Tabiki istemem kim ister kiKızının böyle bir hayat yaşamasını istermisin ?bilinç altında erkek oturur kadın çalışır yargısı oluştu belkide,ilerde babası gibi bir adamla karşılaşırsa yadırgamiycak,senden gördüğü gibi çalışıp adama bakacak.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki istemem kim ister kiKızının böyle bir hayat yaşamasını istermisin ?bilinç altında erkek oturur kadın çalışır yargısı oluştu belkide,ilerde babası gibi bir adamla karşılaşırsa yadırgamiycak,senden gördüğü gibi çalışıp adama bakacak.....
Ne yapmayi dusunuyorsunuz karariniz nedir ?Tabiki istemem kim ister ki
O adam değişir mi onu düşün ??? Asla çocuğunu düşünme herkes boşanıyor herkes babasız büyüyor işsiz güçsüz şiddet görecekse evde bence babasız büyümesi daha iyi o cocuk da yarın eşine şiddet uygular hepsini kaydediyor beyin sadece kendinizi düşünün değişirse 1 şans verin düzelirse seversiniz belki ama düZelmezse zaten ona ihtiyacın asla YokÖnceki konularda evlilik sorunlarımı anlatmıştım. Bugün eşimle yine konuştuk. Beni sevdiğini söyledi biliyorum seviyorda. Çocuğumla vurdu beni. Onun üzüleceğini hayatının derslerinin kötüye gideceğini dul olmanin zorluklarını anlattı. Gözümü korkuttu. Sadece benden sevgi ilgi ve cinsellik beklediğini soyledi. Ama benim için ona karşı çok boş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce çocuk nasıl etkilenir yada gerçekten tek anne olmak çok mu zor? Çocuğum için katlanmalı miyim? Çok yorgunum çok çok çok. Yorumlarınızı bekliyorum.
Güncelleme yaptım ilk mesajimdaSon durum nedir konu sahibi
Güncelleme: iki gün önce evden gitmesini ayrılmak istedigimi söyledim. Gitti bu annenin sucu o beni istemiyor diyerek cocuguma. Aileme de anlattım. Onlar iş bulursa dönsün sorumluluğunu bilsin tek çocuk büyütmek zor dediler. Karşı tarafta hiç istediğini yaparım iş bulurum falan demedi. Annesi biz barışalım istiyor. Kendi benimle hiç iletişime geçmedi. Ben şuan iyi hissediyorum. Ona da üzüldüğüm oluyor. Annesine beni iş olayı için terk ediyorsa hakkım haram olsun demiş.
Bilmiyorum ama ailem beni şaşırttı özelikle üvey annem herşeye rağmen tekrar dene bunlar evliliği bitirmek için nedenler değıl çözulür dedi. Içim boş dedim sevgi olarak sevgi boş aşk boş önemli olan saygı anlayış diyorhangi haktan bahsetmiş acaba![]()
Etrafınızın ne dediği çok da önemli değil şu aşamadaBilmiyorum ama ailem beni şaşırttı özelikle üvey annem herşeye rağmen tekrar dene bunlar evliliği bitirmek için nedenler değıl çözulür dedi. Içim boş dedim sevgi olarak sevgi boş aşk boş önemli olan saygı anlayış diyor
Benim duygum var mı ona karşı derseniz içim çok boş sadece üzülüyorum onun haline.Etrafınızın ne dediği çok da önemli değil şu aşamada
Sonuçta aynı çatı altında yaşayan sizsiniz
Kendi duygularınıza göre hareket edin![]()
Neden üzülüyorsunuz anlamadım ?Benim duygum var mı ona karşı derseniz içim çok boş sadece üzülüyorum onun haline.
Evlilikte herşey olur iş için bırakılmaz o işsiz kalsa ben onu bırakmazdım demiş bu beni üzdü.Neden üzülüyorsunuz anlamadım ?
Adam sizin sırtınıza binmiş hayatını yaşıyor.
Buna rağmen maddiyat için boşandığınız için sizi suçluyor.Sanki eve tek kuruş katkısı varmış gibi
Ayy çok mu kırılmış !Evlilikte herşey olur iş için bırakılmaz o işsiz kalsa ben onu bırakmazdım demiş bu beni üzdü.
Ben çalışmamasını sorun ettiğimi biliyor şuan tüm soğukluk sebebim bu hiç de düzelecem dediği yok tekrar aynı düzene geri dönme derdindeduygu somurusu yapiyor gozunu seveyim enayi bulmus kullaniyordu ..vicdanli insan bunlari yapmazdi
Ailem konuş iş bulsun çalışsın sana eziyet de etmesin baktin düzelmiyor ayrıl dedi. Kendi bunu teklif edecek mi bilmiorum ama ben bu raddeye geldim tekrar geri adım atarsam ne olur bilmiorumbakin ben ogretmenim adam gel calis sigortani yapmiycam dedi uc kurusa ben gidecektim...kocanizin calismaya gonlu yok yatmaya alismis ..sizden baskasi da cekmez ..
Ailem konuş iş bulsun çalışsın sana eziyet de etmesin baktin düzelmiyor ayrıl dedi. Kendi bunu teklif edecek mi bilmiorum ama ben bu raddeye geldim tekrar geri adım atarsam ne olur bilmiorum
Işte çocuğun var onu düşün içkisi kumarı yok düzelsin diyorlar gerçi kimse düzelecem demedi de ben kendim öyle bir ihtimal olursa derse diye ne yapayım diye düşünüyorumgeri adim atarsan ailen dahil cevredekiler geri doner aman yapmaya baslarlar kimse ciddiye almaz seni...adam yatmaya alismis bacım gider calisirmi calisacak olsa duygu somurusu yapmaz ...
Işte çocuğun var onu düşün içkisi kumarı yok düzelsin diyorlar gerçi kimse düzelecem demedi de ben kendim öyle bir ihtimal olursa derse diye ne yapayım diye düşünüyorum