- 21 Kasım 2011
- 1.339
- 967
- 333
- Konu Sahibi ArbutusUnedo
-
Bilgisayardaki tek gecelik ilişki sitesine ücretli üyelik. Otel kaydı sorgusu da yapılıyor muhtemelen ordan bişey çıkmayacak çünkü ne halt yediyse yurtdışında yedi. Fiziksel ve psikolojik şiddetine de kanıt çok zaten.Kanıt mı buldunuz?
Aynen öyle işyerinde maddi manevi zarara uğradım diye benden tazminat talep etmişti, meğer işyerinde terfi bile almış:) Utanmadan da paylaşmış sırtını sıvazlayan çok. İşyerinde sanki biri boşanırsan sana terfi vercem demiş gibi hatta. Benim avukat da yapıştırdı tabii tazminat talebine karşı bunu, zarara uğramamış diye.Konu sahibi ilk boşanan siz olmadığınız gibi son boşanan da siz olmayacaksınız. Siz her şeyi kafanıza takarken eminim ki eski eşiniz gününü gün ediyordur. Siz de toparlanın. Arkanıza bakmayın. Babalık yapmamış eş olamamış niye üzülüyorsunuz ki?
Zaten bitmiş bir evlilikmiş yıllardır sorunlar varmış. Size eş değilmiş. Önceki hayatınızla hiçbir şey fark etmeyecek sadece eski soyadınıza geri döneceksiniz.
Bırakılma psikolojisi yaşıyorum kaçan kovalanır misali. Haklı olduğumu bildiğim halde ters psikolojiye düştüm. Evet düzenleyemiyorum o yüzden fikir danışıyorum zorlanıyorum bu hissiyatım yüzünden. Bir de herkese “beni çok bunalttı ben de boşandım sonunda bıktım artık özgürüm” diyormuş. Yerim özgürlüğünü evliliğin 2 çocuğun sorumluluğunu alamadım Demiyor da.Şu bağımlılık istenmediği halde birakamama olayı ciddi bir sorun hala bu kadar ortadayken hayatında onun kararından memnun oluşu sizin onun için böyle hissetmeniz ve düşünmeniz sizin için çok kötü .Bunu düzenlemenin bu tavrı değiştirmenin bir yolunu bulmanız gerekli çünkü ilerdede tüm ikili ilişkiler arkadaşlık her neyse hep kopamayan insan olmak sizi çok yıpratır .
Onun ne dediği ne yaptığı zerre önemli değil okudum ben evliykende cokmu iyiydi cokmu mutlu ediyordu sizi hayır bunun çocukla da ilgisi yok yanlış erkeği sevmissiniz yanlış insanla aile kurmak istemissiniz ne diyorsunuz konuda zaten yokmus aslında istediğiniz güveni sevgiyi birlik ve beraberliği hiç vermemiş size .Veremez onda yok .Tüm olayda bu aslındaBırakılma psikolojisi yaşıyorum kaçan kovalanır misali. Haklı olduğumu bildiğim halde ters psikolojiye düştüm. Evet düzenleyemiyorum o yüzden fikir danışıyorum zorlanıyorum bu hissiyatım yüzünden. Bir de herkese “beni çok bunalttı ben de boşandım sonunda bıktım artık özgürüm” diyormuş. Yerim özgürlüğünü evliliğin 2 çocuğun sorumluluğunu alamadım Demiyor da.
Önceki konularınızda size görmek istemediğiniz gerçekleri yazanlara sert cevaplar vermiştiniz herkesi suçlamıştınız. Görüyorum ki dediğimiz yere gelmişsiniz hatta asarım keserim süründürürüm gerekirse 3 sene sürsün dava diyordunuz dava 3 celse bile sürmez zannımca. Herşeyden önce çocuklar için anne baba kalmaya ve görüşmeye devam edeceksiniz bu öncelikle sizin için zor olacak çünkü içinde bulunduğunuz durumdan sizi de kendini de zorla çıkaran kişi eski eşiniz olmuş. Aslında belki de yıllar sonra en azından bitirmek için gereken adımı atanın o olduğu için ufak da minnet duyarsınız yoksa siz kendinizi de çocuklarınızı da mutsuz bir evde yaşatacaktınız. Kabullenmesi çok güç ama bitti ve tahminimce sizden tam anlamıyla boşandıktan sonra evlenecek gibi görünüyor terapilere devam etmeniz sağlığınız için çok önemli . İnşallah bu noktadan sonra çok mutlu bir yaşantınız olsunBilen bilir eski konularımı. Boşanma davamız yeni başladı sayılır ve sürüyor. Sosyal inceleme raporu için çocuklarla adliyeye gittik şu an geçici velayet ve görüş günleri belirlenme aşamasında.
Ben bir yandan aşırı öfkeliyim ve adamın yüzünü dahi görmek istemiyorum, yaşananları düşündükçe, dava dilekçemi okudukça, bana 10 yıldır neler yaptığını, sevilmediğimi düşündükçe boşanmaktan başka çözüm olmadığını mantıken çok net görüyorum. Ama kalbim kabullenemiyor; benim genel olarak kabullenememe ve bitirememe peoblemim var hayattaki her durumda; bunu da kabullenemiyorum.
Nice kötü durumlara gelsek de dava açamamıştım bir umut düzeliriz diye, o hiç acımadan davayı açtı arkasına bile bakmadan gitti. Aklıma güzel günler geliyor, anlaşamasak da evdeki varlığı bile güven veriyormuş yanımda olması bile bana güven veriyormuş aslında; sevilmediğimi merhamet görmediğimi açıkça görsem de hep ona bağlı, bağımlı, beni bırakmayacağına inanıyormuşum aslında.
Ailem başka şehirden geldi benim evimde kalıyor şu an çocukların bakımına destek oluyorlar. Büyüğüm 4. Sınıf okul hayatı çok yoğun, dersler kurslar derken çok koşturmalı. Küçüğüm 4 yaşında. Ben işsizim, kurmaya çalıştığım işim vardı ama iyi gitmiyor ilgilenemediğim için hiç satış yapamıyorum. İş arıyorum yok, mülakatta evli misin diye soruyorlar o kadar aptalca ki.
Geceleri uyuyamıyorum, gündüzleri aklımda susmayan sesler başka hiçbir şeye odaklanamıyorum. Ailemle de kafa yapılarımız uyuşmuyor sadece çocuklara bakıyorlar ama bana paikolojik destekleri ekstra olmuyor aksine yaptığım herşeyi eleştiriyor, neredeyse eşimi haklı buluyorlar benim arkamda durmuyorlar; şöyle örnek vereyim “anne adam bana şiddet uyguladı saçımdan tuttu çocukların önünde yere çaldı bu yüzden dilekçeye yazdık ve uzaklaştırma kararı aldı saldırgan yapısı olduğu için” diyorum; dövdü mü sanki biyerini mi kırdı da saldırgan diyosun diyor. Yani şiddet için limiti biryerimin kırılması. Aldatma için limiti biriyle yatmış olması. (Sadakatsizliği de olduğu halde cinsellik var mı yok mu bilmediğim için sanki aldattı mı ne olmuş birileriyle konuştuysa) diyor yani hiç arkamda tam destek durduklarını görmedim.
Aşırı bunaldım. Gece gündüz eşimi ve beni terkedişini düşünüyorum. Paikologa da başladım ama monolog yapıyorum o hiç yorum yapmıyor. Konuşuyorum konuşuyorum asla yoeum yapmadan dinliyor seansımız bitti diyor. Normal mi bu? Hiçbir yorum yapmıyor.
Terkedilme, yalnız kalma, çocukların geleceği hakkında kaygılanma, eşimi kıskanma (hala seviyorum ve benden vazgeçip istediği gibi bir özel hayatı yaşaması beni çok üzüyor) kendimi kanser edeceğim düşüne düşüne. İlaç kullanmak istiyorum, davada kullanıp çocukların velayetini elimden alır diye paikiyatra gidemiyorum.
Nasıl aşacağım bunları? Hayat çok karanlık. İnstagramdaki fotolarımızı bile anında silmiş; oysaki biz evlenme aşamasındayken eski sevgililerini, eski hesabını silmekte o kadar zorlanmıştı ki kavga dövüş sildirmiştim, onlar kadar bile değerim yokmuş:)
Savaş evet yemin ederim unuttum eski konuyu tamamen yeni bir üyeye yazar gibi yazmıştım genede iyi olmasını temenni ederim umarım güçlenir umarım ailesinin sözlerini kafaya takmaz umarım küllerimden doğdum çok iyiyim hanımlar yazar bir gün bunu diliyorumÖnceki konularınızda size görmek istemediğiniz gerçekleri yazanlara sert cevaplar vermiştiniz herkesi suçlamıştınız. Görüyorum ki dediğimiz yere gelmişsiniz hatta asarım keserim süründürürüm gerekirse 3 sene sürsün dava diyordunuz dava 3 celse bile sürmez zannımca. Herşeyden önce çocuklar için anne baba kalmaya ve görüşmeye devam edeceksiniz bu öncelikle sizin için zor olacak çünkü içinde bulunduğunuz durumdan sizi de kendini de zorla çıkaran kişi eski eşiniz olmuş. Aslında belki de yıllar sonra en azından bitirmek için gereken adımı atanın o olduğu için ufak da minnet duyarsınız yoksa siz kendinizi de çocuklarınızı da mutsuz bir evde yaşatacaktınız. Kabullenmesi çok güç ama bitti ve tahminimce sizden tam anlamıyla boşandıktan sonra evlenecek gibi görünüyor terapilere devam etmeniz sağlığınız için çok önemli . İnşallah bu noktadan sonra çok mutlu bir yaşantınız olsun
Bana beddua etmeseydi ben de unuturdumSavaş evet yemin ederim unuttum eski konuyu tamamen yeni bir üyeye yazar gibi yazmıştım genede iyi olmasını temenni ederim umarım güçlenir umarım ailesinin sözlerini kafaya takmaz umarım küllerimden doğdum çok iyiyim hanımlar yazar bir gün bunu diliyorum
Normal şartlarda eşinizden beklediğiniz şeylere hak veriyorum, sadece kendi mutluluğunu düşünerek bir evliliği sürdüremezsin amma velakin sizin evliliğinizde bunlardan geçeli çok olmuş. Tek tek buraya yazmak istemiyorum. Siz bu eşiği aşalı yıllar olmuş. Evlilik, evlilik olmaktan çıkmış zaten. Böyle bir adamdan vefa beklemeniz, görmeyince yıkılmanız ciddi bir hayal alemi ürünü. Bunlardan kurtulmadıkça, içinizdeki öfke yiyip bitirecek sizi.Bazı şeyleri gerçekten anlayamıyorum. Yani günümüzde duygular nasıl böyle değersiz hale geldi? Diyorsunuz ki sizin mutluluğunuz onu ilgilendirmiyor, bence bu çok yanlış. Mutluluk sebattan, sabırdan, vefadan gelir ikili ilişkilerde sadece kendi mutluluğuna odaklanmak mı doğru? Nerde kaldı birlikte geçirilen 10 yıl, beraber kurmaya çalıştığımız yuva, benim onun tüm zor zamanlarında yanında oluşum, maddi olarak kötü anlarında hep yanında oluşum; vefa duygusu kalmamış dünyada artık . Ve kabullenemiyorum ki, artık herkes kendi mutluluğuna odaklanır olmuş. Bu bencillik. Benim değerlerimde tamamen avrupai normlar yok, tamamen bireysellik yok, ahde vefa var, aile kurumuna vefa var, bunlar benim değerlerim ve kıymetli buluyorum; eşimden bunları göremediğim için yıkıldım, buradan da bu yönde görüşler gelince kabullenemiyorum. İnsan mutluluğu kendi hayatına bakarak değil; birlikte yaşadığı insanlara vefa ve sadakat göstererek bulur. Bekar insanlar için tamam öyle, ama biz evlenmeyi birbirimize yoldaş olmayı seçtiysek bazı fedakarlıklar yapmalıyız demektir, ben de eşimden bunları bekledim. Bunları bana vermedi diye normal olan o olmuyor; benim evlilik kurumundan beklentim normal olan. Bu yüzden de mahkeme benim yaşadıklarımı eziyet olarak buluyor zaten.
Malesef öneremem çünkü doktor önermek yasak psikolog değil psikiyatrdan terapi al. Başka konunda beni videoya çekti vs demiştin o yüzden dedim. Anlaşmalı boşanmaya bakın zaten alacağınız ne yani uzatıp durmak sana yük davayı kim açtıEşimin dava dosyasındaki şikayetler: “para verdim mutlu olmadı, bakıcı tut dedim tutmadı, doğumdan sonra ücretsiz izin aldı çalışmadı, parayla mutlu olmuyordu, ikinci çocuktan sonra iyice hırçınlaştı, annesiyle kavga ediyordu rahatsız oldum bana yansıdı” gibi şeyler. Yani kısaca karı dırdırından bıktım diyor. Ben karşı davayı zina, fiziksel şiddet psikolojik şiddet şeklinde açtım. Elim de çok güçlü. Önerebileceğiniz psikolog olursa özelden yazabilir misiniz?
İyi yine bişey varmış en azından, sevindim. Direkt zinaya dair kanıt belki olmaz ama sadakatsizlik olarak değerlendirilir. Aileniz şahit olmuyordu, kanıt olarak ne sunacaksınız psikolojik şiddete?Bilgisayardaki tek gecelik ilişki sitesine ücretli üyelik. Otel kaydı sorgusu da yapılıyor muhtemelen ordan bişey çıkmayacak çünkü ne halt yediyse yurtdışında yedi. Fiziksel ve psikolojik şiddetine de kanıt çok zaten.
Bir kere bir karar aldınız diye ömür boyu kavga dövüş yaşamak zorunda değil hiç kimse. Eski konularınızda korkunç büyük kavgalar var, çocuklar bile buna şahit oluyor. Bu duruma razı olup bir ömür yaşamak vefa değil kendine saygısızlık oluyor.Bazı şeyleri gerçekten anlayamıyorum. Yani günümüzde duygular nasıl böyle değersiz hale geldi? Diyorsunuz ki sizin mutluluğunuz onu ilgilendirmiyor, bence bu çok yanlış. Mutluluk sebattan, sabırdan, vefadan gelir ikili ilişkilerde sadece kendi mutluluğuna odaklanmak mı doğru? Nerde kaldı birlikte geçirilen 10 yıl, beraber kurmaya çalıştığımız yuva, benim onun tüm zor zamanlarında yanında oluşum, maddi olarak kötü anlarında hep yanında oluşum; vefa duygusu kalmamış dünyada artık . Ve kabullenemiyorum ki, artık herkes kendi mutluluğuna odaklanır olmuş. Bu bencillik. Benim değerlerimde tamamen avrupai normlar yok, tamamen bireysellik yok, ahde vefa var, aile kurumuna vefa var, bunlar benim değerlerim ve kıymetli buluyorum; eşimden bunları göremediğim için yıkıldım, buradan da bu yönde görüşler gelince kabullenemiyorum. İnsan mutluluğu kendi hayatına bakarak değil; birlikte yaşadığı insanlara vefa ve sadakat göstererek bulur. Bekar insanlar için tamam öyle, ama biz evlenmeyi birbirimize yoldaş olmayı seçtiysek bazı fedakarlıklar yapmalıyız demektir, ben de eşimden bunları bekledim. Bunları bana vermedi diye normal olan o olmuyor; benim evlilik kurumundan beklentim normal olan. Bu yüzden de mahkeme benim yaşadıklarımı eziyet olarak buluyor zaten.
Konu sahibinin bir cümlesi vardı yanılmıyorsam şimdi aklıma geldi eli eline değecek diye ürküyordu bu eski eş bence burada söz bitmişti zaten.Bence konu sahibi bu evlilik içinde maddi manevi kendine yatırım yapmadığı ve kendini bu ayriliğa hazır etmediği için içinden çok pişman olabilir çünkü boşanması çoktan çekip gitmesi gereken aslında konu sahibiydi .Bir kere bir karar aldınız diye ömür boyu kavga dövüş yaşamak zorunda değil hiç kimse. Eski konularınızda korkunç büyük kavgalar var, çocuklar bile buna şahit oluyor. Bu duruma razı olup bir ömür yaşamak vefa değil kendine saygısızlık oluyor.
Siz evlendik bir kere istediğim kadar bağırır çağırırım kavga ederim demişsiniz ama kimse buna katlanmak zorunda değil
Ben de aralarda rest çekmiştim boşanıyorum diye ama somut adım atmamıştım, somut adımı o atınca bana çok acı verdi. Ben bitirmeliydim aslında farkındayım o yüzden şimdi herkese anlatıyormuş bıktım ondan boşadım sonunda diye. Hazımsızlık benimki. Kendimi iyi etmeye çalışıyorum ama iki ileri bir geri oluyor biraz iyi hissediyorum sonra yenşden düşüyorum. Dopamin lazım.Onun sevgisinin bitmesi, aynı evin içinde iki yabancı gibi olmanız, kavgalarınız, size söylediği ve dışarıda yaptığı şeyler, sitelere üye olması. Tüm bu yaptıklarının birazından sonra bile kin ve öfke duyup soğumanız, ondan daha beter soğuk davranmanız, sen mi beni istemiyorsun asıl ben seni istemiyorum kafasına girmeniz lazımdı. Neden bu şekilde hala ılımlısınız ve sevginiz bitmedi anlayamıyorum. Dönse sadece size sadık kalır, farklı arayışlara girmez aranız da muhteşem olur buna mı inanıyorsunuz. Aksine onu her haliyle kabul ettiğiniz için bu sefer daha da serbest davranır. Nasıl şimdi aile ortamında huzursuzum diyorsanız eşleyken de huzursuzdunuz. O huzursuz ortamdan ayrılmak siz istemeseniz de hakkınız. Hayata bir kere geliyoruz. Cinsel sitelere bile ücretli üye olmuş. Cinsel yoldan hastalık bulaşır mı, acaba şuan kiminle nerede diye düşün düşün günlerinizi bu şekilde yaşamayı mı tercih edersiniz. Olan olmuş, bittiğini, sevmediğini kabullenmeniz lazım. Bunun başka bir yolu yok
Anlaşalım dedi ben anlaşmak istemedim çünkü kusurlu olan oydu. Hakkımı tam vereceğine inanmadım, bir de dava süresince otel kaydı vb görmek istedim araştırılsın istedim kendim delil bulamadım çünkü zinaya dair. Ben anlaşmam diyince dava açtı. Ben de karşı dava açtım.Malesef öneremem çünkü doktor önermek yasak psikolog değil psikiyatrdan terapi al. Başka konunda beni videoya çekti vs demiştin o yüzden dedim. Anlaşmalı boşanmaya bakın zaten alacağınız ne yani uzatıp durmak sana yük davayı kim açtı
E yani durumun tam tersi olduğunu düşünün ya da kendinizi değil de başkasını bu olayı yaşamış gibi düşünün. Adam bıkmakta sizce de haklı değil mi. Siz olsanız siz de bıkarsınız. Bitti artık kabullenip kendinize ona göre bir yol çizmeniz sizin yararınıza olurBen de aralarda rest çekmiştim boşanıyorum diye ama somut adım atmamıştım, somut adımı o atınca bana çok acı verdi. Ben bitirmeliydim aslında farkındayım o yüzden şimdi herkese anlatıyormuş bıktım ondan boşadım sonunda diye. Hazımsızlık benimki. Kendimi iyi etmeye çalışıyorum ama iki ileri bir geri oluyor biraz iyi hissediyorum sonra yenşden düşüyorum. Dopamin lazım.
Anlaşalım dedi ben anlaşmak istemedim çünkü kusurlu olan oydu. Hakkımı tam vereceğine inanmadım, bir de dava süresince otel kaydı vb görmek istedim araştırılsın istedim kendim delil bulamadım çünkü zinaya dair.Malesef öneremem çünkü doktor önermek yasak psikolog değil psikiyatrdan terapi al. Başka konunda beni videoya çekti vs demiştin o yüzden dedim. Anlaşmalı boşanmaya bakın zaten alacağınız ne yani uzatıp durmak sana yük davayı kim açtı
Dediğiniz yere gelmedim ki şu an adamın yediği haltlar araştırılıyor otel kayıtları telefon kayıtları kredi kartı dökümleri vb sırf bunlar için bile çekişmeliye pişman değilim.Önceki konularınızda size görmek istemediğiniz gerçekleri yazanlara sert cevaplar vermiştiniz herkesi suçlamıştınız. Görüyorum ki dediğimiz yere gelmişsiniz hatta asarım keserim süründürürüm gerekirse 3 sene sürsün dava diyordunuz dava 3 celse bile sürmez zannımca. Herşeyden önce çocuklar için anne baba kalmaya ve görüşmeye devam edeceksiniz bu öncelikle sizin için zor olacak çünkü içinde bulunduğunuz durumdan sizi de kendini de zorla çıkaran kişi eski eşiniz olmuş. Aslında belki de yıllar sonra en azından bitirmek için gereken adımı atanın o olduğu için ufak da minnet duyarsınız yoksa siz kendinizi de çocuklarınızı da mutsuz bir evde yaşatacaktınız. Kabullenmesi çok güç ama bitti ve tahminimce sizden tam anlamıyla boşandıktan sonra evlenecek gibi görünüyor terapilere devam etmeniz sağlığınız için çok önemli . İnşallah bu noktadan sonra çok mutlu bir yaşantınız olsun
Bizim dediğimiz yer çekişmeli boşanma kısmı değildi siz eşiniz geri dönsün davayı geri çeksin istiyordunuz şuanda öyle bir isteğiniz kalmamışAnlaşalım dedi ben anlaşmak istemedim çünkü kusurlu olan oydu. Hakkımı tam vereceğine inanmadım, bir de dava süresince otel kaydı vb görmek istedim araştırılsın istedim kendim delil bulamadım çünkü zinaya dair.
Dediğiniz yere gelmedim ki şu an adamın yediği haltlar araştırılıyor otel kayıtları telefon kayıtları kredi kartı dökümleri vb sırf bunlar için bile çekişmeliye pişman değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?