- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
baktığımda her iki taraf da aynı.orada ne yaşıyorsam burada fazlası var eksiği yok.eşyalı ev yok.evler şehşir merkezi dışında param yetmiyor ve pahalı kiralarNeden eşinizden bosanip, baba evinden ayrılıp kendinize yeni bir hayat kurmuyorsunuz? İnsan babasıyla anlaşamıyor diye şiddet gördüğü eşine geri döner mi? Sanırım psikolojiniz iyi değil. Lutfen dışarıdan bakarak karar vermeye çalışın. Bu yağmurdan kaçıp doluya tutulmak oluyor.
seni sokaklardan topladım dedi.En çok korktuğum sondur bu. Başınıza kakılır bir güzel
param yok.rezil olurum...kiralar extra pahalı.1000,1200 gibi.geçinememKendiniz ayrı bir hayat kursaniz ve eşinizi ve babanızi hayatınızdan çıkarsanız olmaz mi
aslında şu, ben de karşılık veririm.susmam.alttan almam hiçbişiyiİlla eş yâda babanız olması gerekmiyor. Ayrı yaşayabilirsiniz. Eşinizle sorunları bilmiyorum ama sizde agresifsiniz sanırım.
O zaman büyüyor sorunlar biraz sakin kalmak gerek.aslında şu, ben de karşılık veririm.susmam.alttan almam hiçbişiyi
tek başına olsam bir şekilde çözerim.bayan ev arkadaşı ile ev tutulabilir de.ama bir de çcuğun sorumluluğu var.4 yaşında.nereye gidiyim.napıyım.ona kim bakacak.3400 maaşla.Neden eşinizden bosanip, baba evinden ayrılıp kendinize yeni bir hayat kurmuyorsunuz? İnsan babasıyla anlaşamıyor diye şiddet gördüğü eşine geri döner mi? Sanırım psikolojiniz iyi değil. Lutfen dışarıdan bakarak karar vermeye çalışın. Bu yağmurdan kaçıp doluya tutulmak oluyor.
beni anlamıyorsunuz.Caniniz bilir
Can sizin caniniz.
bir değil iki değil herşeyi eleştriiyor bu adam, yani babam.sabret sabret ama bir yere kadarO zaman büyüyor sorunlar biraz sakin kalmak gerek.
babam istiyor ki hep o konuşsun o doğru ben hep haksızım.söylediklerimi ciddiye almamalar.hakarete kadar gidiyor sonra.değişen bişi yok.Ya baba ya koca himayesinde kalmak zorumda hissederseniz böyle olur. Çocuğa yazik bi huzur verin ona da. Susulacak birsey olsa susardınız neden siz susasınız ki hep?? 3400 de iyi maas yani gecinilir evet bir sure esya borcu oderken zorlanilir ama o kadar da olsun yeni bir hayat kuruyorsunuz. Tekrar düsünun kararınızı bu isi de yalamaya cevirmeyin ki cocugun da düzeni olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?