Merhaba arkadaşlar az çok burda konularimi bilen bilir pek detay vermeden anlatmaya çalışayım sorunlu bir ailede büyüyüp evliliği çare olarak görüp evlenip iki çocuk sahibi biriyim ve son dönemlerde eşimin aldattığını yakaladım ailem arkamda yok annem vefat etti babam da karısından korkan biri karısı bana kucuklugumde çok çektirmiş cirkef kötü ahlaklı biri yanında insan 1 hafta zor dayanır bosanmami babamgil istemiyor açık açık bakmam sana bakmadığım halde köstek olurum gibisinden de konuştu zamanında neyse bende iş yok iki küçük çocuk (biri bir buçuk biri 3 yaş az kaldı) maddi manevi dayanak yok mecbur çekeceksin hem çocuklar büyür hem o sırada belki meslek vs olur diye bir plan yaptım şuan sınava gireceğim 2 hafta var üni sınavı onu bekliyorum. Bir arkadaşım var kötü günümde hep yanımda olan maddi manevi hep destek oldu çok uzun yıllar dir tanışıyoruz . Acaba diyorum onunda bana dediği şey bu sınav geçsin sana bir iş buluruz bir de çocuklara bakıcı yada kreşe veririz diyor ( sözünde duran biridir) sende bir fabrika ya yada başka bir işe girer çalışırsın bu adamı çekmek zorunda değilsin sağlığıdan olursun diyor ki ben de başta korkuyla bakıyordum ama eşimin yavaş yavaş şiddet gibi hareketleri olmaya başladı sinirlendiğinde buda beni korkutuyor şuan kafam o kadar karışık ki .