boşanma (ne yapacağımı bilmiyorum)

neh15

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
12
0
286
İstanbul
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Ben 10 yıllık evliyim ve iki çocuğum var eşimin ailesinde evlendiğimden beri çok çektim ama katlandım yuvam bozulmasın diye eşim beni savunmayan sahip çıkmayan birisi ama son üç yıldır çok değişti bana karşı hakaret bıçakla tehdit benim piskolojim çok bozuldu özür dilemesine rağmen devamlı tekrarlandı bu olaylar taki bana tartışma sırasında sana bir annenin yaşatabileceği en köyü şeyi yaşatırım demesine kadar çocuklarımı öldürmekle tehdit etti o an çok kötü oldum nefret ettim ondan
üç aydır ayrı odalarda kalıyoruz piskolojim bozuldu dr gittim ve boşanma davası açtım anlaşmalı olarak şimdi özür diliyor ben şaka yaptım diyor bende şakası bile kötü kararımdan vazgeçmiyorum ama herkes çocukların var affet diye baskı yhapıyor ama ben saçıma dokunsa nefret ediyorum ondan ne yapıcam bilmiyorum temmuzun üçünde mahkeme var sen istiyorsan ben boşanırım diyor ama hiç çaba sarfetmiyor ama ben düzleleceğine inanmıyorum dükkanım var batmış durumda iki yıldır eve ben bakıyorum borcum çok var kendi çalışıyor fakat kendi nin önceden olan borçlarını ödüyor fedakarlık yapmaktan bıktım ne olur yardım edin ne yapıcam bilmiyorum

kararından vazgeçme derim ben..
tabi yaşayan sensin en doğrusunu sen bilirsin...
ben olsam devam edemezdim sanırım..
allah kolaylık versin....

Sana çocukların var affet diyen insanların zekalarından şüphe ettim. Seni birgün kocan öldürünce ne derler acaba ben de çocukların var boşan diyorum onlar mutlu bir ailede büyümek zorunda çocukların da ilerde ruh sağlığı bozuk bireyler olur boşanmazsan onların vebali senin

Yaşayan sizsiniz en doğru kararı vereceğinizden eminim ama öyle şaka olmaz insan evlatları üzerinden tehdit edemez şakasını dahi yapamaz aslında sizin değil onun doktora gitmesi gerekirdi

Kesinlikle affetme derim ben,
affedilecek şeyler yapmamış çünkü..
arkana bile bakma,
kendine yeni bir yol çiz arkadaşım..

ben 28 yaşındayım boşanınca kendi evimde kalıcam diyorum annem boşanırsan o evde kalamazsın tek başına diyor ama ben rahat edebileceğimi sanmıyorum eşime o kadar fedakarlık yaptım ki evlenince ikimizde üniverste okuyorduk ailesi beni istemeyince ben okumadım o okulunu bırakmadı ve ben çalıştım onu okuttum muhasebecilikti mesleğim iş bulamayınca temizlik işi yaptım ve 18 yaşında bel fıtıgı oldum kızlarım var biri beş biri yedi yaşında sonra borçla dükkan açtım yine borçlarım var dedi sen eve bak ben onları kapatıyım dedi iki yıldır içeri girdim iki yılda sadece toplam beşyüz tel para verdi şimdi otuz bin borcum var bankalara kapatım dükkanı çalışıyım diyorum ailem destek çıkmıyor çocuklarıma bakmak istemiyor boşanma diyor başka bişey demiyor astım çıktı en ufacık üzlmemde astım krizi geçiriyorum herkes sırtını çevir di allahtan başka kimsem yok dua etmekten başka çaremden....

Boyle saka olamaz! Allah gostermesin her gun haberlerde goruyoruz okuyoruz anlik bi cinnetle neler yapiyorlar. Canim karar senin ama cocuklarini bu adamdan koru

Allah yardımcınız olsun. Boşanmak en mantıklısı tabiki bu saatten sonra elinizi düzeleceğini sanmıyorum ve aileniz size nasıl sırt çevirir anlayamıyorum. Aileden destek almadan yeni bir düzen kurmak sizin için çok zor olucak inş. üstesinden gelirsiniz. Bayanlar bu kadar fedakarlık yapıyor ve bazı erkekler ailesinin kıymetini bilmiyor ya çok sinir oluyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşinizin akli melekeleri yerinde değil gibi geldi bana. Aksi halde hiçbir aklı başında insan eşini kendisininde olan çocuklarıyla tehdit etmez, bıcakla üstünüze yürümez. Boşanmanız yararınıza olacaktır.

ayy canım bence aynı evde bıle kalmayın derım Allahım yardımcın olsun boşan ondan cocukların o adamla zaten ruh saglıgı bozulur.. bosan ve sukur namazı kıl

daha bu konu üstünde düşünmeye gerek yok canım sen yapılması gerekeni yapmışsın en mantıklı karar bu zaten. vazgeçsen değişen ne olacak?? belki sen ve çocukların zarar görecek bu daha acı değil mi? sen kendine bir yol çizmişsin artık arkadaşım ve bir adım atmışsın en zor alınan kararı almışsın bundan sonra yoluna bakıcaksın. çocukların için kuvvetli olup mutlu olmaya çalışıcaksın. ahlanıp vahlanmıycaksın. sen içini ferah tut yanlış bir karar da değilsin...

çocuğun var affet nedir ya adam kendi çocuklarını öldürmeye göze almış kaç kurtar kendi canını da çocuklarının canını da bu adamı da süründür adliyelerde

kendinizden önce çocuklarınızı düşünün ve boşanın bu adamdan baba olmaz..

bu adamın neresinden tutsan elinde kalıyor vazgeçmeyin kararınızdan...

bide ailem diyorki o sinirden çocuklarıyla seni tehdit etmiştir seni korkutmak için ama bana bu bile kötü geliyor eşim ben size bişey yapmam diyor çok iyi davranıyor bana ama güvenemiyorum korkuyorum

bide ailem diyorki o sinirden çocuklarıyla seni tehdit etmiştir seni korkutmak için ama bana bu bile kötü geliyor eşim ben size bişey yapmam diyor çok iyi davranıyor bana ama güvenemiyorum korkuyorum

Hayır neye sinirlenmiş olabilir ki o kadar? Size de şiddet uyguluyor. Eğer tek başınıza idare edebilirseniz bence en doğru kararı vermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…