- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Arkadaşlar bunaldım.Neden eşimi sık sık düşündüğümü anladım çünkü burada rahat değilim.Boşanmamı en çok babam istedi.Benim için değil ama ailemizde o karakterde bir adamın olmaması için o çok istedi boşanmamı ben de eşimle öyle gece yarısı kavga olunca dayanamadım açtım davayı.sık sık kavga ediyorduk ama bu kavgalar sanki geri cevap vermesem önlenebilirdi.en azından eşim 7-24 psikolojik baskı yapmıyordu, bir şekilde anlaşıyorduk.
Dün saat 11 civarı uyuyacağım, duvara tık tık tık babamın vurmasından rahatsız oldum.'Baba lütfen duvara vurma dedim', odama girdim, daha çok vurmaya başladı, duvara tık tık tık ritim tutarak vuruyor.Baktım daha çok vuruyor.İnsan olsan vurmazsın dedim babama.daha çok vurdu.
Bu sefer ben bağırmaya başladı'vurma dedim sana anlamıyor musun vurma'.babam odaya doğru sert bir şekilde geldi'sen insan mısın, seni ben sokaklardan aldım, şimdi evimden git dedi', bana pislik dedi ve daha birçok şey.
ben de '14000 borç verdim sana, o paramı ver dedim.
'Yeter artık bıktım sizden, dır dır dır konuşuyorsunuz, herşeye karışıyorsunuz, en ufak şeyden sorun çıkaryorsunuz.Artık bana saygılı davrananacaksınız'
Babam bana genelde kötü davranıyor bana, hep böyleydi, bu evliliği biraz da ondan istedim.
Bana 7 yıl önce demişti ki mesleğe atanıp il dışına gittiğimde'artık seni evimde istemiyorum, seni evime asla kabul etmem, annen isterse belki ama o zaman da sen düşün.huzurun olmaz, bue ev ancak misafir olarak gelirsin demişti.
Şimdi ben evet evliliğimde en başta şiddet vardı sonra düzelir gibi oldu ve sonra son 3 aydır var.O da karşılıklı tartışmalar sonucu oluyor.
Ben şimdi bu olaylardan sonra ben evime geri dönmek istiyorum.ben babamla yaşayamam.mümkün değil ve sanırım ailemle görüşmezsem evliliğim daha iyi gidecek.Sanki ben ailemden etkilendim bir süre, eşim de burada olmalarını istemiyor zaten.ben boşanma davamı geri çekip evime geri dönemk istiyorum.
her ne kadar eşim kötüyse bir o kadar da babam kötü kızlar...ne yapacağımı şaşırdım...Allahım kaderim mi bu, bu nasıl bir hayat
Eşinizden çocuğun masrafları için nafaka alsanız. Kaymakamlık falan yardım alsanız konularınızı bilmiyorum ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.arkadaşlar şöyle 5-6 bin maaşım olsa kimseye eyvallah etmem de maaşım3400 lira.1000 lirayı kiraya versem nasıl geçinecez, aidat, elektrik su, sağlık giderleri, çocuğun okul masrafı.mümkün değil.
insanlar asgari ücretle geçiniyor . Siz desenize 2 dayak yerim ne olacak ? Nasıl olsa adam bana bakıyor dövmeye de hakkı var.arkadaşlar şöyle 5-6 bin maaşım olsa kimseye eyvallah etmem de maaşım3400 lira.1000 lirayı kiraya versem nasıl geçinecez, aidat, elektrik su, sağlık giderleri, çocuğun okul masrafı.mümkün değil.
Benimde babam öyleydi hep baba evinde huzursuzdum git diyordu kocanın evine gidiyordum şimdi kendi kızımla kendi ayaklarımın ğzerinde durmaya çalışıyorum hayatımda ne kötü bir baba ne de kötü bir koca var baba evinde rahat edemedin diye ben boşanmayı geri çekiyorum diyecek kadar güçsüzsen çek ya da ayağa kalk ve ben kendim için mücadele edecem önce zorluklarla savşmalısın insanların öyle hemen harika hayatları olmuyoe küllerinden doğuyorlar mücadele ederek ayakta durarakArkadaşlar bunaldım.Neden eşimi sık sık düşündüğümü anladım çünkü burada rahat değilim.Boşanmamı en çok babam istedi.Benim için değil ama ailemizde o karakterde bir adamın olmaması için o çok istedi boşanmamı ben de eşimle öyle gece yarısı kavga olunca dayanamadım açtım davayı.sık sık kavga ediyorduk ama bu kavgalar sanki geri cevap vermesem önlenebilirdi.en azından eşim 7-24 psikolojik baskı yapmıyordu, bir şekilde anlaşıyorduk.
Dün saat 11 civarı uyuyacağım, duvara tık tık tık babamın vurmasından rahatsız oldum.'Baba lütfen duvara vurma dedim', odama girdim, daha çok vurmaya başladı, duvara tık tık tık ritim tutarak vuruyor.Baktım daha çok vuruyor.İnsan olsan vurmazsın dedim babama.daha çok vurdu.
Bu sefer ben bağırmaya başladı'vurma dedim sana anlamıyor musun vurma'.babam odaya doğru sert bir şekilde geldi'sen insan mısın, seni ben sokaklardan aldım, şimdi evimden git dedi', bana pislik dedi ve daha birçok şey.
'Yeter artık bıktım sizden, dır dır dır konuşuyorsunuz, herşeye karışıyorsunuz, en ufak şeyden sorun çıkaryorsunuz.Artık bana saygılı davrananacaksınız'
Babam bana genelde kötü davranıyor bana, hep böyleydi, bu evliliği biraz da ondan istedim.
Bana 7 yıl önce demişti ki mesleğe atanıp il dışına gittiğimde'artık seni evimde istemiyorum, seni evime asla kabul etmem, annen isterse belki ama o zaman da sen düşün.huzurun olmaz, bue ev ancak misafir olarak gelirsin demişti.
Şimdi ben evet evliliğimde en başta şiddet vardı sonra düzelir gibi oldu ve sonra son 3 aydır var.O da karşılıklı tartışmalar sonucu oluyor.
Ben şimdi bu olaylardan sonra ben evime geri dönmek istiyorum.ben babamla yaşayamam.mümkün değil ve sanırım ailemle görüşmezsem evliliğim daha iyi gidecek.Sanki ben ailemden etkilendim bir süre, eşim de burada olmalarını istemiyor zaten.ben boşanma davamı geri çekip evime geri dönemk istiyorum.
her ne kadar eşim kötüyse bir o kadar da babam kötü kızlar...ne yapacağımı şaşırdım...Allahım kaderim mi bu, bu nasıl bir hayat
Cok yazık esinizin uyguladığı şiddeti ben karşı cevap verdim oda vurdu diye savunuyorsun şiddetin iyisi kötüsü sebepleri sebepsizi olmaz şiddete boyun eğmek sizinki bir nevi anladım kadaryla meslek hayatınız var çalışıp kendi hayatınızı kurmak varken niye şiddete boyun eğmek?Arkadaşlar bunaldım.Neden eşimi sık sık düşündüğümü anladım çünkü burada rahat değilim.Boşanmamı en çok babam istedi.Benim için değil ama ailemizde o karakterde bir adamın olmaması için o çok istedi boşanmamı ben de eşimle öyle gece yarısı kavga olunca dayanamadım açtım davayı.sık sık kavga ediyorduk ama bu kavgalar sanki geri cevap vermesem önlenebilirdi.en azından eşim 7-24 psikolojik baskı yapmıyordu, bir şekilde anlaşıyorduk.
Babanız neden duvara vuruyor ?Özellikle seni gıcık etmek için mi yaptı anlamadım orasını?Bir de babana çıkışında fazla gibi geldi bana,madem eşine tekrar dönmek istiyorsun, şiddetin dozunu arttırabileceğinden de emin ol.Gidersen babamın evinde rahat edemedim diye falan sakın söylenme ama ailenden de kaynaklı olsa onları kötüleme ,tekrar gitmeyeceğin belli değil çünküArkadaşlar bunaldım.Neden eşimi sık sık düşündüğümü anladım çünkü burada rahat değilim.Boşanmamı en çok babam istedi.Benim için değil ama ailemizde o karakterde bir adamın olmaması için o çok istedi boşanmamı ben de eşimle öyle gece yarısı kavga olunca dayanamadım açtım davayı.sık sık kavga ediyorduk ama bu kavgalar sanki geri cevap vermesem önlenebilirdi.en azından eşim 7-24 psikolojik baskı yapmıyordu, bir şekilde anlaşıyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?