BOŞANMA SÜRECİ-BABA EVİ..

Babanızın yaptığı zorunuza gidiyorda kocanızın yaptıkları zorunuza gitmiyor mu?

Babanızla olayınız hakarete kadar gidiyor ama kocanızla hamilelikte şiddete varmış.

kredi kartım 1500 den aşağı gelmez.aşağı yukarı evin ihtiyaçları ile kredi kartı2500 gelir.kira 1000 lira ,elekterik su vs 150 civarı.şimdiden 3650 etti.maaş 3400.

Kredi karti borclu mu? Degilse kapat yani kendi kendine 1500 gelmiyor ki harciyorsun ki geliyor. Inanin sizin icin hic birsey soylemiyorum sadece cocuk icin söyluyorum cunku siz su an sağlıklı karar veremiyorsunuz ve alıskanliklarınızdan ödün vermek de istemiyorsunuz. Halbuki planli programlı davranıp bi baslasanız ben niye cekmisim milletin agız kokusunu dersiniz.

Babanızın sözleri zorunuza gidiyor ama eşinizin şiddeti kadar değil öyle mi? Valla sizin gibi düşünen kadınlar biraz da kendi kaşınıyor kusura bakmayın.adam diyor ben dovsem de gitmiyor zaten.ayrica babanıza en başta 'insan' olsan vurmazsın diyen de siz.

insana bir şeye söylenince anlaması gerekir.inadına daha çok vurmak da nedir.ve bu konuda tikim var ve rahatsız olduğumu bile bile yapıyor.

Demi madem susunca kavga olmuyor baba evinde susmayi dene. Deme ki susulmuyor bazı seylere. Siz de yapamayacak birisisiniz. Risk almayın madem çıktınız evden kendi hayatınızi kurun.
Yok anneye babaya uzayan o dil kocaya gelince 1 cm oluyor. Kocaya yapılamayan atar ne hikmetse babaya yapılabiliyor. Kocanın halinden anlıyorlar da ailenin halinden anlamıyorlar.

Yok anneye babaya uzayan o dil kocaya gelince 1 cm oluyor. Kocaya yapılamayan atar ne hikmetse babaya yapılabiliyor. Kocanın halinden anlıyorlar da ailenin halinden anlamıyorlar.
eşimle de tartışırım.hatta sesim daha bile çok yükselir.hiçbir şekilde alttan almam haklı isem.orada yanlışsınzı.

Neden ayri eve cikmiyorsun?
Esine de ihtiyacin yok. Baba evine de... huzur istiyorsan kendi duzenini kur. Kendi kanatlarinla uc, cok daha guzel.

Hayda annen destek olmuyormu, kocadan kaçıp babaya babadan kaçıp kocaya olmazki, işe gir eve çık tek başına yapamıyormusun yahu

3500 tl + nafaka ile kendi düzeninizi kurun, ne babaya ne de kocaya eyvallah edin. Şimdi yeni düzen kurmak gözünüzü korkutuyordur ama nefes aldığınızı hissedersiniz sonrasında. Laf söyleyen babadan dayakçı kocaya kaçarak hayatınızın hatasını yaparsınız.

eşimle de tartışırım.hatta sesim daha bile çok yükselir.hiçbir şekilde alttan almam haklı isem.orada yanlışsınzı.
O zaman neden ben baba evinde yapamıyorum kocamın evine dönücem diye ısrar ediyorsunuz?

Madem 2 evdede ezdirmiyorsunuz kendinizi (!) Şiddet gördüğnüz eve merakınız nedir?

Baba evinde işkence mi ediliyorda şiddeti seçiyorsunuz?

Eşinizle olmuyor,babanızla olmuyor.Kendi başınıza olmuyor.Ne olacak böyle.Eşinizden ayrılmayı aslında sizde istemiyorsunuz sanırım..Birleşecekseniz beraber bir terapiye gitmeyi teklif edin.Kendinizde olmaması gereken davranışlarınız ve yaklaşımlarınız varsa,bunlarıda düzeltmeye çalışın.

babam bana bekarken şiddet uyguluyordu.evlendikten sonra bir kaç kere yine şiddet uyguladı babam.hakaretleri daha fazla.baskısı berbat.ama şu an şiddet uygulamıyor.sadece hakaret
şunu fark ettim her ikisi de aynı

Sonra olay kocanın senin karnının üzerinde tepinmesi ya da bir yerini morartması ile sona erer.

Babanızın hakaretine katlanamıyorsunuz ama kocanızın vurduğu yerde gül bitiyor heralde.

Daha yeni bir akrabam cocuklari oldu ve kiraya cikmaya hazirlaniyorlar. Eve giren maas 3bin bile degil 3bine yakinmis ve kiraladiklari ev 1.000tl. Bilmiyorum ufak tefek yardim aliyorlardir belki ama onlar 2 kisi 1 bebekle bu parayla kiraya gidiyorsa siz neden yapamayasiniz? Dayak yemek gecinmeye ugrasmaktan daha mi kolay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…