- 27 Ocak 2018
- 490
- 452
- 23
- 29
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
kredi kartım 1500 den aşağı gelmez.aşağı yukarı evin ihtiyaçları ile kredi kartı2500 gelir.kira 1000 lira ,elekterik su vs 150 civarı.şimdiden 3650 etti.maaş 3400.Ya baba ya koca himayesinde kalmak zorumda hissederseniz böyle olur. Çocuğa yazik bi huzur verin ona da. Susulacak birsey olsa susardınız neden siz susasınız ki hep?? 3400 de iyi maas yani gecinilir evet bir sure esya borcu oderken zorlanilir ama o kadar da olsun yeni bir hayat kuruyorsunuz. Tekrar düsünun kararınızı bu isi de yalamaya cevirmeyin ki cocugun da düzeni olsun.
insana bir şeye söylenince anlaması gerekir.inadına daha çok vurmak da nedir.ve bu konuda tikim var ve rahatsız olduğumu bile bile yapıyor.Babanızın sözleri zorunuza gidiyor ama eşinizin şiddeti kadar değil öyle mi? Valla sizin gibi düşünen kadınlar biraz da kendi kaşınıyor kusura bakmayın.adam diyor ben dovsem de gitmiyor zaten.ayrica babanıza en başta 'insan' olsan vurmazsın diyen de siz.
Bunun aynısını kocanızada söylesenize?insana bir şeye söylenince anlaması gerekir.inadına daha çok vurmak da nedir.ve bu konuda tikim var ve rahatsız olduğumu bile bile yapıyor.
onunla da aynı şekilde tartıştığım oluyoBunun aynısını kocanızada söylesenize?
Demi madem susunca kavga olmuyor baba evinde susmayi dene. Deme ki susulmuyor bazı seylere. Siz de yapamayacak birisisiniz. Risk almayın madem çıktınız evden kendi hayatınızi kurun.Bunun aynısını kocanızada söylesenize?
Sonu şiddete varıyor ama demi?onunla da aynı şekilde tartıştığım oluyo
Yok anneye babaya uzayan o dil kocaya gelince 1 cm oluyor. Kocaya yapılamayan atar ne hikmetse babaya yapılabiliyor. Kocanın halinden anlıyorlar da ailenin halinden anlamıyorlar.Demi madem susunca kavga olmuyor baba evinde susmayi dene. Deme ki susulmuyor bazı seylere. Siz de yapamayacak birisisiniz. Risk almayın madem çıktınız evden kendi hayatınızi kurun.
eşimle de tartışırım.hatta sesim daha bile çok yükselir.hiçbir şekilde alttan almam haklı isem.orada yanlışsınzı.Yok anneye babaya uzayan o dil kocaya gelince 1 cm oluyor. Kocaya yapılamayan atar ne hikmetse babaya yapılabiliyor. Kocanın halinden anlıyorlar da ailenin halinden anlamıyorlar.
param yok yeterince+4 yaşında çocuk varNeden ayri eve cikmiyorsun?
Esine de ihtiyacin yok. Baba evine de... huzur istiyorsan kendi duzenini kur. Kendi kanatlarinla uc, cok daha guzel.
O zaman neden ben baba evinde yapamıyorum kocamın evine dönücem diye ısrar ediyorsunuz?eşimle de tartışırım.hatta sesim daha bile çok yükselir.hiçbir şekilde alttan almam haklı isem.orada yanlışsınzı.
babam bana bekarken şiddet uyguluyordu.evlendikten sonra bir kaç kere yine şiddet uyguladı babam.hakaretleri daha fazla.baskısı berbat.ama şu an şiddet uygulamıyor.sadece hakaretO zaman neden ben baba evinde yapamıyorum kocamın evine dönücem diye ısrar ediyorsunuz?
Madem 2 evdede ezdirmiyorsunuz kendinizi (!) Şiddet gördüğnüz eve merakınız nedir?
Baba evinde işkence mi ediliyorda şiddeti seçiyorsunuz?
eşimle de tartışırım.hatta sesim daha bile çok yükselir.hiçbir şekilde alttan almam haklı isem.orada yanlışsınzı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?