Boşanma konusunda destek

Merhbalar ayrıldınız mı mahkemeniz nezaman dı
Bu sabahti evet bosandik, sonra kahvaltıya gittik vs. Normaliz. Kötü hissetmedim şimdilik kendimi, ama hiç bir hissim olmadığı için muhtemelen.. sadece gelecek planım fln yok Bi de ailem üzülüyor annem çok hassas. E gidince göz önünde olcam daha çok üzülecek sıkıntı şimdilik bu kdr duruyor. Yani aslında eşimden değil de sağladığı imkan rahatlık kendi düzenimden kopuyor oluyorum . Zamanla anlarım muhtemelen

Evet zamanla geçer sanırım benimkide yarın öğlen bakalım neolcak anlasmalıya imza attım fakat bende suanki oturdugumuz evden cıkmicağımı talep edicem mahkeme nedicek bakalm seninde benmde hakkımızda hayırlısı olsun insallah cok daha güzel günler belkide bizi bekliyor

Ins canım benim

Bazen biter nefrete,kavgaya,cekişmeye gerek kalmadan sessizce biter.Sebebi ise zamanında yüksek sesle bağıra cağıra anlatmaya çalıştıklarinizdir.O ağlamalar, kavga çıkarır gibi görünmeler,bir yol aramalar sonucsuz kalınca ümitsizlik bitişe sürüklüyor.Erkek o çırpınışlara kulak kapatırsa sonuç bu oluyor işte

Zaten siz uzun zamandır karar vermişsiniz ayrılmaya.Yillarinizi vermissiniz.Hangi türlü mutlu olacaksanız o hayatı yaşayın.

Neden çocuk yapmadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…