BOŞANMA SÜRECİ-BABA EVİ..

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Arkadaşlar bunaldım.Neden eşimi sık sık düşündüğümü anladım çünkü burada rahat değilim.Boşanmamı en çok babam istedi.Benim için değil ama ailemizde o karakterde bir adamın olmaması için o çok istedi boşanmamı ben de eşimle öyle gece yarısı kavga olunca dayanamadım açtım davayı.sık sık kavga ediyorduk ama bu kavgalar sanki geri cevap vermesem önlenebilirdi.en azından eşim 7-24 psikolojik baskı yapmıyordu, bir şekilde anlaşıyorduk.
Dün saat 11 civarı uyuyacağım, duvara tık tık tık babamın vurmasından rahatsız oldum.'Baba lütfen duvara vurma dedim', odama girdim, daha çok vurmaya başladı, duvara tık tık tık ritim tutarak vuruyor.Baktım daha çok vuruyor.İnsan olsan vurmazsın dedim babama.daha çok vurdu.
Bu sefer ben bağırmaya başladı'vurma dedim sana anlamıyor musun vurma'.babam odaya doğru sert bir şekilde geldi'sen insan mısın, seni ben sokaklardan aldım, şimdi evimden git dedi', bana pislik dedi ve daha birçok şey.
ben de '14000 borç verdim sana, o paramı ver dedim.
'Yeter artık bıktım sizden, dır dır dır konuşuyorsunuz, herşeye karışıyorsunuz, en ufak şeyden sorun çıkaryorsunuz.Artık bana saygılı davrananacaksınız'
Babam bana genelde kötü davranıyor bana, hep böyleydi, bu evliliği biraz da ondan istedim.
Bana 7 yıl önce demişti ki mesleğe atanıp il dışına gittiğimde'artık seni evimde istemiyorum, seni evime asla kabul etmem, annen isterse belki ama o zaman da sen düşün.huzurun olmaz, bue ev ancak misafir olarak gelirsin demişti.
Şimdi ben evet evliliğimde en başta şiddet vardı sonra düzelir gibi oldu ve sonra son 3 aydır var.O da karşılıklı tartışmalar sonucu oluyor.
Ben şimdi bu olaylardan sonra ben evime geri dönmek istiyorum.ben babamla yaşayamam.mümkün değil ve sanırım ailemle görüşmezsem evliliğim daha iyi gidecek.Sanki ben ailemden etkilendim bir süre, eşim de burada olmalarını istemiyor zaten.ben boşanma davamı geri çekip evime geri dönemk istiyorum.
her ne kadar eşim kötüyse bir o kadar da babam kötü kızlar...ne yapacağımı şaşırdım...Allahım kaderim mi bu, bu nasıl bir hayat

Neden eşinizden bosanip, baba evinden ayrılıp kendinize yeni bir hayat kurmuyorsunuz? İnsan babasıyla anlaşamıyor diye şiddet gördüğü eşine geri döner mi? Sanırım psikolojiniz iyi değil. Lutfen dışarıdan bakarak karar vermeye çalışın. Bu yağmurdan kaçıp doluya tutulmak oluyor.

baktığımda her iki taraf da aynı.orada ne yaşıyorsam burada fazlası var eksiği yok.eşyalı ev yok.evler şehşir merkezi dışında param yetmiyor ve pahalı kiralar

arkadaşlar şöyle 5-6 bin maaşım olsa kimseye eyvallah etmem de maaşım3400 lira.1000 lirayı kiraya versem nasıl geçinecez, aidat, elektrik su, sağlık giderleri, çocuğun okul masrafı.mümkün değil.

tek başına olsam bir şekilde çözerim.bayan ev arkadaşı ile ev tutulabilir de.ama bir de çcuğun sorumluluğu var.4 yaşında.nereye gidiyim.napıyım.ona kim bakacak.3400 maaşla.

Ya baba ya koca himayesinde kalmak zorumda hissederseniz böyle olur. Çocuğa yazik bi huzur verin ona da. Susulacak birsey olsa susardınız neden siz susasınız ki hep?? 3400 de iyi maas yani gecinilir evet bir sure esya borcu oderken zorlanilir ama o kadar da olsun yeni bir hayat kuruyorsunuz. Tekrar düsünun kararınızı bu isi de yalamaya cevirmeyin ki cocugun da düzeni olsun.

babam istiyor ki hep o konuşsun o doğru ben hep haksızım.söylediklerimi ciddiye almamalar.hakarete kadar gidiyor sonra.değişen bişi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…