Boşanma mevzusu

Hanzadens

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
502
280
18
26
Merhaba arkadaşlar az çok burda konularimi bilen bilir pek detay vermeden anlatmaya çalışayım sorunlu bir ailede büyüyüp evliliği çare olarak görüp evlenip iki çocuk sahibi biriyim ve son dönemlerde eşimin aldattığını yakaladım ailem arkamda yok annem vefat etti babam da karısından korkan biri karısı bana kucuklugumde çok çektirmiş cirkef kötü ahlaklı biri yanında insan 1 hafta zor dayanır bosanmami babamgil istemiyor açık açık bakmam sana bakmadığım halde köstek olurum gibisinden de konuştu zamanında neyse bende iş yok iki küçük çocuk (biri bir buçuk biri 3 yaş az kaldı) maddi manevi dayanak yok mecbur çekeceksin hem çocuklar büyür hem o sırada belki meslek vs olur diye bir plan yaptım şuan sınava gireceğim 2 hafta var üni sınavı onu bekliyorum. Bir arkadaşım var kötü günümde hep yanımda olan maddi manevi hep destek oldu çok uzun yıllar dir tanışıyoruz . Acaba diyorum onunda bana dediği şey bu sınav geçsin sana bir iş buluruz bir de çocuklara bakıcı yada kreşe veririz diyor ( sözünde duran biridir) sende bir fabrika ya yada başka bir işe girer çalışırsın bu adamı çekmek zorunda değilsin sağlığıdan olursun diyor ki ben de başta korkuyla bakıyordum ama eşimin yavaş yavaş şiddet gibi hareketleri olmaya başladı sinirlendiğinde buda beni korkutuyor şuan kafam o kadar karışık ki .

Ailenizin arkanızda olmadığını bilerek evlenmişsiniz. İş sahibi olup kendinizi güvenceye almak gibi bir uğraşınız olmamış ard arda iki çocuk yapmışsınız. Üniversite sınavının size bir faydası olacağını düşünmüyorum günümüz şartlarında. 4 sene okuyacaksınız sonrasında eğer çok iyi bir bölüm veya üniversiteden mezun değilseniz asgari ücretle bir iş bulacaksınız. Siz okula giderken 2 çocuk çocuğa kim bakacak o da ayrı bir konu. Fabrikada çalışırken alacağınız para iki çocuğun kreşi ve geçinmeye yetecek mi? Arkadaşınız destek olurum demiş ama ne kadar destek olacak size?

Bu devirde böyle arkadaş var mı?
Varsa ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Benim yok şahsen.

Arkadaş iş konusunda yardımcı olursa süper,ama kalacak yer olmaz. Evlatlarınız için kreş, anaokulu düşünün.

Paranızı biriktirince boşanıp yolunuzu çizersiniz.

O arkadaşım yardımci olacağını bir düzen oturtana kadar kira vs destek olurum diyor bilmiyorum bende
Arkadaşınin da gideri var. 2 çocuk kreşi 10 bin en az. Yemesi içmesi aylık en az 5 bin hadi sizi yanınıza alsın düzen Kurana kadar. Kadın her ay niye sizin cocugunuza 15 bin ayirsin. İş bulmak ta çok kolay değil melesef. Bulacağınız işler de 8-5 mesailj olamali ki çocukları kreşten alabileseniz.Daha yeni üni sınavına gireceksiniz. Bir işe kalkisirken kimseye güvenmeyin. Varsa kaynana ver çocukları iş aramaya başla biraz birikim yap.

O arkadaşım yardımci olacağını bir düzen oturtana kadar kira vs destek olurum diyor bilmiyorum bende
Nerde yasiyorsun kira fiyatlarindan haberiniz var mı ? Boş eve de oturmayacaginiza göre eşyalı ev ya da yeniden 2. El bile olsa ev düşmek zorundasiniz. Bu koca sizi bırakacak mi başınıza bela olacak mı ? Ya da doktor arkadaşınızın başına bela açar mı ?

Back
X