boşanma (ne yapacağımı bilmiyorum)

sabırlar diliyorum. çok çok zor.. ailenin de destek olması lazım... mutlaka boşanmalısın, çocuklar da bu huzursuz ortamda büyümese iyi olur. aslında iki ucu b.klu değnek.. evlilik çok zor... diyebileceğim tek şey kimseye körü körüne bağlanmayın arkadaşlar, siz değerlisiniz. öyle okulu bırakıp da kocaya bakmak falan.. herşeyin bir sınırı var.. okuyan arkadaşar da kendilerine pay çıkarsın..

şerefsizlere bak, dul olunca noluyormuş ? nefret ediyorum dar görüşlü pislik yobaz insanlardan!

kendine farklı bi yerde farklı bi hayat kur canım
çok ufaklarmış çocukların allahım iyilerle karşılaştırsın
kızların kendini kurtarana kadar boşandıktan sonra o evde otur ailenede resti çek
çocuklar kendilerine bakabilecek yaşa gelince çıkarsın başka bi hayat kurarsın

Son düzenleme:
temmuz 3 benim doğum günüm,

umarım senin içinde doğum günü olur :) kararınızdan dönmeyin. Böyle şeyin şakası mı olur ?? Yeterince güçlü bi bayana benziyorsunuz, o gidince hayat yükünüzün hafifleyeceğine eminim.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

canim sagol dedigin gibi insallah p gun yeni bir baslangic olur anlasmali bosanmada tek celsede bosaniyormussun cocuklarin olmasi bunu etkiler mi dava uzarmi

Anlattıklarına bakılırsa bu evlilik çoktan bitmiş. Saygı olmayınca evlilik de yürümüyor. Hele bir de şiddet varsa.
Ben de boşananlardanım. Benim düşüncemi sorarsan bitirmek en iyisi. Boşanınca herşey bir şekilde yoluna giriyor, en zor olanı o kararı verebilmek.
Yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Çektiklerini de. Başkalarının lafı ile sırf çocuklar için bu evliliği devam ettirmen demek çocuklarının ilerde annesiz büyüyübileceği (Allah korusun) ihtimalini de göze alman demek. Çünkü bugün bıçak çekebilen yarın o bıçağı da kullanabilir. O evin içinde yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. Başkalarınin dediğini yaparak sırf çocuklar için devam edersen inan kimse madalya vermez sana. Belliki bu insanla bir gelecek kalmamış. O yüzden yoluna çocuklarınla yalnız devam etmelisin.

İki yildir zaten evi sen gecindiriyoussun bundan sonrasini da yaparsin hic dusunme bile. Bicak olum vb. Bu islerin hic sakasi olmaz. Senin ve cocuklarinin can guvenligi icin bir an once ayri evini tut ve davandan sakin vazgecme allah yardimcin olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En son yaptigi saka(!) Bardagi tasiran son nokta olmus.sakin vazgecme kararindan,pismanlikta duyma.ha farzet ki saka,her sakanin altinda bir gercek payi yatar bunuda unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…