- 27 Ocak 2018
- 490
- 452
- 23
- 29
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Allahım ya
Kahkaha attım gerçekten ya
Siz şaka mısınız? Evliliğinizden başında beri dayak var,kocanız hergün dövüyor,kavga ediyorsunuz hatta ve hatta kocanız bebeğiniz ölsün diye hamile karnınızın üzerinde tepiniyor ama siz kocanızı istiyorsunuz öyle mi? Ve kocanıza döneceksiniz? Abi siz bu adama takıntılısınız,size ne yapsalar müstahak. Adam sizi ilk gördüğü yerde dövmeye yelteniyor,hakaretler ediyor. Ama yine de dönmek istiyorsunuz. Lütfen bir daha bu konu hakkında konu açmayın istediğiniz kadar dayak yiyin,kafanı dayaktan tarumar olmuş,Stockholm Sendromu'na yakalanmışsınız. Yarın bir gün bu adam sizi öldürürse şaşırmam. Umarım sizim sonunuz sevgili Melek Karaaslan'a benzemez. Ama o kadın şiddetten kurtulmak için kaçıp gitti,zorla geri döndürüldü. Siz de ise öyle bir çaba yok,si döven,işkence eden adama dönmek istiyorsunuz. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. (NOT: İLGİLİ HABER İÇİN https://www.google.com/amp/m.milliy...ek-karaaslan/gundem/detay/1825753/default.htm)
Bahaneler bahanelerrr.... Okurken ruhum daraldı yeminle ya yorma kendini canım benim.Sirf şu mesaja cevap yazmak için girdim Allah a şükredin maaşiniz var ve bir asgari ücret degil...1000 tl kira 2400 kalan biz iki kişi iki çocuk 2300 le geçiniyoruz..bir siz bir cocuk ne yiyeceksiniz ki kucuk kap yeter faturalarda 3.4 ay yüksek sonra iyi ..yani o babaya kendinizi mecbur hissetmeyin yazik 1+1bi ev bulamazmisiniz
Buradan eşine dön düzelirsiniz vs destegi bekliyor belkiBahaneler bahanelerrr.... Okurken ruhum daraldı yeminle ya yorma kendini canım benim.
Peki biz bu konudan sonra bu üyenin daha önce anlattıklarına hala inanıyor muyuz? Belki adama neler neler yaptı.Allahım ya
Kahkaha attım gerçekten ya
Siz şaka mısınız? Evliliğinizden başında beri dayak var,kocanız hergün dövüyor,kavga ediyorsunuz hatta ve hatta kocanız bebeğiniz ölsün diye hamile karnınızın üzerinde tepiniyor ama siz kocanızı istiyorsunuz öyle mi? Ve kocanıza döneceksiniz? Abi siz bu adama takıntılısınız,size ne yapsalar müstahak. Adam sizi ilk gördüğü yerde dövmeye yelteniyor,hakaretler ediyor. Ama yine de dönmek istiyorsunuz. Lütfen bir daha bu konu hakkında konu açmayın istediğiniz kadar dayak yiyin,kafanı dayaktan tarumar olmuş,Stockholm Sendromu'na yakalanmışsınız. Yarın bir gün bu adam sizi öldürürse şaşırmam. Umarım sizim sonunuz sevgili Melek Karaaslan'a benzemez. Ama o kadın şiddetten kurtulmak için kaçıp gitti,zorla geri döndürüldü. Siz de ise öyle bir çaba yok,si döven,işkence eden adama dönmek istiyorsunuz. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. (NOT: İLGİLİ HABER İÇİN https://www.google.com/amp/m.milliy...ek-karaaslan/gundem/detay/1825753/default.htm)
Yalan doğru,ben anlattıklarına yorum yapıyorum. Kadın ne yapmış olursa olsun adamın üstünde tepinmesi yanlış. Ayrıca kadının normal olmadığına eminim.Peki biz bu konudan sonra bu üyenin daha önce anlattıklarına hala inanıyor muyuz? Belki adama neler neler yaptı.
Ben bu kadının yanında olmam.
Bu kadarını bilmiyordum. Ne demek karnında tepindi bebek ölsün diye
Konu sahibi senin ruh sağlığın yerinde değil heralde. Tek başına yapmadın sen bu çocuğu. Adam daha kanından canından olan çocuğu istemiyor farkında mısın? Ölsün diye ne canilik yapmış sana neler yapar neler.
Ya kadının yanında duruyum falan diyorum ama yok herşey affedilir bir yerde ama şiddet ve aldatma asla. Bazı kadınlar anlamıyor bunu. Babası tepinmiş mi acaba karnının üstünde? Babası yapsa öldürmüştü şimdiye.
Allah size akıl fikir versin o sabii sübyana yazık.
Arkadaşlar bunaldım.Neden eşimi sık sık düşündüğümü anladım çünkü burada rahat değilim.Boşanmamı en çok babam istedi.Benim için değil ama ailemizde o karakterde bir adamın olmaması için o çok istedi boşanmamı ben de eşimle öyle gece yarısı kavga olunca dayanamadım açtım davayı.sık sık kavga ediyorduk ama bu kavgalar sanki geri cevap vermesem önlenebilirdi.en azından eşim 7-24 psikolojik baskı yapmıyordu, bir şekilde anlaşıyorduk.
Dün saat 11 civarı uyuyacağım, duvara tık tık tık babamın vurmasından rahatsız oldum.'Baba lütfen duvara vurma dedim', odama girdim, daha çok vurmaya başladı, duvara tık tık tık ritim tutarak vuruyor.Baktım daha çok vuruyor.İnsan olsan vurmazsın dedim babama.daha çok vurdu.
Bu sefer ben bağırmaya başladı'vurma dedim sana anlamıyor musun vurma'.babam odaya doğru sert bir şekilde geldi'sen insan mısın, seni ben sokaklardan aldım, şimdi evimden git dedi', bana pislik dedi ve daha birçok şey.
ben de '14000 borç verdim sana, o paramı ver dedim.
'Yeter artık bıktım sizden, dır dır dır konuşuyorsunuz, herşeye karışıyorsunuz, en ufak şeyden sorun çıkaryorsunuz.Artık bana saygılı davrananacaksınız'
Babam bana genelde kötü davranıyor bana, hep böyleydi, bu evliliği biraz da ondan istedim.
Bana 7 yıl önce demişti ki mesleğe atanıp il dışına gittiğimde'artık seni evimde istemiyorum, seni evime asla kabul etmem, annen isterse belki ama o zaman da sen düşün.huzurun olmaz, bue ev ancak misafir olarak gelirsin demişti.
Şimdi ben evet evliliğimde en başta şiddet vardı sonra düzelir gibi oldu ve sonra son 3 aydır var.O da karşılıklı tartışmalar sonucu oluyor.
Ben şimdi bu olaylardan sonra ben evime geri dönmek istiyorum.ben babamla yaşayamam.mümkün değil ve sanırım ailemle görüşmezsem evliliğim daha iyi gidecek.Sanki ben ailemden etkilendim bir süre, eşim de burada olmalarını istemiyor zaten.ben boşanma davamı geri çekip evime geri dönemk istiyorum.
her ne kadar eşim kötüyse bir o kadar da babam kötü kızlar...ne yapacağımı şaşırdım...Allahım kaderim mi bu, bu nasıl bir hayat
Arkadaşlar bunaldım.Neden eşimi sık sık düşündüğümü anladım çünkü burada rahat değilim.Boşanmamı en çok babam istedi.Benim için değil ama ailemizde o karakterde bir adamın olmaması için o çok istedi boşanmamı ben de eşimle öyle gece yarısı kavga olunca dayanamadım açtım davayı.sık sık kavga ediyorduk ama bu kavgalar sanki geri cevap vermesem önlenebilirdi.en azından eşim 7-24 psikolojik baskı yapmıyordu, bir şekilde anlaşıyorduk.
Dün saat 11 civarı uyuyacağım, duvara tık tık tık babamın vurmasından rahatsız oldum.'Baba lütfen duvara vurma dedim', odama girdim, daha çok vurmaya başladı, duvara tık tık tık ritim tutarak vuruyor.Baktım daha çok vuruyor.İnsan olsan vurmazsın dedim babama.daha çok vurdu.
Bu sefer ben bağırmaya başladı'vurma dedim sana anlamıyor musun vurma'.babam odaya doğru sert bir şekilde geldi'sen insan mısın, seni ben sokaklardan aldım, şimdi evimden git dedi', bana pislik dedi ve daha birçok şey.
'Yeter artık bıktım sizden, dır dır dır konuşuyorsunuz, herşeye karışıyorsunuz, en ufak şeyden sorun çıkaryorsunuz.Artık bana saygılı davrananacaksınız'
Babam bana genelde kötü davranıyor bana, hep böyleydi, bu evliliği biraz da ondan istedim.
Bana 7 yıl önce demişti ki mesleğe atanıp il dışına gittiğimde'artık seni evimde istemiyorum, seni evime asla kabul etmem, annen isterse belki ama o zaman da sen düşün.huzurun olmaz, bue ev ancak misafir olarak gelirsin demişti.
Şimdi ben evet evliliğimde en başta şiddet vardı sonra düzelir gibi oldu ve sonra son 3 aydır var.O da karşılıklı tartışmalar sonucu oluyor.
Ben şimdi bu olaylardan sonra ben evime geri dönmek istiyorum.ben babamla yaşayamam.mümkün değil ve sanırım ailemle görüşmezsem evliliğim daha iyi gidecek.Sanki ben ailemden etkilendim bir süre, eşim de burada olmalarını istemiyor zaten.ben boşanma davamı geri çekip evime geri dönemk istiyorum.
her ne kadar eşim kötüyse bir o kadar da babam kötü kızlar...ne yapacağımı şaşırdım...Allahım kaderim mi bu, bu nasıl bir hayat
Gayet güzel bir maaşınız var.. ilk etapta daha uygun bir ev bulursunuz. babanızdan paranızı alırsanız o parayla ev tutup, dayar döşersiniz. Hatta kenarda da para kalır. Şu anda ayrı olduğunuz için eşinizin iyi yönleri aklınıza geliyor.arkadaşlar şöyle 5-6 bin maaşım olsa kimseye eyvallah etmem de maaşım3400 lira.1000 lirayı kiraya versem nasıl geçinecez, aidat, elektrik su, sağlık giderleri, çocuğun okul masrafı.mümkün değil.
Ben kötü bişey demedim ki hala seviyorsun dedim :)Ben de diyorum ki yaşamayan bilmez.
Hamileyken karnında tepinen adama burdaki hiç bir kadın dön demez ki zaten aklı mantığı olan kadın bunun söylenmesini beklemez, beklememelide benceBuradan eşine dön düzelirsiniz vs destegi bekliyor belki
Arkadasim kimseye muhtac degilsin ki Allahtan baska. Heleki donmek ostedigin evdede siddet var. Bosanip belli bir sure siginma evine yerlesmeyi neden denemiyorsun kiArkadaşlar bunaldım.Neden eşimi sık sık düşündüğümü anladım çünkü burada rahat değilim.Boşanmamı en çok babam istedi.Benim için değil ama ailemizde o karakterde bir adamın olmaması için o çok istedi boşanmamı ben de eşimle öyle gece yarısı kavga olunca dayanamadım açtım davayı.sık sık kavga ediyorduk ama bu kavgalar sanki geri cevap vermesem önlenebilirdi.en azından eşim 7-24 psikolojik baskı yapmıyordu, bir şekilde anlaşıyorduk.
Neden katlanilir ki zaten. Elin adami cocukta olsa. Allah esin bile hayirlsiini versin okudukca bunlari esimin kiymetini anliyorum valla. Hayat musterek bunu atliyor bu tip insanlar maalesefİşin var ailen varlıklı hamileyken bile döven daha da tiksinci çocuk benden değil diyen bi adama tekrar para için mi döneceksin? Pess doğrusu işi bile olmayan ama bunların onda birine katlanmayıp onuruna sığınan kadınlara selam olsun.
Neden katlanilir ki zaten. Elin adami cocukta olsa. Allah esin bile hayirlsiini versin okudukca bunlari esimin kiymetini anliyorum valla. Hayat musterek bunu atliyor bu tip insanlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?