• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararını ne zaman söylediniz

Bence mantıklı boşanma sebebi ne olsa da duygusal olarak zorda olduğunuzu kırgınlığınızı ben buradan hissettim umarım her şey gönlünce olur 🌸
Çok teşekkür ederim o kadar kırgınım ki yarı yolda bırakılmış gibi hissediyorum öfkeli bile olamıyorum ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım.en baştan beri sorunlar vardı ama duyduklarım beni yıktı.inşallah bundan sonrası daha kolay olur

benım kardesım boşanmıstı ben değil🙊ama 2yıl sonra eski eşiyle tekrar evlendı çocuk olunca sureklı gorusmeye devam ettıler hatta kardesım yenıden hamıle şuan.Umarım siz de mutlu olursunuz allah kararınızdan pişman etmesin🤲
Amin. İnşallah beni tekrar eşimle karşılaştırmasın.kardeşiniz de çok mutlu olur inşallah

Çok detaya girmeden direkt olarak anlaşamayıp ayrılacağınızı söyleyin.
Ben olsam sanırım dava açtıktan sonra söylerdim ikna etmeye vs çalışmasınlar diye.

Eşyalara çok anlam yükleyen biri degilseniz kalabilir. Kirayi ödemede sıkıntınız yoksa düzeninizi de bozmayın bence
Kirayı ödemekte zorlanmam çok şükür.bir süre düzenini devam ettirmem gerekebilir. Eşyalardan kurtulsam da senelerdir gezdiğimiz yerlerden ortak anılardan nasıl kurtulurum bilmiyorım

Çok detaya girmeden direkt olarak anlaşamayıp ayrılacağınızı söyleyin.
Ben olsam sanırım dava açtıktan sonra söylerdim ikna etmeye vs çalışmasınlar diye.
Beni ikna etmekten çok gidip eşimle konuşmalarını istemiyorum. Benim anlattığım kadarını bilmelerine istiyorum. Sadece eşimi herkes çok beğendiği için ve ben birşey anlatmadığım için eminimki şaşırıp sorgulauacaklar

Sevgili arkadaşlar eşimle boşanma kararı aldık.şu anda aynı evdeyiz. Bana kirada oturduğumuz evi ve eşyaları bırakacağını söyledi. şu anda onun dava açmasını veya protokolü hazırlamasını bekliyorum.
Ailenize boşanma kararını ne zaman nasıl söylediniz.Dava açılınca mı söylemeliyim.Dava bitince mi bilemiyorum.En az hasarla atlatmam için ne zaman söylemem gerek.ayrıntılı sebepleri anlatmak istemiyorum aileme. Bir de ben inşallah annemlerden ayrı evde yaşamak istiyorum mutlaka bu duruma tepkiler gelecek nasıl davranmalıyım.
Direk bu evden taşınıp öyle mi söylemeliyim. Yoksa biraz bu evde oturup yavaş yavaş başka evde mi düzen kurmalıyım.bu arada 34 yaşındayım çok şükür çalışıyorum.
Ekleme:yazmayı unuttum eşimi çok beğenip sevdikleri için akrabalarımdan mutlaka biz de bi konuşalım belki hallolur diyenler çıkabilir
hakkınızda hayirlisi olsun..
dava acmadan haber verin. boyle bir durum var.sakince sessizce saygıyla bitecek vs dersiniz. saygıyla karsilanir bence. her gün bir suru çift ayriliyo.
benim arkadaslarım da kendileri tek yasiyo aile yanina donen pek yok. herkesin kendi duzeni aliskanligi var.

hakkınızda hayirlisi olsun..
dava acmadan haber verin. boyle bir durum var.sakince sessizce saygıyla bitecek vs dersiniz. saygıyla karsilanir bence. her gün bir suru çift ayriliyo.
benim arkadaslarım da kendileri tek yasiyo aile yanina donen pek yok. herkesin kendi duzeni aliskanligi var.
Ailemde hatta çevremizde eşinden ayrılan pek yok.hatta ayrılıp kendi yaşayan hiç yok sakince karşılayıp bu dönemin geçmesini istiyorum.işte ara bulmak adına görüşmeye çalışanlar olabilir.kendi düzenimde kendime göre yaşamak istiyorum inşallah öyle olacak

Evet ilk önce geçici olarak yeni eve taşındım. 6 Ay sonra da şehir degistirdim . Tayin isteyip bir sahil kasabasina yerlestimm. Mekan değisti ama icimdeki aci cok zor gecti. Yine de cok iyi geldi tebdili mekan
Benim şehir değiştirmem çok mümkün değil.o acı gerçekten geçiyor mu bunu da merak ediyorum.dışarda Kafamı nereye çevirsem onunla ilgili şeyler geliyor gözümün önüne

O gideceğini eşyaları ve evi bana bırakacağını söyledi onla beraber alınanlarla devam etmeli miyim
Etmelisin,hazır düzen..tekde yaşamak istiyorsun tekrar eşya arayışına girmezsin,boşanma zor bi süreç zaten nereye gidersen git bu zorluğu yaşayacaksın zamanla alışacaksın eşyalarla alakalı değil bence

Ailemde hatta çevremizde eşinden ayrılan pek yok.hatta ayrılıp kendi yaşayan hiç yok sakince karşılayıp bu dönemin geçmesini istiyorum.işte ara bulmak adına görüşmeye çalışanlar olabilir.kendi düzenimde kendime göre yaşamak istiyorum inşallah öyle olacak
modern cagda evlenmek kadar ayrılmak da normal .
kimse istemez ama hayatin gercegi.

Beni ikna etmekten çok gidip eşimle konuşmalarını istemiyorum. Benim anlattığım kadarını bilmelerine istiyorum. Sadece eşimi herkes çok beğendiği için ve ben birşey anlatmadığım için eminimki şaşırıp sorgulauacaklar
Siz boşanmakta kesin kararlı iseniz, dava neticelenince söylersiniz. Evden o gitsin. Siz evi terk ederseniz kusurlu sayılırsınız.
ben avukata gittiğim gün aileme söyledim. Annem babamla sürekli görüştüğümüz için eşimin eve neden gelmeyeceğini soracaklardı. Saklayamazdım. Anlaşmalı boşandıktan sonra 1.5-2 ayda dava görülüyor.

Etmelisin,hazır düzen..tekde yaşamak istiyorsun tekrar eşya arayışına girmezsin,boşanma zor bi süreç zaten nereye gidersen git bu zorluğu yaşayacaksın zamanla alışacaksın eşyalarla alakalı değil bence
Bir an önce geçsin istiyorum yaşayacakları msan hissedeceğim duygulardan korkuyorum inşallah alışabilirim

Back
X