- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Dünyada tek ilk evlendiginiz erkekten çocuk yapılır diye kural mi var ?
Ayrıca evinize çocuklu kadını getiren o çocuğa laptop almak gibi hedefleri olan adamı bosverin lütfen . Adam yüzsüz gibi eve kadın getirdi kadının iç çamaşırlarini gördünüz bunu düşünün güzel anılar yerine .
İnanın ki karşınıza düzgün biri çıkacak hep yanlız kalacağım diye birsey yok
Bir önceki konusunda olduBu ne zaman oldu ya? En son maddi sıkıntılar ve ilgisizlik sorunları vardı konu sahibinin aboooo
sizin bana yazdığınızla, benim kişiye verdiğim cevap arasında alaka yok. Konu sahibi çocuksuz boşanıyor. buna rağmen bi vatandaş, damızlık olarak kullanıp, çocuk yapsaydın diyor. Eş vasfı olmayan adamdan baba olur mu? çocuk hormonlu kabak gibi büyümüyor, aşamaları var. büyük ihtimalle severek evlendiği kadına, bi yetişkine, ilgi göstermekten aciz bi adam çocuk çocuğa sabır ve ilgi göstermesi mümkün mü? ben amaan doğur gitsin bakarsın kafalarına kızıyorum. Sizin neler yaşadığınızı bilmiyorum şiddet gösteren korkunç birinden boşanmışsınız geçmiş olsun. Lakin siz de en başından beri şiddet görüp, eşinizin kötü karakterini bildiğiniz halde iki çocuk yaptıysanız. kusura bakmayın üzülün.Ee böyle yazılıyor da ne yapalım boşanmayalim mi boşanmayinca da linçleniyor,çocuğu olsaydı da konu sahibinin babası yine babaligini yapsaydı yani boşanmak engel değil babalık yapmaya tabi ki aile ortamında büyüsü çocuklar iyi olur ama olmayınca yapacak bi şey yok 2 çocukla boşandım böyle mesajlar üzüyor beni ne yani şiddete boyun mu egseydim çocuklar babaları ile yaşasın diye
Belki başında öyle değildir,belki öyledir de yaşım küçüktür idrak edememişimdir belki sikintilarim vardır zarar gördüğümu bile anlayamamisimdir belki korunurken çocuğum olmuştur belki belki belki...Ama ben uzulmeyecegim benim geçtiğim yollardan geçmeyen ama yargılayan biri üzül dedi diye üzülmeyeceğim hatta mutlu olacağim çocukların mutlu anneye ihtiyacı var olanın olmuşun yasını tutup üzgün mutsuz bir anneye değilsizin bana yazdığınızla, benim kişiye verdiğim cevap arasında alaka yok. Konu sahibi çocuksuz boşanıyor. buna rağmen bi vatandaş, damızlık olarak kullanıp, çocuk yapsaydın diyor. Eş vasfı olmayan adamdan baba olur mu? çocuk hormonlu kabak gibi büyümüyor, aşamaları var. büyük ihtimalle severek evlendiği kadına, bi yetişkine, ilgi göstermekten aciz bi adam çocuk çocuğa sabır ve ilgi göstermesi mümkün mü? ben amaan doğur gitsin bakarsın kafalarına kızıyorum. Sizin neler yaşadığınızı bilmiyorum şiddet gösteren korkunç birinden boşanmışsınız geçmiş olsun. Lakin siz de en başından beri şiddet görüp, eşinizin kötü karakterini bildiğiniz halde iki çocuk yaptıysanız. kusura bakmayın üzülün.
Ay ne pişmanlığı adam sevgilisi ve oğlunu evine aldı sen gider gitmez. Hatta seni onun için gönderdi gecenin birinde.Şu hayatta tek istediğim pişman olsun ve bu pişmanlığı ömrü boyu sürsün. Teşekkür ederim
Yahu adam eve hemen başka kadın getirdi hâla güzel anı diyor.İlgisizlik, vefasızlık, sevgisizlik denen şeyleri tonla görmüşsün, birkaç tane güzel anıya tutunuyorsun o da adamın eşref vaktine denk gelmiş işte, ben de bu işi anlamıyorum.
Hanımefendi siz ya yazdıklarımı okumuyorsunuz ya da arabesk yapmaya yer arıyorsunuz. "eşinizin kötü karakterini bildiğiniz halde iki çocuk yaptıysanız" yazmışım değil mi? Siz hala, "belki başından öyle değildir" yazıyorsunuz. peki sizin benim geçtiğim yollardan haberiniz var mı? Dana bi yediğin taşın acısını bilirmiş. Şuraya sorumsuz ebeveynlerim yüzünden yaşadıklarımla ilgili konu açsam fake konu diye şikayet yerim. Özellikle çocuk yaşta yaşadıklarım o kadar acı, o kadar saçma ki anlatmakla tüketemem. Kimse kusura bakmasın sırf anneliği tatmak için ya da yaşlanınca bana baksın diye ilgisiz, sorumsuz, sevgisiz vs vs. adamlardan çocuk yapan her kadının, o kötü adamlardan zerre farkı yoktur.Belki başında öyle değildir,belki öyledir de yaşım küçüktür idrak edememişimdir belki sikintilarim vardır zarar gördüğümu bile anlayamamisimdir belki korunurken çocuğum olmuştur belki belki belki...Ama ben uzulmeyecegim benim geçtiğim yollardan geçmeyen ama yargılayan biri üzül dedi diye üzülmeyeceğim hatta mutlu olacağim çocukların mutlu anneye ihtiyacı var olanın olmuşun yasını tutup üzgün mutsuz bir anneye değil
Sırf buraya kadar geldik dönmek olmaz diye yapılan bir evlilikti, motivasyon gerekiyordu bitirmek için, adam hemen bulmuş motivasyonu.Yahu adam eve hemen başka kadın getirdi hâla güzel anı diyor.
Daha 2 aylık evlilikten dert yanmaya başlamış, nişan döneminde bile aynı şikayetleri var hatta. Başından itibaren ruhsuz bir evlilik zaten.
Ne kadar saçma bi yorum. Neden güvenmediği bi insandan sırf yalnız kalmamak için çocuk yapsın ki. Belki gerçekten sevip sevileceği bir insan çıkar karşısına onunla bir ömür mutlu olur.Tek çocuksanız ve ailenizin maddi durumu da iyiyse neden çocuk yapmadınız damızlık gibi kullanıp atsaydiniz keşke
Erkeklerin tek işe yaradığı şey bu değil mi zaten
Sırf buraya kadar geldik dönmek olmaz diye yapılan bir evlilikti, motivasyon gerekiyordu bitirmek için, adam hemen bulmuş motivasyonu.
Merhaba,Merhabalar.
Eski konularımı okuyanlar bilir, boşanıyorum. 13 Ekim’de mahkeme var.
İlk başlarda çok iyiydim çünkü ilgisizlikten vs şikayetçiydim ve son dönemlerde karşı tarafın sarfettiği sözler yaptıkları mesafe beni iyice kızdırdı ve boşanmamın ne kadar doğru olduğunu anladım. Hala da biliyorum bunu ama son birkaç gündür aklıma hep eski güzel anılar geliyor. Az da olsa geçirilmiş güzel zamanlar..
Ben tek çocuğum ve kimsemiz yok gibi bir şey akrabalarımız var ama herkes kendi derdinde. Annem babam 65 neden büyük insanlar. Karşı tarafın hep yanımda olacağını sanmıştım yalnız kalmaktan çok korkuyorum ama o olacak sanıp kendimi rahatlatıyordum şimdi o da yok. Bir yandan sırf bu yüzden bile bana hayaller kurdurup beni bıraktığı için çok kızıyorum diğer yandan üzülüyorum işin sonunda yalnız kalacağım evet diyorum. Çocuğum da yok. Ailem torun sevgisi bile tadamadı. Bunun yanında artık kimseye güvenmiyorum insanlara olan güvenim tamamen bitti bir gün herkes gidecek diyorum.
Bu süreci yaşayanlar nasıl atlattınız ?
Kimse onu demek istemedi bence, siz yanlış anladınız. Bile bile lades durumunu eleştirmiş üye.Ee böyle yazılıyor da ne yapalım boşanmayalim mi boşanmayinca da linçleniyor,çocuğu olsaydı da konu sahibinin babası yine babaligini yapsaydı yani boşanmak engel değil babalık yapmaya tabi ki aile ortamında büyüsü çocuklar iyi olur ama olmayınca yapacak bi şey yok 2 çocukla boşandım böyle mesajlar üzüyor beni ne yani şiddete boyun mu egseydim çocuklar babaları ile yaşasın diye
Boşanma sürecindeki o hayalkırıklığı hissi zor; insan allak bullak oluyor, bidaha hiç mutlu olamam zannediyor, güvenin kırıntısı bile olmuyor insanlara karşı ama inan bunlar da geçici hisler. Üzülmenin veya diğer karışık hislerin normal olduğunu kabul etmek, kendine zaman vermek lazım. Mümkünse profesyonel destek alınmalı.Evet sanırım psikolojik destek de alacağım.
Sizlerinde dediği gibi buraya kadar geldik burdan dönülmez evliliğiydi bu. Bir de kadınlar her şeyi hissediyor. Şuan nişan aşamasında vs olup da zorla bir şeyler yaptırıyor gibi hisseden varsa bu yazdıklarımı iyi okusun.. o iş eninde sonunda bitecek yol yakınken siz dönün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?