Boşanma sonrası sorunlar.!!

@jinnakata evet benimde aklımı karıştıran bir kaç şey var ve eski eşindende dinlemek istiyorum herşeyi. Daha doğrusu bu nekadar adil olur onu bile bilmiyorum. Lütfen gerçekten halimi anlayan özelden yazsın.!

yaw kadını iyice delirticek mısınız bir yasında çocuguyla tek basına kalmış
bi de kocasının sevgilisinin gönlünü mü eylicek

Yani o zaman kadın baya ağır ruh hastası.. Evlen, evlendiğin için nefret et, küfür et, boşan, sonra da boşandıktan sonra nefret et ?? Eee görücü usulü evlenen, sevgisiz kadın boşanıp kurtulduysa ne diye hala nefret kusuyor?

Eski eşin sizin varlığınızdan haberi var mı ? Size karşı tepkili mi ?

Son düzenleme:
yaw kadını iyice delirticek mısınız bir yasında çocuguyla tek basına kalmış
bi de kocasının sevgilisinin gönlünü mü eylicek
ahahaha çok doğru dedin düşünsene boşanıyorsun sonra sevgilisi geliyo neden boşandınız vs soruyor cidden delirmelik

Eminiz öyledir
Çocuğu da o sevgisiz ortamda küfürleşirken yapmışlardır eminim!
Yalan dolan bunlar bu hikayelere hala inanan kadınlar var mı?

kesinlikle delirmelik bu yüzden böyle birşey için çok erken... Shoryuken “ruh hastası” “şizofren” gibi kelimeleri tanıdıklarından duydum sıkca, fakat sonuçta çocuğunun annesi olduğu için dile getirmiyorum. Beni bilmiyor, zaten kendim varla yok gibi birşeyim, sanırım boşandıkdan sonra olan diğer görüşmelerini biliyor ve buna rağmen yani boşanmalarına rağmen sosyal medyada onları rahatsız ettiğini biliyorum.

Kesinlikle ve kesinlikle evlilik icin emin olarak adim atmani ve acele etmemeni tavsiye ederim.
Bu karisik olaylar arasinda dogru karar vermezsin, hatta adami bile taniyamazsin dogru duzgun. Bu sisler bulutlar dagildiginda geriye ne kalacagina iyi bakmalisin. Bu karmasa o kadar aktifken hayatinizda, diger olasi problemleri gormen mumkun degil. Bence bekle sorunlar bitsin, her sey sakinlessin, yerlessin, sonra da kendine yeni tanismis gibi zaman ver. Yasin da genc bence acele etmemelisin.

Boşanalı 9 ay oldu. Siz 3,5 aydır berabersiniz ve sizden önce de görüşmeleri mi olmuş ? Bu ne hız, bu ne acele ?
İnsan karısını hiç sevmese bile böyle yıpratıcı bi evlilikten sonra biraz durulmak, dinlenmek istemez mi yahu ?
Umarım kafanızdaki tüm soru işaretlerinin "gerçek" cevaplarını bulursunuz.

Arkadaslar insanlarin ne yasadigini ne yasayacagini kimse bilemez! Kizcağız bir derdini anlatti herkes kiza adama yuklendi! Hep diyoruz ya biz kadinlar kocalarindan ayrilan kadinlar icin tekrardan evlen yuvani kur bi ahlaksiz icin degermi hayatin mi bitti deriz ... peki bu adamin yasadigini kim biliyor simdi erkek kadin olarak bakmayin olaya insan olarak bakin belki bu kadin ona iyi davranmadi belki birbirlerini sevmeden evlendiler zaten gorucu usulu olmus belkide kadin aldatmistir yada herneyse yasanmis bitmis. Adam kotu bir adam olsa nafaka vermez bunuda dusunun 2.500 tl kim nafaka veriyor sizce kim verir? Adami hemen alasagi ettiniz yahu bu adam kitu adam olsa cogunuda gormez defolup gider. Belliki bu insanlar birbirlerini seviyorlar ve boyle bir sorunlari bize dusen ilimli olmak biz ask yasayamadik sevemedik sevilmedik diye kimsenin askina sevgisine mani olmayalim kimseye cirkef atmayalim hersey zamanla duzelebilir belki zamana birakmak gerek.

Yalnız nafaka vermek adamın insiyatifinde değil, baba o tabiki verecek mahkeme zoruyla. Bellki adamın maaşı iyi 2500 tl de anlaşmış. Her nafaka veren baba iyi olsaydı ortalık iyi baba kaynardı.

Ağzına sağlık.

4 aylık hamile bi kadın olarak sana şunu çok net söylüyorum, ufak çocuğu olan hiç bir kadın, türkiye gibi bi memlekette kocasını kolay kolay boşamaz. Boşuyorsa %90 o adamda bi bozukluk vardır. Çok çok çok temkinli davran, boşanma nedenlerini kadının çevresinden öğrenmeden assssssla bu işe girişme.

Evet o konuda tartışdık zaten baya Shoryuken ama eski eşinin onda yaptığı piskolojiye bağladı:/
Siz hiç evlilik yapmadınız diye düşünüyorum. Bu ataerkil toplumda bir koca kişisi ne fiziksel nede duygusal şiddet ile kolay kolay madur edilemez, hele de bi kadın tarafından. Ama iş başka bi kadını ikna etme, etkilemeye sıra geldi mi kendilerini ıslak kedi yavrusu gibi acındırmayı çok iyi bilirler. Eski eşi, bu adamın boşanır boşanmaz karı kız peşine düşmesine sebep olacak kadar ne yapmış olabilir yahu ?

Neyse ben çok naif konuşamayacağım sanırım. Siz de olumsuz yorumlardan inciniyorsunuz gibi. İyisi mi gideyim :)
Naçizane tavsiyem aklınızdaki soru işaretlerini gidermeden bu ilişkiye bağlanmayın.

Ada'm iyi bir Ada'm olsa, çocuğunu haftada sadece bir kaç saat görmek yüreğini parçalar deli olur, o annenin kapısından ayrılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…