BOŞANMA SÜRECİ-BABA EVİ..

SiZ aniden sinirlenip aniden sönen bi tipsiniz sanırım saman alevi derler ya.. kızıyla sorunu olmayan bi babaya İnsansan vurmazsın dersen o baba da tepkisini koyar. Hitap ve üslubunuzda sıkıntı var gibi

babanın kötü huyunu çekilmiyor da el oğlunun dayağı çekiliyor ha. valla bravo. dönün dönün. dayak paklar demek ki sizi.

bir işe gir.süreklı başkasının elıne bakmakla helekı şartlar kötüyken yaşanmaz..tekstılde çalışıyordum çalışma şartlarını bılen bılır .ne kadınlar vardı kocası bırakmış gitmiş kaç çocukla bır başına geçinmeye çalışan..aman ne kocası o yokken daha mutluyum dıyorlardı. geçinip gidiyoruz işte derlerdi.çok mu zor.

arkadaşlar şöyle 5-6 bin maaşım olsa kimseye eyvallah etmem de maaşım3400 lira.1000 lirayı kiraya versem nasıl geçinecez, aidat, elektrik su, sağlık giderleri, çocuğun okul masrafı.mümkün değil.
Eşinizden çocuğun masrafları için nafaka alsanız. Kaymakamlık falan yardım alsanız konularınızı bilmiyorum ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın.

Al işte şiddeti normalleştiren bir kadın daha!!!! Hanımefendi siz ne yaparsanız, ne söylerseniz söyleyin o insan müsveddesi size vuramaz! Bunu kendinize nasıl layık görüyorsunuz?!!!!

Ben babama "insan olsan vurmazsın" diyebileceğimi hayal bile edemiyorum. Eski konularınızı bilmiyorum ama üslup böyleyse hiçbir yerde geçinemezsiniz zaten.

Başta eşyalı çatı katı gibi bir şey tutun. Gerekirse kuru ekmek yiyin ama eşinize dönmeyin. İlk kavgada kendin döndün geldin diyecek ve eskiye göre daha acımasız olacak. Ailenin arkanda olmadığını görecek ve bu onu daha güçlü hissettirecek.

arkadaşlar şöyle 5-6 bin maaşım olsa kimseye eyvallah etmem de maaşım3400 lira.1000 lirayı kiraya versem nasıl geçinecez, aidat, elektrik su, sağlık giderleri, çocuğun okul masrafı.mümkün değil.
insanlar asgari ücretle geçiniyor . Siz desenize 2 dayak yerim ne olacak ? Nasıl olsa adam bana bakıyor dövmeye de hakkı var.
Cidden insan kendinin en büyük düşmanı.

Maaşınız az değil ki insanlar İstanbul gibi yerde asgari ücret ile kirada yaşayıp ev geçindiriyor evet belki kötü koşullarda yaşıyor ama kimsenin hakaretini çekmeden, kimseden dayak yemeden yaşıyorlar. Kocanızın dayağındansa babanızın azarı daha iyidir ama benim size asıl tavsiyem ne kocaya ne babaya muhtaçsınız. Kendi başınıza gerekirse başka şehirde yaşayın, kiralar 1000 lira demişsiniz başka yerden ev bakın 1+1 olsun küçücük olsun ama huzurunuz olur ve bundan sonraki hayatınız için sizin de öfke kontrolünüz olmalı, bir anda parlamayı bırakmalısınız bunun için gerekirse yardım alın

Benimde babam öyleydi hep baba evinde huzursuzdum git diyordu kocanın evine gidiyordum şimdi kendi kızımla kendi ayaklarımın ğzerinde durmaya çalışıyorum hayatımda ne kötü bir baba ne de kötü bir koca var baba evinde rahat edemedin diye ben boşanmayı geri çekiyorum diyecek kadar güçsüzsen çek ya da ayağa kalk ve ben kendim için mücadele edecem önce zorluklarla savşmalısın insanların öyle hemen harika hayatları olmuyoe küllerinden doğuyorlar mücadele ederek ayakta durarak

Cok yazık esinizin uyguladığı şiddeti ben karşı cevap verdim oda vurdu diye savunuyorsun şiddetin iyisi kötüsü sebepleri sebepsizi olmaz şiddete boyun eğmek sizinki bir nevi anladım kadaryla meslek hayatınız var çalışıp kendi hayatınızı kurmak varken niye şiddete boyun eğmek?

Babanız neden duvara vuruyor ?Özellikle seni gıcık etmek için mi yaptı anlamadım orasını?Bir de babana çıkışında fazla gibi geldi bana,madem eşine tekrar dönmek istiyorsun, şiddetin dozunu arttırabileceğinden de emin ol.Gidersen babamın evinde rahat edemedim diye falan sakın söylenme ama ailenden de kaynaklı olsa onları kötüleme ,tekrar gitmeyeceğin belli değil çünkü

Bir erkek şemsiyesi altında olmadan yaşamaya ne dersiniz. Anladigim kadarıyla mesleğiniz var ee ne bu yağmurdan kaçıp doluya tutulma hevesi. O eve dönünce de huzur ve en önemlisi eşinden saygı görmeyi bekleme hiç.

Şunu belirtmeden de geçemeyecek. Koca, koca olmazsa baba, baba da olamasa belki imam nikahlı bir koca. maaşın var işin var hayatinizi bir erkek çatısında kurmana gerek yok ya. ev arkadaşı bu bişiy yap kirayı paylaş yine de kendi ayakları üzerinde durabilen bir kadın olarak sürekli bir erkeğe sığınma moduna girme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…