• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararını ne zaman söylediniz

Nasıl bu kadar emin konusabiliyorsunuz belki vazgeçecek siniz
Şiddet aldatma olmadığı sürece aile terapisti deneyebilirsiniz sonuçta eşiniz hakkında kötü birşey de soylemiyorsunuz

Nasıl bu kadar emin konusabiliyorsunuz belki vazgeçecek siniz
Şiddet aldatma olmadığı sürece aile terapisti deneyebilirsiniz sonuçta eşiniz hakkında kötü birşey de soylemiyorsunuz
Eşim öyle ağır şeyler söyledi ki inanın neye uğradığımı şaşırdım birkaç hafta önce herşey iyiydi ama o söyledikleri beni yıktı geçti ve kendisi çok da kararlı

Eşim öyle ağır şeyler söyledi ki inanın neye uğradığımı şaşırdım birkaç hafta önce herşey iyiydi ama o söyledikleri beni yıktı geçti ve kendisi çok da kararlı
Durduk yere mi söyledi yani daha önce hiç kavga etmezmiydiniz
Burası anonim biryer yazabilirsin en azından burda paylaş ki rahatla
Benimki bulaşık yemek yapmıyor çocuklara bağırıyor kadınlık yapmıyor..neler dedi sonuç aldatmış beyefendi kendine kılıf arıyormuş

Tam olayıniz nedir
Somut olarak

Durduk yere mi söyledi yani daha önce hiç kavga etmezmiydiniz
Burası anonim biryer yazabilirsin en azından burda paylaş ki rahatla
Benimki bulaşık yemek yapmıyor çocuklara bağırıyor kadınlık yapmıyor..neler dedi sonuç aldatmış beyefendi kendine kılıf arıyormuş
Aldatma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum telefonu hep ortada ikimizde tüm şifrelerimizi biliriz. Tartışmalarımız oluyordu.zamanla fikirleri çok değişti ayrılıl zsmsn zaman konuşuluyordu. Herhangi bir tartışma yokken ben evli kalmak istemiyorum dedi ve çok kararlı.ben de kabul ettim yapacak birşeyim yok.bir de sevdiğini söylüyor ama ayrılacam diyor böyle bir durumun içinde kaldım

Aldatma gibi bir durum olduğunu sanmıyorum telefonu hep ortada ikimizde tüm şifrelerimizi biliriz. Tartışmalarımız oluyordu.zamanla fikirleri çok değişti ayrılıl zsmsn zaman konuşuluyordu. Herhangi bir tartışma yokken ben evli kalmak istemiyorum dedi ve çok kararlı.ben de kabul ettim yapacak birşeyim yok.bir de sevdiğini söylüyor ama ayrılacam diyor böyle bir durumun içinde kaldım
Duygu durumu değişmiş o zaman
Çocuk yok sanırım
Hakkınızda hayırlısı olsun

O iş hiç belli olmuyor maalesef. Ama siz de mutsuzsunuz bence zaten.
Dört dörtlük mutlu değildim ama bana göre birlikteyken güzel zamanlar geçiriyorduk eşime göre her an mutlu olmalıydık.
Kaç yıllık eşimi tanıyamıyorum dediğiniz gibi hiç belli olmaz.iki hafta önce benle tatil planları yapan insan bugün bu durumdaysa dediğiniz gibi herşey olabilir

Dört dörtlük mutlu değildim ama bana göre birlikteyken güzel zamanlar geçiriyorduk eşime göre her an mutlu olmalıydık.
Kaç yıllık eşimi tanıyamıyorum dediğiniz gibi hiç belli olmaz.iki hafta önce benle tatil planları yapan insan bugün bu durumdaysa dediğiniz gibi herşey olabilir
Haklısınız geçmiş var üzülmek normal. Ama hedefleriniz uymuyor. Beklentileriniz farklı. Ha ben söyleyeyim her an mutlu olmak diye birşey yok bence. O yüzden sizi daha fazla üzmesine izin vermeyin.

Bak canım bunun gerçek nedenini öğrenmelisin
Eğer bunalımda olduğunu düşünüyorsan da aile terapisine gitmeye ikna etmelisin ondan sonra halka aynı düşünüyorsanız boşanırsınız
Sizinki çok mantıklı gelmiyor bana
Eşin aldatma veya depresyon sonucu herhangi bir nedenle tek başına karar almış sen de gurur yapıp tamam demişsin
Düşün ki birisiyle ortak bir dükkan açtın ortak ben istemiyorum gidiyorum diyor o gidince senin o dükkanı tek başına işletme imkanın Yok.
Hesap sormaz mısın gurur yapıp tamam mı dersin
Bu ki bir ticaret sözleşmesinden daha önemli bir evlilik sözleşmesi
Çabalamıyorsun sanki

Haklısınız geçmiş var üzülmek normal. Ama hedefleriniz uymuyor. Beklentileriniz farklı. Ha ben söyleyeyim her an mutlu olmak diye birşey yok bence. O yüzden sizi daha fazla üzmesine izin vermeyin.
Ben de sizin gibi düşünüyorım hangi evli çift her gün her an mutludur. İnşallah güçlü bir şekilde atlatabilirim

Bak canım bunun gerçek nedenini öğrenmelisin
Eğer bunalımda olduğunu düşünüyorsan da aile terapisine gitmeye ikna etmelisin ondan sonra halka aynı düşünüyorsanız boşanırsınız
Sizinki çok mantıklı gelmiyor bana
Eşin aldatma veya depresyon sonucu herhangi bir nedenle tek başına karar almış sen de gurur yapıp tamam demişsin
Düşün ki birisiyle ortak bir dükkan açtın ortak ben istemiyorum gidiyorum diyor o gidince senin o dükkanı tek başına işletme imkanın Yok.
Hesap sormaz mısın gurur yapıp tamam mı dersin
Bu ki bir ticaret sözleşmesinden daha önemli bir evlilik sözleşmesi
Çabalamıyorsun sanki
Herşey çok yolundayken ufak bi anlaşmazlık olsa ayrılalım diyordu ben saçmalama diyordum sonra mutlu mesut devam ediyorduk. Defalarca danışmana gidelim dedim ama istemedi. Bu defa biraz gurur yaptım sanırım.ama o kadar ağır sözler söyledi ki hala düşündükçe şaşırıyorum.bu arada bu defa da gurur yapıp yuvamı yıkmayım deyip tekrar tekrar konuştum ama her seferinde daha ağır sözler duydum.bir sürehiçbirşey yok givi normak davrandım.ama baktım kendi istediğinde konuşuyor ama istemezse hiç konuşmuyor

Back
X