BOŞANMA SÜRECİ-BABA EVİ..

Bu kadarını bilmiyordum. Ne demek karnında tepindi bebek ölsün diye

Konu sahibi senin ruh sağlığın yerinde değil heralde. Tek başına yapmadın sen bu çocuğu. Adam daha kanından canından olan çocuğu istemiyor farkında mısın? Ölsün diye ne canilik yapmış sana neler yapar neler.

Ya kadının yanında duruyum falan diyorum ama yok herşey affedilir bir yerde ama şiddet ve aldatma asla. Bazı kadınlar anlamıyor bunu. Babası tepinmiş mi acaba karnının üstünde? Babası yapsa öldürmüştü şimdiye.

Allah size akıl fikir versin o sabii sübyana yazık.

Bahaneler bahanelerrr.... Okurken ruhum daraldı yeminle ya yorma kendini canım benim.

Peki biz bu konudan sonra bu üyenin daha önce anlattıklarına hala inanıyor muyuz? Belki adama neler neler yaptı.

Peki biz bu konudan sonra bu üyenin daha önce anlattıklarına hala inanıyor muyuz? Belki adama neler neler yaptı.
Yalan doğru,ben anlattıklarına yorum yapıyorum. Kadın ne yapmış olursa olsun adamın üstünde tepinmesi yanlış. Ayrıca kadının normal olmadığına eminim.

Ben bu kadının yanında olmam.
Bazı kadınlar gerçekten hakediyor. Dayak yiyip yiyip hala o adama dönmek isteyen birine ben acımıyorum. Kaldı ki normal bir dayak da değil.

Babanız neden duvara vuruyor bunu anlamadim şaka mı yapıyordu babaniza insan olsan vurmazsin demek çok ayıp tabiki sinirlenir o lafa bide koca evinde aynı şeyi yasayacaginiza baba evinde yaşayın daha iyi 3400 çokta kötü bi maaş değil babanizdan o verdiginiz parayi alın birazda baba evinde durarak birikim yapın ve ayrilin o evden hem o arada cocukta buyur elin kahrını cekeceginize babanız in kahrını çekin bi sure ayrıca çocuğa nafaka da alın babası okadar iyiyse cocugunun giderlerini karsilasin bi Zahmet bide nerde yasiyorsunuz tek kişi o maaşla gecinemiyorsunuz millet asgari ücretle ev gecindiriyor 4 5 kişilik bi aileyi

Babanızla konuşma şekliniz bana garip geldi ;sanki karşınızda ki babanız değilde bi çocuk var gibi .

Ailenizle bi şekilde idare edip kendinize bi düzen kurmak kendinize yapacagınız en büyük iyilik olur bence ;çaresizlikten de istemediğiniz bi insanla neden evliliğe devam edesiniz ki.

Gerçi sizin eşinize de bakış açınız da değişmiş aileniz sebep oldu zannediyorsunuz ama emin olun anlaşan seven insanlar için bunlar mazeret değil.

arkadaşlar şöyle 5-6 bin maaşım olsa kimseye eyvallah etmem de maaşım3400 lira.1000 lirayı kiraya versem nasıl geçinecez, aidat, elektrik su, sağlık giderleri, çocuğun okul masrafı.mümkün değil.
Gayet güzel bir maaşınız var.. ilk etapta daha uygun bir ev bulursunuz. babanızdan paranızı alırsanız o parayla ev tutup, dayar döşersiniz. Hatta kenarda da para kalır. Şu anda ayrı olduğunuz için eşinizin iyi yönleri aklınıza geliyor.

Babanız ile konuşun. Tamam baba sen borcunu öder ödemez çocuğumu da alıp gidicem. Kendime yeni bir hayat kurucam diyin.

Kadin Türkiye gibi bi yerde 3400 alıyor yetmez diyor yettireceksiniz hanimefendi gerekirse ek is yapacaksiniz cocugunuz var mecbursunuz
Azicik gururunuz olsun ya hu? Ne hakkıniz var o çocuğa bunları yasatmanin?

Ben bunu anlamıyorum. Belki biri aydınlatabilir. Diyelim ki sokaktan geçiyoruz ve hamileyiz. Biri geçerken birden bize küfür etti, saldırdı, tartakladi hatta dövdü. Biz o kişiden şikayetci oluruz, hapise girmesini isteriz değil mi. Asla o kişi ile aynı odada bulunmal istemeyiz. Ama ne hikmetseno kişile nikah kıyılmış sa bunu sineye çekmeyi bile göze alabiliyorsunuz. Elin adamı yahu.. Tüm bu rezil olmanın sebebi olan adam. Tamam hata edip evden çıkabilirim diye evlendiniz. Ama kendi sahip çıkmıyorsaniz bari çocuğu düşünün. Cocuk az para ile de mutlu büyüyebilir,ama böyle bir evlilik ve ev ortami içinde asla. En fazla kendinize benzetirsiniz ve bu durumda en çok bundan korkmaniz lazim

İşin var ailen varlıklı hamileyken bile döven daha da tiksinci çocuk benden değil diyen bi adama tekrar para için mi döneceksin? Pess doğrusu işi bile olmayan ama bunların onda birine katlanmayıp onuruna sığınan kadınlara selam olsun.

Sizin maaşınız 5000-6000 TL de olsa tek başınıza kendinize ve oğlunuza hayat kuracağınızı sanmıyorum o zaman da tek yaşamamak için başka sebepleriniz olurdu. Sizin aldığınız maaş artı nafakayla oglunuzla geçinirsiniz çok rahat olmazsınız maddi olarak ama isterseniz huzurunuz olur evladınızla yaşayıp gidersiniz ama siz o kafada değilsiniz. Kimse hayati dört dörtlük yaşamıyor..

Arkadasim kimseye muhtac degilsin ki Allahtan baska. Heleki donmek ostedigin evdede siddet var. Bosanip belli bir sure siginma evine yerlesmeyi neden denemiyorsun ki

Neden katlanilir ki zaten. Elin adami cocukta olsa. Allah esin bile hayirlsiini versin okudukca bunlari esimin kiymetini anliyorum valla. Hayat musterek bunu atliyor bu tip insanlar maalesef

Ya neden neden yaa neden illa bi erkeğe sığınmak nedeen çalışıyosun ne güzel maaşın var. Eşyalı ev mi yok, pansiyon otel motel misafirhane para olduktan sonra her yer sizin eviniz olur eşyalarini alır taksitlerini bitirene kadar öyle idare edersin. Lütfen bu kadar pasif olmayın bi direnin yaa öyle koca da olmadı babanın şemsiyesi altına, baba da olmadı kocanın şemsiyesi altına kaçayım yok olmamalı. Direnin dirilişe geçin mücadele edin, başta evladın sonra da senin sağlığıniz ve geleceğiniz için uzak durmalisin o babadan da eş dediğin kişiden de yazık yaa vallahi yazık acıyorum sana ÇARELER İÇİN DE ÇARESİZ KALMANA AÇIYORUM KAFANI ÇALIŞTIR...

Neden katlanilir ki zaten. Elin adami cocukta olsa. Allah esin bile hayirlsiini versin okudukca bunlari esimin kiymetini anliyorum valla. Hayat musterek bunu atliyor bu tip insanlar maalesef

Ailesi çok varlıklı babasına 1400 borç vermiş bu işte başka bişey var anlatılmayan bana o suçlamayı yapan birine kim olursa olsun sümüğümü layık görmem bu kadar da düşemez kimse. Ha buysa durum baba zulmü bile iyidir bu zerzevatın evinden.

mesleğe atanıp il dışına giden biriyseniz demekki mesleğiniz de var.niye ille dayakçı koca ya da ergen gibi bağırıp kavgaya giriştiğiniz babanızı seçmeye çalışıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…