***BOŞANMA KONUSUNDA***(Lütfen🙏fikir verin)

Ailemi aradım bugün * borcu ödeyip ödemeyeceği belli değil Onun boşanmak istiyorsa Tamam boşanmayı kabul et hiçbir şey de talep etme Sadece kızımın velayetini almak istiyorum de boşanma kağıdını hallet gel diyor
 
Sakın ama sakın hemen boşanma, aklı sıra anlaşmalı boşanıp konuyu kapatacak ve asla borcunuzu ödemeyecek. Hukuki süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama bir avukattan danışmanlık alın, onun borcu olduğunu bir şekilde kanitlayin. Bence bu heriften asla anlaşmalı boşanmayın, bekleyin borcu ödesin, o sırada borcunu ailesine dile getirin, sonrada çekişmeli dava açıp donuna kadar alın. Bence bu süreçte aile evine gidin, borcu ödersen boşanırım falan diyin. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama aile evinde çocuğunuza ailenizde bakar, sizde çalışmış olursunuz. Önceki konuları da okudum, çocuğu onlara vermezler. Size çocuğu alacağım falan derse bende sizin çocuğu belli bir yaştan sonra para için evlendireceğinizi, zaten öyle geleneklerinizin olduğunu da kanıtlarım, nah alırsınız falan deyin. Göz dağı verin biraz, gerekirse sabah programlarına çıkacağınızı söyleyin, onları rezil edeceğini. Bunlarla anladıkları dilden konuşun ve asla hiçbir sözlerine inanmayın, kurnazlar hem de fazlaca.
 
Size üzücü bir haber vereceğim boşanma davası devam ederken tekrar birleşme olduğu için davamız reddedilebilir. Hakim sizi boşaamaz
 
elinizde telefon var değil mi? Kadınlar kulübünü keşfede bildiğinize göre haklarınızı öğrenebilirsiniz aslında. Boşayın bu geri zekalı nafaka da isteyin tazminat da isteyin
 
Kızı sizden almaya niyeti yok sadece dediklerini yaptırabilmek için sizi tehdit ediyor. Aklı basinda bir baba zaten gecesini gündüzüne katıp çalışır sizi kimseye muhtaç etmez. Bı kayinvaliden de bir gorumcende kalıyorsunuz. Yetmiyor bı de bahis oynuyor. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor bu adam. Söylediklerim umarım sizi incitmemistir ama artık gözünüzü açın yavrunuzu da alıp o adamdan uzaklaşın bir an önce.Bosanirken de tüm haklarınızı talep edin.
 
Merhaba,
Hala borçlar, kalsam mı beklesem mi diyerek zaman kaybediyorsunuz adam asalağın teki. Burada mühim olan kızın. En doğrusu kızınızı alıp ailenize dönmeniz. Eşiniz olacak asalak hala dalavere yapıp aklınızı karıştırmaya çalışıyor kızınızı kullanıyor. Kızınızı mahkeme ona vermek. Ailenizin yanına dönüp çekişmeli olarak dava açmanız en doğrusu.
 
Sakın borç ödenmeden anlaşmalı boşanma. Kızını al, ailenin yanına dön. Ona da deki ne zaman borcu ödersen o zaman bosanirim. Çekişmeli aç davayı tazminat, nafaka ne alabiliyorsan al. O borcu sakın ailene ödetme. Ayrıca çocuğa nafaka almamak neden? Parası yok, çocuğuna nafaka veremiyor ama yeniden evlenme planları yapıyor pis herif.
 
Allahım yardımcınız olsun
 
Müracaata kalmıştır dosya yenilenmesi gerek, barodan avukat iste hemen, o halleder gerisini. Böyle patküt sıfır hukuk bilgisiyle neyine güvenip çekişmeli boşanma davası açıyorsun? Barodan adli yardımdan avukat talebinde bulun.
 
Sizi korkutmak istiyor. Korkmayın. Kızın velayetini zaten alırsınız. Nafaka ve tazminat kesinlikle isteyin
 
Kızınla döndün değil mi.

Dava acıldımı açılmadıysa kendi yaşadıgın şehirde ac eşin gelsin duruşmaya.
kızımla döndüm, eşimle borcu öde anlaşmalıyı acarız diye anlaştık velayeti bana bırakcak sın dedim tamam dedi bu sekilde anlaştık borcu ödeyene kadar beklicem. borcu ödeyince bakacam caresine
 
maddi durumum ve köy de yaşadığım icin ev ortamının bebege uygun olmadığını söyledi birtane yakın arkdaşımız sosyal hizmet bakmaya gelirse burayı kabul etmez alır dedi korktum o öyle deyince muhtar da beni sosyal hizmete söylemiş eşinden boşanıyor bu fakir bebege bakma gücğ yok vs demiş velayet bende değil daha boşanmadım vs dedim geciştiedim muhtara vs kötü oldum elimde bir tek varlıgım kızım var onuda kaybedecem diye aklım gidiyor..
 
Muhtar neden gidip kendi kendine bebeğe bakamaz diyorki? Size.maddi olarak yardım etsinler diyemi?
 
Boşanma davası açılmadıgı için kimse gelip sizden almaz sunan velayet ortak eşin çocuğumu kaçırdı desede birsey olmaz aynı şey içinde eşin içinde gecerli yani kızını onda bırakmış olsaydın yine kaçırma durumu olmazdı.

Anlaşmalı boşanırsan birsey olmaz zaten .

Muhtar niye sosyal hizmete söyledi yardım alın diyemi eğer öyleyse evinize gelse bile birsey olmaz.
 
sosyla hizmetler bebegimi alsın diye demiş :) bizide zamanında söylemişti yurda aldılar bizi 2sene yurtta kaldım kardeşimle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…