boşanma (ne yapacağımı bilmiyorum)

Kararından vazgeçme canım. Maalesef ki normal bir insanın sarf edebileceği sözler değil söylediği.
Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olsun.

hangi bir baba evladını öldürmekle yada buna benzer bir şeyle eşini tehdit eder. canım güzelim 15 senelik evli olarak söylüyorum. boşan bundan bir metre don lastiği olmaz. allah korusun zor anında seni bile keser bu....

keşke dersin başına vurursun. boşan... hazır bu yola çıktın sonunun getir.

geri dönersen eşininin gözünde ne durumda olursun ' bu karı da böle esip gürlüyor ama icraat yok '

boşan canım. hakkında hayırlısı allah yar ve yardımcın olsun....

Çok üzüldüm allah yardımcınız olsun...

Şu an aynı evde mi yaşıyorsunuz ? Mahkeme tarihi yaklaştıkca size zarar verebilir, bunun için önlem almalısınız ama ailenizde destek değil ne yapılabilir bilemedim... Bir süre kalabileceğiniz başka yakınlarınız var mı?

Kocadan korkmak nedir iyi bilirim =(

cnm yaa yaşın çok gençmiş. evet o evde kalamazsın belki ama başka bir evde çocuklarınla yaşarsın böyle babada eşte olmaz

Ailene de çok kızdım yaşayan sensin destek yok. boşan cnm çocukları bakıcı kreş halleder çalışırsın at o sünepeyi hayatında. hem işe yaramaz hem ailesine ezdirir birde seni çocuklarınla tehdit ediyor pislik

Canım benim dava devam ediyorsa bence aynı evde kalmanız riskli olabilir. Ayrıca bir insan yedisinde neyse yetmişinde de aynıdır diye boşuna dememişler. Bende şu an boşanma sürecindeyim kararından dönme derim. Değişmezler çünkü. Ailen maddi değilde keşke manevi olarak destek olsa orda kalsanız bir süre. Allah yar ve yardımcın olsun ama kararınızdan vazgeçmeyin derim ben. Şimdi kendimede diyorum seven bir erkek karısı üzülmesin diye neler yapar ya canım benim üzülme lütfen çocukların için güçlü ol..

bide ailem diyorki o sinirden çocuklarıyla seni tehdit etmiştir seni korkutmak için ama bana bu bile kötü geliyor eşim ben size bişey yapmam diyor çok iyi davranıyor bana ama güvenemiyorum korkuyorum

cnm bir cinnet anında allah korusun. ne olduda etti bu lafı

O affet diyenler sizin cektiklerinizi yasadiklariniz bilmiyor, sadece bos konusup, güya sizin iyiliginizi istediklerini göstermeye calisiyorlar... Onlara göre degil kendinize ve cocuklariniza göre yasayin.. o cocuklar o evde kesinlikle saglikli büyüyemezler, hepinize yazik olur... Bosanmaktan vazgecmeyin...

işaretlediğim iki cümlenin sahibinden şüphem var hemde herşeyinden.. insan demez özellikle ikinci cümleyi

Son düzenleme:

2yıldır eve bakmıyo borcum var diyo.
sizde buna inandınızmı peki?
2yılda ne borclar biter...

bence boşanın kimsede cocugunuza bakmasına ihtiyacınız yok. cocuklarınız bebek degil şükürki
eee işinizde var. daha ne istiyosunuz. meslegi olmayan para kazanamayan nice kadınlarımız var
elinizdeki olanakların kıymetini bilin. boşanma konusundada kimsenin etkisi altında kalmayın.
2yıl yada daha fazla yıl eve bakmayan bi erkek...

benim kararım kesin eşimde bidaha yapmam o anlık olan bişey ama senin üstüne gelmiyorum sen kararlıysan bende mahkemede anlaşamıyoruz derim ama sözle hiç çaba sarfetmiyor sadece şans ver diyor sana bırakıyorum herşey senin elinde diyor Annemlerde bizim yanımızda kalıcan yada çekicen ev eşimin babasının üstüne eşim burda kal diyor ailem istemiyor ne yapıcam kafam karşık bide 12 gün kaldı mahkemeye

herkese ve herşeye rağmen,tam tersi, çocuklarınız için,boşanın bu adamdan..sonradan pişma olmamak için çocuklarınızın geledceği için yapın bunu..
o evde kalmanız doğru olmaz adam sizi rahat bırakmaz orası kesin..ama ailenizin yanı da iyi bir tercih değil,çekiceksin bu adamı diyen aileden pek hayır gelmez..
avukatınızla durumu konuşun,manevi tazminat için..avukatlar anlaşsınlar,manevi tazminat davası yerine size o evi satıp para versinler..sonuçta 2 yıldrı adamın ev bakmadığı ,hep borç yaptığı ve sizin tüm borçlarınız belgelenebilir...bu şartlarda borçlar kapatılır ve siz yeni bir hayat kurabilrsiniz..

Sana boşanma çocukların var diye baskı yapan herkesin bu yaşadıklarından haberi var mı.Dışadan davulun sesi hoş gelir.Kararı sen vereceksin.

Kararindan vazgeçme bitir...

Sana boşanma çocukların var diye baskı yapan herkesin bu yaşadıklarından haberi var mı.Dışadan davulun sesi hoş gelir.Kararı sen vereceksin.

canım hepsinin haberi var ama boş geliyor bişey yapmaz seni korkutuyor diyor annem bi kere kavga sırasında sinir krizi geçirdim bir saat aklı dengem yerinde değildi su döktü tokat attı eşim zor geldim kendime yastığa anne diye sarılıp ağladım bende diyorumki akıl hastanesine düşücem yakında sizin dediğinizi yaparsam böyle olucak diye delircem bıktım artık ama ben cocuklarıma böyle yapmıcam annem gibi

canım ne kadar borcun var işin ne durumda bilmem ama
aileninde eşininde canı cehennem
ben öyle anneye sen öldün benim için derdim
çok dik ve sağlam dur biz kadınlar ne istesek başarabiliriz
eşinin ciddi anlamda sorunları var sakın vazgeçme hatta kendine çok dikkat et allah korusun seni ve evlatlarını

amin canım sağol benim dükkanın 30.000 tl borcu var içindekileri satarsam 15 .000 tl kalıyor onuda muhasebecilik mesleğim çalışarak kapatıyim diyorum ama çocuklarıma bkacak yok annem burda kalırsın bakarım diyor gerçi rahatsız ondan bende orda kalmak istemiyorum çünkü hep boşanma konusunu açıp tartışıyorlar benle bunaldım komşularda sen boşanırsam herkes sana kötü gözle bakar dul oluyorsun adını çıkarırlar diyor bıktım milletin lafını çekmekten

Bence sen boşanma davasıyla birlikte nafaka davası da açmalısın.anlaşmalı boşanmada iştirak nafakasını mal paylaşımını çocukların kimde kalacağını düzenlediniz mi? bir de seni bıçakla tehdit etmesi kabul edilemeyecek birşey...bence en yakın cumhuriyet başsavcılğına gidip silahla tehdit edildiğinden dolayı şikayet et..sonrasında ailenin korunması kanunundan faydalanmak için savcılık kararıyla tedbir iste..tedbire uymazsa zorlama hapsi uygulanıyor..bu dediklerimi yap ki bir eşe nasıl davranılması gerekiyo,yaptıklarının sonuçları ne oluyo görsün..insanın çocuklarını öldürmekle tehdit edilmesi bir annenin yaşayabileceği en büyük travma..yaşadıklarını savcılığa şikayet olarak götür ki olur da anlaşmalı boşanmadan vazgeçerse delilin olsun..ama boşanma kararın kesin değilse bu dediklerimi yapma çünkü yaşadıkların şikayete bağlı suç değil yani savcılık sonradan şikayetten vazgeçme ile konuyu kapatmaz..gerçi eşini en iyi sen tanırsın,en doğru kararı sen verirsin...

annesi babasi ayrilmis bir evlat olarak soyluyorum yirmi sene once annem babamdan ayrilmis ve herzaman sunu soylerim mutsuz bir anne babayla buyuyecegime ayrilmis annesinde yada babasinda kalmis bir evlat olmayi tercih ederim sizi bukadar asagilayan size kendinizi bukadar degersiz hissettiren bir adami lutfen bosayin guclu durun emin olun ki ikna etme konusmalari bunlar degismez hergun kahrolup uzuleceginize birkez uzulun ve lutfen hep dik durun cocuklar icin evlilik yurutmeyin kari kocalar bosanir anne babalar bosanmaz bunu unutmayin....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm cocuklarinla birlikte kac kurtar kendini can guvenligin yok belliki sakin o psikopatin soylediklerine inanma ! gerekirse polise sikayet et ! soktayim su an hala ne yapicam bilemiyorum diyosun sana ve cocuklarina yazik on yil dile kolay !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…