BOŞANMA SÜRECİ-BABA EVİ..

Eşinize dönmek istiyorsanız bahane aramayın. Gideceğim deyip gidin. Burada kimse madem baban sana bağırdı dayakci kocanın yanına dön demez. Buraya sunduğunuz sebepler sadece kendinizi ikna etme amaçlı. Anlamaya çalışıyorum sizi. Evlendikten sonra eşten vazgeçmek kolay değil. Babaevinden çıkınca artık orası senin evin olmuyor. Bir şekilde kendi düzeninizi kurmalisiniz. O dediğiniz maaşa bir adam 4 kişilik ailesine bakıyor. Belki daha da azına. İsterseniz yapabilirsiniz. İstemiyorsaniz da yapacak çok bir şey kalmıyor. Allah yardımcınız olsun.

3400 lira maaşınız var . Eski konularınızı bilmiyorum ama eşimden dayak yiyeceğime babamdan hakaret isitecegime kurarım kendi evimi ohh mis. Sürekli niye birinin kanatları altına girmek istiyorsunuz. Millet asgari ücretle geçiniyor ( gerçi geçinemiyor da neyse bu mevzuya girmeyeyim ) Siz çocuğunuzla geçinirsiniz çok aşırıya kaçmazsanız. Boşanıyorsunuz eşinizden nafaka almayacak mısınız ? Bilemedim hangi mantıkla sizi döven eşinize gitmeyi düşünüyorsunuz

Babasına katlanamayan elin adamına nasıl katlanır anlamıyorum mutlu olacağınız şiddet hakaret gormiceğiniz yalnız bı hayat kurun kendinize kimseye katlanmak zorunda değilsiniz

seni sokaklardan topladım dedi.
gece yarısı 3 te eve geldim çocuğumla.o olayda bahsediyor.burada artık duramıyorum
Babanın söylediği iki laftan eşinin dayağı daha tatlı geliyor anlaşılan döndüğünde daha çok dayak yiyeceksin yabancı gibi babana sabret görme duyma paranı biriktir ayrı eve çık en doğru seçimin bu bir pişmanlık daha ekleme kendine

Baba bahane siz hala eşinizi deli gibi seviyorsunuz..

Beraber aile terapistine falan gidin, öfke kontrolü yok sanırım eşinizde

İnşaallah huzurlu bir evliliğe kavuşursunuz terapi ve biraz alttan alma ile olabilir belki, tartışma anında fazla cevap vermeyip sonra sakinleşince konuşmak çözüm olabiliyor böyle insanlar için.

Neden bu kadar emin beni sevmiyor diyorsunuz size açıkca söyledimi sevmediğini?

Belki de sorun sizdedir her iki taraftanda şiddet görüyorsanız kendiniz demissiniz karşılık vermezsem ıyi diye eşinizden dolayı karşılık vermeyin sizde o zaman belki herşey daha iyi olur.

Ben de diyorum ki yaşamayan bilmez.

Allahım ya
Kahkaha attım gerçekten ya
Siz şaka mısınız? Evliliğinizden başında beri dayak var,kocanız hergün dövüyor,kavga ediyorsunuz hatta ve hatta kocanız bebeğiniz ölsün diye hamile karnınızın üzerinde tepiniyor ama siz kocanızı istiyorsunuz öyle mi? Ve kocanıza döneceksiniz? Abi siz bu adama takıntılısınız,size ne yapsalar müstahak. Adam sizi ilk gördüğü yerde dövmeye yelteniyor,hakaretler ediyor. Ama yine de dönmek istiyorsunuz. Lütfen bir daha bu konu hakkında konu açmayın istediğiniz kadar dayak yiyin,kafanı dayaktan tarumar olmuş,Stockholm Sendromu'na yakalanmışsınız. Yarın bir gün bu adam sizi öldürürse şaşırmam. Umarım sizim sonunuz sevgili Melek Karaaslan'a benzemez. Ama o kadın şiddetten kurtulmak için kaçıp gitti,zorla geri döndürüldü. Siz de ise öyle bir çaba yok,si döven,işkence eden adama dönmek istiyorsunuz. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. (NOT: İLGİLİ HABER İÇİN https://www.google.com/amp/m.milliy...ek-karaaslan/gundem/detay/1825753/default.htm)

Eşinizle sorunlarınızı tam bilmiyorum ama bence eşinizle barışmak isterseniz o barışır mı geri?
Bir de gerçekten tartışmalarınız genelde sizin aileniz yüzünden oluyorsa araya mesafe koymak iyi gelebilir.
Bunları iyi düşünüp karar verin bence

Bayilirim illa bi erkegin boyundurugu altinda yaşamak zorunda olan kadinlara
Bayilirim meslegi parasi pulu olmasina ragmen basinda coban isteyen kadinlara
Simdi oturup secin bakalim baba mi daha kotu koca mi
Sakin aklinizdan kendi ayaklarinizin ustunde durma fikri gecmesin

Hayir bi de ikisi de kotu ve siz illa biriyle yasayacaksiniz oturun babanizla yasayin bari
Elin adami dövüp sövüp aldatinca ona donebiliyorsaniz madem oturun babanizdan laf yiyin, sonucta baba.

o istemiyor beni
Allahım ya
Kahkaha attım gerçekten ya
Siz şaka mısınız? Evliliğinizden başında beri dayak var,kocanız hergün dövüyor,kavga ediyorsunuz hatta ve hatta kocanız bebeğiniz ölsün diye hamile karnınızın üzerinde tepiniyor ama siz kocanızı istiyorsunuz öyle mi? Ve kocanıza döneceksiniz? Abi siz bu adama takıntılısınız,size ne yapsalar müstahak. Adam sizi ilk gördüğü yerde dövmeye yelteniyor,hakaretler ediyor. Ama yine de dönmek istiyorsunuz. Lütfen bir daha bu konu hakkında konu açmayın istediğiniz kadar dayak yiyin,kafanı dayaktan tarumar olmuş,Stockholm Sendromu'na yakalanmışsınız. Yarın bir gün bu adam sizi öldürürse şaşırmam. Umarım sizim sonunuz sevgili Melek Karaaslan'a benzemez. Ama o kadın şiddetten kurtulmak için kaçıp gitti,zorla geri döndürüldü. Siz de ise öyle bir çaba yok,si döven,işkence eden adama dönmek istiyorsunuz. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. (NOT: İLGİLİ HABER İÇİN https://www.google.com/amp/m.milliy...ek-karaaslan/gundem/detay/1825753/default.htm)

Sizi döven adama yalvaracağım demeyin !

Adam sizi istemiyorsa, ben olsam babamı çeker para biriktiririm, nafaka bağlanınca kendi düzenimi kurarım.

Çenenizi tutmazsanız yeniden evlenseniz dahi kimseyle geçinemezsiniz.

Kocanızı seviyorsanız yada çocuğum babasız büyümesin düşünceniz varsa, hiç değilse kendinize itiraf edin.

arkadaşlar şöyle 5-6 bin maaşım olsa kimseye eyvallah etmem de maaşım3400 lira.1000 lirayı kiraya versem nasıl geçinecez, aidat, elektrik su, sağlık giderleri, çocuğun okul masrafı.mümkün değil.
Sirf şu mesaja cevap yazmak için girdim Allah a şükredin maaşiniz var ve bir asgari ücret degil...1000 tl kira 2400 kalan biz iki kişi iki çocuk 2300 le geçiniyoruz..bir siz bir cocuk ne yiyeceksiniz ki kucuk kap yeter faturalarda 3.4 ay yüksek sonra iyi ..yani o babaya kendinizi mecbur hissetmeyin yazik 1+1bi ev bulamazmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…