- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala kurtulamadım ki ailem bir yandan şans ver diyor onun ailesi bir yandan ısrarcı hala kurtulamadım yaniYıllarca çalışmamasına resmen evliya gibi sabretmişsin. Aslında sabırlı insanlara hep imrenmişimdir. Çünkü sabrın sonu genelde selamettir. Ama seninki olmamış canım ya. Resmen adama bakmışsın. Hadi bunları yapmışsın ama bir de karşılığında sadece nankörlük göstermiş. Çalışmayıp çocuğa baksa ev işleriyle ilgilense neyse. Geç bile kalmışsın. Tabii yaşanmadan anlaşılmaz ama sonunda kurtulmana ben sevindim.
Hala kurtulamadım ki ailem bir yandan şans ver diyor onun ailesi bir yandan ısrarcı hala kurtulamadım yani
Sence üvey annen seni sevdiğinden mi diyor aman başımıza kalmasin mi diye diyorBilmiyorum ama ailem beni şaşırttı özelikle üvey annem herşeye rağmen tekrar dene bunlar evliliği bitirmek için nedenler değıl çözulür dedi. Içim boş dedim sevgi olarak sevgi boş aşk boş önemli olan saygı anlayış diyor
Sence üvey annen seni sevdiğinden mi diyor aman başımıza kalmasin mi diye diyor
Adı üvey işte ne iyeceksin
"Alışkanlık, anahtarı kaybolmuş bir kelepçedir." Alışkanlığından faydalanmalarına izin verme. Eminim boşanmak çok zor bir şeydir. Ki sen de zorlayabileceğin yere kadar zorlamışsın. Madalya verilmeli sana şaka yapmıyorum. Bu evlilik eninde sonunda bitecek. Bunu sen de biliyorsun bence içten içe.Hala kurtulamadım ki ailem bir yandan şans ver diyor onun ailesi bir yandan ısrarcı hala kurtulamadım yani
Ben bunu sorun ettigim için haksızmışım. Sevgimi dahi bitirdi bu olay.Ayyy bu adamlar ne ya böyle, ben burada konu okudukça eşim iki ay işsiz kaldı, hemen astım suratı.
O kadar haklısın ki, evin tek başına maddi yükü erkekte olunca kadın her şeyinden kısıyor, ev odaklı yaşıyor ama erkekler bunu da yapmıyor varsa yoksa kendi hayatı.Ben bunu sorun ettigim için haksızmışım. Sevgimi dahi bitirdi bu olay.
ben çalışıyorum, ben geçindiriyorum evi. kira, faturalar, mutfak masrafları, çocuğun masrafları. tek başıma evi idare edebiliyormuşum :)Peki nasil geciniyorsunz bi geliri falan mi var ? (kira , dukkan gibi )
Ahhh ahhh esin ne ise yariyor ki ?ben çalışıyorum, ben geçindiriyorum evi. kira, faturalar, mutfak masrafları, çocuğun masrafları. tek başıma evi idare edebiliyormuşum :)
eşim sabah kalkıp kahvaltısını yapıyor, sonra dooooğğğğru kahveye batak oynamaya. akşama kadar kahvede oyun oynuyor, benim işten gelmeme yakın kalkıp geliyor. çocuğa benim ailem bakıyor. çooookkk kafasına eserse evi toparlıyor, bazen bulaşık makinasını falan boşaltıyor. makinada çamaşırların yıkanması bittiyse, ben uyuya kaldıysam onları asıyor falan bu kadar yani.Ahhh ahhh esin ne ise yariyor ki ?
Cocuga falan mi bakiyor, evi derleyip toparliyor mu bari ?
Neden cekiyorsun canim o zaman bu adami ?eşim sabah kalkıp kahvaltısını yapıyor, sonra dooooğğğğru kahveye batak oynamaya. akşama kadar kahvede oyun oynuyor, benim işten gelmeme yakın kalkıp geliyor. çocuğa benim ailem bakıyor. çooookkk kafasına eserse evi toparlıyor, bazen bulaşık makinasını falan boşaltıyor. makinada çamaşırların yıkanması bittiyse, ben uyuya kaldıysam onları asıyor falan bu kadar yani.
Ben bunu sorun ettigim için haksızmışım. Sevgimi dahi bitirdi bu olay.