BOŞANMA SÜRECİ-BABA EVİ..

Çok ama çok üzüldüm benim bi tespitim var baba sevgisi alamayan kızlar yanlış seçimler yapıyor çünkü aslında kendine eş değil baba seçiyor güven duymak istiyor yahu güzel kardeşim madem babanın huyunu biliyosun borç niye verdin tutaydın ya paranı bitirirdin borçlarını bence .ailene güzellikle bi çıtlat bu ayrı ev olayını yada daha makul uygun bi şehre taşın yeniden başla. şiddet uygulayacak insan sen sussanda yapar emin ol yani cevap vermeyle alakası yok.Allahım sen kadjnlarımıza güç kuvvet ver nasıl bi yer oldu dünya . baba yok eş yok çocukla yapayalnız çaresiz bi anne . lütfen güçlü olun önce şu borçları bi toparlayın bi yerden başlayın benim arkadaşım boşandı bi kızı var 2600 kredi ödüyor 3400 maaşı var maşallah huzuruda var yani yapılmayacak şeyler değil taksitle falan aldı eşyayı en güzelindegüzelinden şimdi 1 senesi kaldı inşallah sende yaparsın

Çok eminim baban o adamdan daha iyidir. Ben en kötü ailenin bile destek olduğuna inanırım hep. Istisnalar hariç. Yanlış yaparsın. Esin çok iyi olsa bile aileni asla kötüleme ona. Geri dönmüşsün baban olmasa napardin. Ben babama vurma diye bağırsam paramı ver diye kabaca bağırsam babam bana vururdu belkide. Zaten zor durumun biraz kafanı dinle bence.

Yani sizin de diliniz zehirli. Hiç alttan alayım yok, babaya sen insan değilsin derseniz her lafı da hakedersiniz. Yani eşinize de böyle yapıyorsanız zor sizin işiniz kimse çekmez.
Şiddet uygulaması kesinlikle kabul edilemez ama siz de diyorsunuz ki ben bu kadar cevap vermeseydim başıma bu gelmezdi. Orası bilinmez adamın içinde varsa her türlü şiddet uygulayabilir

Siz hamile iken dayak yememis miydiniz ? Bu adama mi geri döneceksiniz. PES...

3400.lira maasin var madem 1 oda studya daire tutarsın bir yerden baslarsin istersen .
Hic maasi olmayan kadinlar daha yeni ise baslayarak hayatını kurabiliyor

Eğer çalışıyorsanız gidip yeni bir hayat kurun kendinize. Babasız, kocasız size en iyi gelecek şey. ..

3400 maas az mi? Bir siz birde cocugunuz icin gayette yeter . Millet asgari ucretle 4-5 kisi geciniyor. Siz duzen bozmaktan korkuyosunuz bence. Her ne olursa olsun Allah yardimciniz olsun . Esiniz demicekmi babanin evinde duramadin bana geri dondun diye ? Bide bunu dusununde oyle karar verin bence.

Keskin sirke küpüne zarar.. Eşinizle ve babanızla benzer sorunlar yaşıyorsanız birazcık kendinize dönüp bakın derim. Sanki öfke kontrolünüz yok. Karşılık vermek illa bağırıp çağırmak değildir. Bazen bazı durumlarda kulaklarını kapatman gerekir mesela sizin durumunuzda.. Dereyi geçene kadar ayıya dayı demeniz gerekir. Siz hem bunu yapmayıp hem de yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsunuz. Eşiniz diye ya da babanız diye her lafınıza tamam demeyecekler. Sizin üslubunuz tavrınjz değişmedikçe eşinizle babanızla değil herkesle problem yaşarsınjz. Bence bu süreçte eşe dönmek çözğm değil. Ailenizle kalın. Bi süre sesinizi çıkarmayın. Para biriktirin ve daha iyi şartlar oluşturmaya çalışın. Bugün babanız sokqktan topladım der yarın eşiniz bıraktın gittin bilmem ne der. Kimse rahat vermez zaten siz biraz akıllı davvraanjn

arkadaşlar şöyle 5-6 bin maaşım olsa kimseye eyvallah etmem de maaşım3400 lira.1000 lirayı kiraya versem nasıl geçinecez, aidat, elektrik su, sağlık giderleri, çocuğun okul masrafı.mümkün değil.

Hemen her şeyiniz dört dörtlük olacak diye bi şey yok.AYRICA ASGARİ İLE GEÇİM SAĞLAMAYA ÇALIŞAN AİLELER VAR.başta belki biraz bocalarsınız sonra yoluna girer.

O kadar dogru ki soyledikleriniz.

bir dediğiniz diğerini tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…