- 8 Ekim 2010
- 864
- 183
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
Çocuk yok. Gizlememin güven meselesine bağlanacağı hiç aklıma gelmemişti çok teşekkür ederimbaştan söyleyin , sonradan söylerseniz başka neler gizliyor derler. güven önemli. açık olun ayrı evde kalacağınızı söyleyin. çocuk varmı
Şu an şehir değiştirmem çok mümkün değil iş sebebiyle. Ailemle aynı şehiredeyim.evden hemen mi taşınmalıyım boşsnma işi bitince miBoşandıktan sonra şehir değiştirmiş ve sıfırdan bir düzen kurmuş geçmiş sosyal çevresini bir kalemde silmiş biri olarak söylüyorum.
Boşanma süreci çok zor duygusal fiziksel ve ekonomik olarak. Ailenizin size mudahele edeceğini düşünüyorsanız bir düzen kurduktan sonra söyleyin. Ve evden kesinlikle taşının. Esyalarinizi da degistirin. Geçmişi size hatırlatacak her şeyi temize çekin.
Saygı duyarlar ama korkum şu çok üzülecekler ve onları teselli etmek zorunda kalacam. Çünkü çok duygusallar ben daha dirayetliyimAilenizden yardım alacaksanız ve çok konuşmama isteğinize saygı duyacaklarsa bu günlerde söyleyin. Bütün bağınızı koparmak istemiyorsanız dava sonrasına bırakmayın.
bence karar verdıgınızde söyleyın.Kız kardeşim boşanmıştı dava sonuçlanınca haberımız oldu hepimiz şok olduk annem günlerce kendine gelemedi.Anlaşmalı boşandılar.Biz hiçbişeye karışmazdık zaten ama inanın boşanmayı en olağan karşılayan ben bile dumura uğradım.Sevgili arkadaşlar eşimle boşanma kararı aldık.şu anda aynı evdeyiz. Bana kirada oturduğumuz evi ve eşyaları bırakacağını söyledi. şu anda onun dava açmasını veya protokolü hazırlamasını bekliyorum.
Ailenize boşanma kararını ne zaman nasıl söylediniz.Dava açılınca mı söylemeliyim.Dava bitince mi bilemiyorum.En az hasarla atlatmam için ne zaman söylemem gerek.ayrıntılı sebepleri anlatmak istemiyorum aileme. Bir de ben inşallah annemlerden ayrı evde yaşamak istiyorum mutlaka bu duruma tepkiler gelecek nasıl davranmalıyım.
Direk bu evden taşınıp öyle mi söylemeliyim. Yoksa biraz bu evde oturup yavaş yavaş başka evde mi düzen kurmalıyım.bu arada 34 yaşındayım çok şükür çalışıyorum.
Çok soru sorsalarda cevap vermek istemiyorım soranlar çıkabilir.Kafamı iyice toparlayıp yavaş yavaş ev bulup halletmem gerek diye düşündüm ama kararsız kaldımHerkesin aile yapısı farklı çok sorup sorgulayıp sizi darlamayacaklarsa baştan söyleyin, bir de düzen ha deyince kurulmuyor. Hemen taşınmazın evinizden
Bence siz evinizi düzeninizi nasıl yapicaginiza karar verip ondan sonra söyleyin boşanma aşamasındaÇok soru sorsalarda cevap vermek istemiyorım soranlar çıkabilir.Kafamı iyice toparlayıp yavaş yavaş ev bulup halletmem gerek diye düşündüm ama kararsız kaldım
Muhtemelen benim annemde şok olur. Ama mutlak akrabalardan araya gidelim hallolur diyen çıkar diye de endişeliyim.çünkü kimsenin eşimle iletişime geçmesini benim söylediğimdn fazlasını duymasını istemiyorum.yüz kızartıcı bir hatam olduğu için değil inanın özelimi duymalarını istemiyorumbence karar verdıgınızde söyleyın.Kız kardeşim boşanmıştı dava sonuçlanınca haberımız oldu hepimiz şok olduk annem günlerce kendine gelemedi.Anlaşmalı boşandılar.Biz hiçbişeye karışmazdık zaten ama inanın boşanmayı en olağan karşılayan ben bile dumura uğradım.
O zaman ben olsaydım hemen söylerdim. Kararlı, dirayetli olduğumu gösterip onları daha kolay teselli ederdim. Aniden öğrenirlerse daha çok üzülürler benceSaygı duyarlar ama korkum şu çok üzülecekler ve onları teselli etmek zorunda kalacam. Çünkü çok duygusallar ben daha dirayetliyim
Muhtemelen benim annemde şok olur. Ama mutlak akrabalardan araya gidelim hallolur diyen çıkar diye de endişeliyim.çünkü kimsenin eşimle iletişime geçmesini benim söylediğimdn fazlasını duymasını istemiyorum.yüz kızartıcı bir hatam olduğu için değil inanın özelimi duymalarını istemitıeımbence karar verdıgınızde söyleyın.Kız kardeşim boşanmıştı dava sonuçlanınca haberımız oldu hepimiz şok olduk annem günlerce kendine gelemedi.Anlaşmalı boşandılar.Biz hiçbişeye karışmazdık zaten ama inanın boşanmayı en olağan karşılayan ben bile dumura uğradım.
Eşim işi dolayısıyla bekliyor. Çünkü o bu şehirden başka bir şehire uzun süreliğine gidecek.ayrılma diye baskı olacağı nı sanmıyorum ama araya girmek isteyenlerle uğrşmak istemiyorumAilenize söyleyin ve aynı evde yaşamanın bu saatten sonra mümkün olmayacagını da söyleyin.
Baskıcıysa aileniz her sey olup bittikten sonra söyleyin ki başınız ağrımasın
İnsanlar önce tepki verir sonra alısır
Şöyle düşündüm başta zaten kurulu düzenim var ben burada oturacam derim sonra bi bahaneyle taşınırım. Ama tabiki çok mantıklı düşünemiyor olabilirim hala şaşkınımBence siz evinizi düzeninizi nasıl yapicaginiza karar verip ondan sonra söyleyin boşanma aşamasında
ailenize kararınızın kesin olduğunu iletin.Onların da bu süreçte 2.derece yakınlara duyurmasına gerek yok.Kendileri de zamanla alışacaktır .Tabi ilk duyduklarında soğuk duş etkisi yaratır ondan kaçınılmaz ama alışırlar enazdından.Dava bıttıkten sonra söylenılmesi birazda kırıcı oluyor .Hani anne-baba-kardeş bunların hakkı var bence şu aşamada öğrenmeye.Hem size de deste olurlar.Birlikte olup yol almak daha ıyı.Sizin kesin kararlı olduğunuzu net ifade ederseniz onlarında arkanızdan ara bulmak için başka yol arayacagını sanmam.Çocuk yok sanırım zaten sizin ki daha kolay olur.Bir de çocuga uzulmezler biz de o da vardıMuhtemelen benim annemde şok olur. Ama mutlak akrabalardan araya gidelim hallolur diyen çıkar diye de endişeliyim.çünkü kimsenin eşimle iletişime geçmesini benim söylediğimdn fazlasını duymasını istemiyorum.yüz kızartıcı bir hatam olduğu için değil inanın özelimi duymalarını istemiyorum
Bence mantıklı boşanma sebebi ne olsa da duygusal olarak zorda olduğunuzu kırgınlığınızı ben buradan hissettim umarım her şey gönlünce olurŞöyle düşündüm başta zaten kurulu düzenim var ben burada oturacam derim sonra bi bahaneyle taşınırım. Ama tabiki çok mantıklı düşünemiyor olabilirim hala şaşkınım
Sizin adınıza da üzüldüm.inşallah çok mutlu olursunuz.ailenize kararınızın kesin olduğunu iletin.Onların da bu süreçte 2.derece yakınlara duyurmasına gerek yok.Kendileri de zamanla alışacaktır .Tabi ilk duyduklarında soğuk duş etkisi yaratır ondan kaçınılmaz ama alışırlar enazdından.Dava bıttıkten sonra söylenılmesi birazda kırıcı oluyor .Hani anne-baba-kardeş bunların hakkı var bence şu aşamada öğrenmeye.Hem size de deste olurlar.Birlikte olup yol almak daha ıyı.Sizin kesin kararlı olduğunuzu net ifade ederseniz onlarında arkanızdan ara bulmak için başka yol arayacagını sanmam.Çocuk yok sanırım zaten sizin ki daha kolay olur.Bir de çocuga uzulmezler biz de o da vardı
benım kardesım boşanmıstı ben değilSizin adınıza da üzüldüm.inşallah çok mutlu olursunuz.
Söylmemek haksızlık gibi düşünüyorım bir taraftan. Teyze amca vs ile bsğlarımız güçlü onlar duymadan nasıl olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?