işiniz çok zor. Ama şunu unutmayın siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç vermez. Çocuğunuzun ailesi ile birlikte yaşamasını sağlamak sadece sizin sorumluluğunuz değil. Kızınızın geleceğini düşünmeyen siz değilsiniz. Siz eşinize rağnen erkek iş arkadaşlarınızla gizli gizli orda burda telefonda görüşün bakalım eşiniz bir yuva kolay kurulmuyor tiradı atarmıydi.
Programı yükleyeli birkaç hafta oldu bu sürede sadece bir kez konuştukları için kadınla ilişkisi yoktur dedim ama sonuçta gereksiz de olsa daha önce yaşanmış beni anladığını söylemiş sözler vermiş üstüne eeee o zaman? Daha ne gerek vardı? Dediğiniz gibi ben yapsam ne düşünürdü? Hep benim mücadelemle geldik bugünlere. Kendisi toparlamak adına ne yaptı? Ancak kriz zamanlarında sözler verdi ben de kandım ama artık inanmıyorum. Kadınla tam 15 dakika ne konuşabilir ki? Üstü kapalı flörtöz tavırlar yüzünden zaten rahatsız olup engelletmiştim. Biraz az cesaretli olsaydı da kızını düşünseydi o halde diyorum. Benimki üzülmek ama kararımı sorgulamıyorum. Hakaretleri psikolojik baskısı üstüne bu kadın yetti bana. Aileler zaten görüşmüyordu. Onun ailesiyle ben, benim ailemle o. Evlilik evlilik gibi değildi zaten ama kızım için sevdiğim için şans vermiştim. Kullanmayı bilse bugün ben bu kararda olmazdım. Kendime değer vermeyi seçiyorum yani. İnşallah bundan sonra daha sağlam durabilirim. Çok naif, çok merhametli olunca daha zor oluyormuş :(

Sagdan soldan ailesinden falan utanacak biriyse sende onla tehdit et. Bir program yukledim gordum de. Sana karsi kullanmaya calisirsa da cumle aleme gosterecegim o zaman,rezil rusva ol Allahin cezasi de. Yap da bunu.
Ben hic dusunmeden, cezasi neyse cekerdim yine de o programdan bulduklarimi yuzune vururdum.
Ben de çok zor duruyorum inanın. Ahhh neler geçiyor içimden ama susuyorum. Boşanınca yazacağım git engeli kaldırmana gerek yok diye düşündüm. Program uzaktan kaldırılabiliyor. O saatten sonra zaten kiminle görüşüyorsa görüşsün.

Ben de çok zor duruyorum inanın. Ahhh neler geçiyor içimden ama susuyorum. Boşanınca yazacağım git engeli kaldırmana gerek yok diye düşündüm. Program uzaktan kaldırılabiliyor. O saatten sonra zaten kiminle görüşüyorsa görüşsün.
Alalh yardimcin olsun. Ama lutfen bu sefer kararli ol. Sozlerine yeminlerine aldanma. Kocan hic guvenilir bir adam degil. Kendine yazik etme.

Alalh yardimcin olsun. Ama lutfen bu sefer kararli ol. Sozlerine yeminlerine aldanma. Kocan hic guvenilir bir adam degil. Kendine yazik etme.
Evet haklısınız. Azıcık içimden affetmek geçse açıyorum o kadınla konuşmalarını dinliyorum. Bana hakaretlerini hatırlıyorum falan.

Back
X