- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Ne kadar biksanizda kolay olmuyor ama şu da var ki bi iç huzuru da geliyor insana yani zamanla iyilesecegim bonus olarak da onlardann kurtuldum diyosun
Aslında eşimi seviyorum ama kaynanamın sürekli bize müdahele etmesi ve onun buna tepki vermemesi çok büyük sorunlara neden oluyorNe kadar biksanizda kolay olmuyor ama şu da var ki bi iç huzuru da geliyor insana yani zamanla iyilesecegim bonus olarak da onlardann kurtuldum diyosun
ne gibi konularda mudahale ediyor eşin durumun farkinda mi yani senin rahatsiz oldugununAslında eşimi seviyorum ama kaynanamın sürekli bize müdahele etmesi ve onun buna tepki vermemesi çok büyük sorunlara neden oluyor
Tabiki sürekli tartışıyoruz. Eşimin iç çamaşarınınrengine bile karışıyor kendisi. Tatilimizede karışıyor beraber gidecez yalnız gidemezsiniz diyor aşırı kıskanç eşim de bu konu da hiçbir şey yapmıyorum. Hergün ne yemek yediğimizi sorar pikniğe gitsek ortalığıvelveleye verir bla bla bir sürü şey. Bıktımartıkne gibi konularda mudahale ediyor eşin durumun farkinda mi yani senin rahatsiz oldugunun
Bilmiyorum düzelir mi diyorum eşimin yaşı 26 bu saatten sonradüzelir mi bilmiyorumCocugunuzun olmamasi buyuk sans..mantikli bir karar verirsiniz insallah.
Eger biseyleri belli etmezsen ayni tas ayni hamam devam ediyor edersen de kavga cikiyor ama yine de belii etmeni tavsiye ederimTabiki sürekli tartışıyoruz. Eşimin iç çamaşarınınrengine bile karışıyor kendisi. Tatilimizede karışıyor beraber gidecez yalnız gidemezsiniz diyor aşırı kıskanç eşim de bu konu da hiçbir şey yapmıyorum. Hergün ne yemek yediğimizi sorar pikniğe gitsek ortalığıvelveleye verir bla bla bir sürü şey. Bıktımartık
Esinin ic camasir rengine mi karsiiyor? Cok can sıkıci...esinle acikca konuz boyle giderse bosanma karari alacagini soyle..Tabiki sürekli tartışıyoruz. Eşimin iç çamaşarınınrengine bile karışıyor kendisi. Tatilimizede karışıyor beraber gidecez yalnız gidemezsiniz diyor aşırı kıskanç eşim de bu konu da hiçbir şey yapmıyorum. Hergün ne yemek yediğimizi sorar pikniğe gitsek ortalığıvelveleye verir bla bla bir sürü şey. Bıktımartık
Zor geçicek benim için farkındayım iyi düşünmem lazımKendi evliliğime benzettim anlattıklarınızı. Bizde 1 senenin sonunda, çocukta yokken tek celsede boşandık. Öncelikle evlenmeden önce ne kadardır birlikteliğiniz vardı bilmiyorum benim 11 senem birlikte geçti o yüzden boşandıktan sonra biraz boşluğa düştüm. Ama korkmayın o boşluk hissinden. Kendinizi dinleyin. Yapmak isteyip yapamadığınız şeyler var ise onlara yoğunlaşın. Mesela ben açıköğretim'e kaydoldum ardından 1-2 kursa gittim.
Her ne kadar boşanmayı kendim istemiş olsamda insan etkileniyor. Bir daha kimseye güvenemeyeceğinizi, mutlu olamayacağınızı falan düşünüyorsunuz. Ama hepsi geçiyor. Yeter ki siz kendinize güvenin.
Çekip geldim annemgildeyim kaynanam yine aramızı bozdu eşim 5 gün oldu aramadj beni kaynanamın gazına geliyodur yine hadi o kaynana söyler eşime ne demeli insan arayıp sorarEsinin ic camasir rengine mi karsiiyor? Cok can sıkıci...esinle acikca konuz boyle giderse bosanma karari alacagini soyle..
Direk boşanma sonrasını sorduğunuz için, boşanma sonrası yaşayabileceklerinizden bahsetmiştim ama eşinizi seviyorsunuz. Kimse değişmez fakat ilişkilerde çiftler birbirine göre şekillenebilir. Ben çok fazla şans verdim düzelmesi için ama yapamadık. O yüzden içim rahat bir şekilde boşandım. Ama eğer sizin düzeltmek için yapabilecekleriniz varsa her şansı deneyin derim ben. En azından ben elimden geleni yaptım rahatlığı ile yeni yaşamınıza daha kolay adapte olabilirsiniz. Keşkeleriniz olmasın.Zor geçicek benim için farkındayım iyi düşünmem lazım
Evet sabretmek mi lazım yoksa baştan kestirip atmak mı lazım hangisi doğru bende bilemiyorumAyni seyleri yasiyoruz suanda cok guzel bi konu olmus bende ayni dusunceler icerisindeyim su ogluna duskun anneler ogullarini evlendirmese ne guzel olacak ama kader iste. Zor olur illaki ama bir omur de boyle gecer mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?