Hani yıllarca emek veriliyor, boşanmak için sanki daha büyük sebepler gerekiyor ki çoğu evlilikler sorunlu ama devam ettirilmeye çalışılıyor vs gibi durumlardan keyfi bir bosanma gibi düşünülürse diye bir çekinceye, sanki elimde daha büyük sebepler olmalı gibi bir algiyla kendimi suçlu hissetme durumlarına girebiliyorum. kindar olmayıp unuttuğum için ilk yıllarda olan saçmalıkları unutup sadece onun iyi kısımlarına odaklanmamdan kaynaklı.Kavgalı dövüşlü ayrılmıyorsunuz sonuçta neden nefret edesiniz. Boşanmak yeni bir sayfa açmak için atılan bir adım sizin adınıza sevindim
Boşanmak için çok büyük sebeplere gerek yok eşine sevgin biter boşanırsın evlilikten sıkılırsın boşanırsın vs vs kendinizi suçlu hissetmeyinHani yıllarca emek veriliyor, boşanmak için sanki daha büyük sebepler gerekiyor ki çoğu evlilikler sorunlu ama devam ettirilmeye çalışılıyor vs gibi durumlardan keyfi bir bosanma gibi düşünülürse diye bir çekinceye, sanki elimde daha büyük sebepler olmalı gibi bir algiyla kendimi suçlu hissetme durumlarına girebiliyorum. kindar olmayıp unuttuğum için ilk yıllarda olan saçmalıkları unutup sadece onun iyi kısımlarına odaklanmamdan kaynaklı.
Hakkımızda hayırlısı sagolun
Ben sizin adınıza sevindim açıkçası. Boşanma kararı aldıysanız katlanamadığınız şeyler vardır geri dönerseniz katlanamadığınız şeyleri yaşama olasılığınız çok yüksektir. Kangren olmadan kesip atmışsınız en sağlıklısı olmuş. Huzursuzluğunuz ise karşı tarafın kesinliği olmayan cümleleri. Önünüze bakınMerhabalar.. 32 yaşındayım. 8 yıllık evliydim ama evli hissedemedigim yalnizlastirildigim bir süreçti.
Önceden de konu açmıştım soğuduktan sonra isinilabilir mi diye.
Çok uzatmamaya çalışayım. Cocugum yok. Kötü bir insan değil ama evli hissettiren biri de olmadı. 1.5 yıldır biraz değişirse belki devam edebilirim.sandim öyle bir şey olmadı. Bosanma davamız var, şimdi her şey düzeldi sen gidiyorsun diyor. Ama davadan öncesi 8 yıl dediği gibi söyle olcak böyle olcakla geçse de çok kaybetme korkusu var gibi davranmadı. Evet en büyük sorun ilk yıllarda onu cinsellige karşı hevessiz görmemdi. Sonra da ben soğudum her konudan.
Çok düşünen biriyim her şeyi düşününce gelecegi vs boşanmaya cesaret edememiştim
Çok büyük sıkıntıları yok diye, evde fazla fazla destek diye. İşte bazı şeyler düzelirse(ozbakım, iş, vakit, nakit, heyecan) devam etmek daha kolayıma gelir sandim. Ama daha çok bitti her şey, çok güzel olcak olsa dahi onu artık esim olarak kabullenemeyecegimi anladım. Çok ısrar ediyor.. huzursuz hissediyorum. Bosanarak yanlış yapıyormuşum gibi hissediyorum ama 8 yılda burda her şey tükendi bir yandan. O da surekli yanlış yaptığımı hata yaptığımı söylüyor. Perişan olacağımı söylüyor..
Kararımı verdim ama dediğim gibi huzursuzum. Onu sevebileceğimi hiç sanmıyorum. Artk Bi karşı cins olarak görüp esim olarak benimseyecegimi.
Destek almak istedim sizlerden
Ona karşı kin nefret beslemiyorum bosanirken böyle olması gerekmez miydi
Ayrılmak/boşanmak için gerekçeler kişinin bekletilerine, hayat tarzına ve birçok diğer parametreye bağlıdır aslında. Bir başkası için "bu da ayrılık meselesi mi canım?" denilen mesele, bir diğeri için "kesinlikle ayrılmam gerek" diye yorumlanabilir. Boşanma için öyle çok çok büyük nedenlere ihtiyaç da yoktur. Eskisi gibi olamamak da bence başlı başına bir nedendir zaten. Kendinizi suçlu hissetmeyin.Hani yıllarca emek veriliyor, boşanmak için sanki daha büyük sebepler gerekiyor ki çoğu evlilikler sorunlu ama devam ettirilmeye çalışılıyor vs gibi durumlardan keyfi bir bosanma gibi düşünülürse diye bir çekinceye, sanki elimde daha büyük sebepler olmalı gibi bir algiyla kendimi suçlu hissetme durumlarına girebiliyorum. kindar olmayıp unuttuğum için ilk yıllarda olan saçmalıkları unutup sadece onun iyi kısımlarına odaklanmamdan kaynaklı.
Hakkımızda hayırlısı sagolun
Hayır 4 aydır tekimbu boşanma sürecinde hala aynı evde mi yaşıyorsunuz
yol almışsınız çocuk da yok bence kanayan parmağı kesme vaktiHayır 4 aydır tekim
bir de yaşın yeni bir hayata çok elverişli yeniden evlenebilirsin ya da bekar musmutlu bir hayatın olabilirBi kaç gündür huzursuzdum, şu an kuzenimle konuştum, unuttuğum şeyleri hatirladim ve yorumlarınızı okudum içim çok rahatladi çok teşekkürler
Merhaba anlattıkların aslında bizzat benim yaşadıklarım ben 7,5 yıl evli kaldım 2012 yılında boşandım 7,5 yıl değişmeyen kişi boşandıktan sonra kapımdan ayrılmadı ben değiştim tekrar deneyelim vesaire ama ben dik durup kanmadım iyiki de öyle yapmışım değişşseydi evliyken değişirdi hiç kimse değişmez sadece kendini değiştiğine inandırır seninde inanmanı ister bu hataya düşme derim kısır döngü gibi bocalar durursun iyi düşün kararını ver ve uygula ben iyiki kararlı durup ayrılmışım şuan bir ilişkim var ve çok mutluyum evlilik aşkı öldürüyor güzelim şarkısını yazana selam olsun :)Merhabalar.. 32 yaşındayım. 8 yıllık evliydim ama evli hissedemedigim yalnizlastirildigim bir süreçti.
Çok uzatmamaya çalışayım. Cocugum yok. Kötü bir insan değil ama evli hissettiren biri de olmadı. 1.5 yıldır biraz değişirse belki devam edebilirim.sandim öyle bir şey olmadı. Bosanma davamız var, şimdi her şey düzeldi sen gidiyorsun diyor. Ama davadan öncesi 8 yıl dediği gibi söyle olcak böyle olcakla geçse de çok kaybetme korkusu var gibi davranmadı. Evet en büyük sorun ilk yıllarda onu cinsellige karşı hevessiz görmemdi. Sonra da ben soğudum her konudan.
Çok düşünen biriyim her şeyi düşününce gelecegi vs boşanmaya cesaret edememiştim
Çok büyük sıkıntıları yok diye, evde fazla fazla destek diye. İşte bazı şeyler düzelirse(ozbakım, iş, vakit, nakit, heyecan) devam etmek daha kolayıma gelir sandim. Ama daha çok bitti her şey, çok güzel olcak olsa dahi onu artık esim olarak kabullenemeyecegimi anladım. Çok ısrar ediyor.. huzursuz hissediyorum. Bosanarak yanlış yapıyormuşum gibi hissediyorum ama 8 yılda burda her şey tükendi bir yandan. O da surekli yanlış yaptığımı hata yaptığımı söylüyor. Perişan olacağımı söylüyor..
Kararımı verdim ama dediğim gibi huzursuzum. Onu sevebileceğimi hiç sanmıyorum. Artk Bi karşı cins olarak görüp esim olarak benimseyecegimi.
acele etmeden biraz ayrı yaşayın . ama çocuk yapmayın uzun süre tekrar birleşirseniz bile.ben evliliğinizin monotonloştuğunu düşünüyorum kendinizi dinleyin zamana bırakıp kararınızı öyle verinMerhabalar.. 32 yaşındayım. 8 yıllık evliydim ama evli hissedemedigim yalnizlastirildigim bir süreçti.
manipüle etmeye çalışıyor mantığının sesini dinle bi kağıt kalem al eline yaz artılarını eksilerini hangisi ağır basıyorsa sen ona göre karar verMerhabalar.. 32 yaşındayım. 8 yıllık evliydim ama evli hissedemedigim yalnizlastirildigim bir süreçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?