- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
Adamda nasil bir kibir varsa hayret ediyorum artik 10 gündür konusmuyoruz yarim saat önce geldi çocuğu salliyordum o arada bir ilgilendiği çocuğu izliyor uyurken yatirdim ciktim odadan rahat izlesin diye.. Birde teline mesaj sesi geldi duydum aradan 10 dk geçti aile dostumuz olan biri mesaj atti bana 'murat abi bizi kayinvaldeme birakti ondan geç geldi eve belki kafana takilmistir diye ' bende yoo merak etmedim eskidendi o yolun acik olsun ve onunla ilgili konuya girip kapattim mevzuyu..tabi msjim yakin da eski Esim olacak olan adama copy past yapilmistir eminim.
Eşinin boşanma isteğini öğrendiğindeki tutumu ne olacak çok merak ediyorum doğrusu..
Bende kestiremiyorum ve merak ediyorum ama cuma günü söyleyeceğim eskiden çok asikti beni kaybetme düşüncesi onu deli ediyor psikopata bagliyordu.. Son bir bucuk senedir öyle değil ama .. Annem her ihtimale karsi ben senin yaninda olmak istiyorum söylediğinde rezil olmayalim siteye diyor.
Bence biraz daha sans vermelisiniz evliliginiZe ortada bir bebek var.Zaten artik konusamiyoruz ki beni anlamamak için ayri bir caba harciyor sanki :) aslında10 ggündür konusmuyoruz esinle zaten ayda iki yada uç gün neşeli ve iyiyizdir gerisi hep limoni ama bu kez ben cavalamayinca hepten koptu bağlar görüyorum.. Ben benim için kılını kıpırdatmayan biri için daha fazla bir şey yapmak istemiyorum.. Ve evet ilk defa bu kadar kararliyim ..
Ama korkuyorum beni ne bekliyor ?
Aliskanliklarimi nasıl unutucam ki var mi bir aliskanlik o da meçhul..
Karmasik yasiyorum su siralar ondan desteğinize basvurdum çok tesekkur ederim sağolun.
Özellikle o deli gibi seviyordu .. Bu evlilikte en çok seven taraf oydu hamile kalana kadar ..
Bence bunu baş başa konuşmalısınız.
Annenin yanında rahat konuşamaz.
Söylemek istediği güzel bir şey varsa da söyleyemez.
Gerek yok buna.
Neden cuma gününü seçtin peki?
Ben senden ve oğlundan böyle kolay vazgeçebileceğine inanamıyorum çünkü bir türlü (eşinin)
Ben senden ve oğlundan böyle kolay vazgeçebileceğine inanamıyorum çünkü bir türlü (eşinin)
Bence bunu baş başa konuşmalısınız.
Annenin yanında rahat konuşamaz.
Söylemek istediği güzel bir şey varsa da söyleyemez.
Gerek yok buna.
Neden cuma gününü seçtin peki?
Bence biraz daha sans vermelisiniz evliliginiZe ortada bir bebek var.
Ben de ayni yoldan dondum, su an hala bol bol tartisiyor olsak da, genel olarak duygusal paylasimimiz artti.
Eskisine nazaran daha mutluyum, tekrar denedigim icin pisman degilim.
Benimki de aynen oyle. Hala kendini kusursuz goruyor.Sansliymisiniz ama karsimdaki insan kendini kusursuz görürken bu imkansiz
merhaba,bende 15 ay once dogum yaptim.hamilelik,lohusalik hepsini tek basima gurbette yapayalniz atlattim.Esim hamileligim suresince ve dogum sonrasi tam tamina 21 ay bunalimdaydi.ne hamileligime alisabildi ne de dogumdan sonra bebegimize..ta ki oglum babasinin pesinden baba diye kosmaya baslayana kadar...cok sabrettim iyiki de sabretmisim..Allahimin her gunune binlerce sukur olsun o vurdum duymaz adam gitti yerine ogluna ve bana sevgiyle minnetle bakan bi adam geldi.
sordum derdin neydi diye..kendimi bu eve ait hissedemedim,babalik fikrine alisamadim dedi..
en cok seven taraf esimdi diyorsunuz..bizim iliskimizde de oyleydi ve bence suan eski kivamina tekrar dondu hamdolsun.
Evlilik bitirmek kolay ama ilerde baska bi adamin yaninda cocugunuzu buyutmeyi gozealabiliyor musunuz? sakin demeyin benim icin evlilik iliski sayfasi kapandi..yok oyle birsey,hic kimse bu hayatta yalniz kalmak istemez..
ben evliligimi esimle komedi filmleri izleyerek evdeki o agir havayi kirip ayakta tuttum desem inanmazsiniz belkibirbirimize kizsak da hayatta gulunecek bi suru sey var diye takmadik artik ufak tefek seyleri..
Benimki de aynen oyle. Hala kendini kusursuz goruyor.
Ama ayrilmak istemediginden alttan aliyor cogu zaman. Bu da bana yetiyor.
Biraz karsilikli beklentileri azaltmak lazim.
Bir de yatak odasina onem vermek lazim, iliskideki baglari guclendiriyor.
canım benim bebişin kac aylık emin ol su zamanda bir cok evlilikte oluyor özellikle aile kavramını almamış beylerde daha fazla dış cevredeki hem cinslerimizde erkeğin evli olmasına bakmıyor yuvanın yıkılmasını bekliyolar. ben inatcıyım ve savacıyım bilmiyorum hatamı yapıyorum ama umut varsa erkeğin sana sevgisni hissediyorsan sans ver içinde kalmasın
Sevgin var madem biraz daha düşün bak eşinde erteleyelim Demiş. Erkekler kendileri hep haklı buluyor genelde bir şekilde vicdanlarını hep rahat hissedebiliyorlar doğa kanunu gibi bu çoğu zaman böyle. Bizim kadar ince düşünmüyor bizim kadar acı çekmiyorlar.
Ben ve oğlum için birey değişmeyecek demişsin, öyle deme çok şey değişecek. Çok iyi düşünmelisin lütfen kendini toparla biraz hava al, biraz enerji topla ve gerekirse önce evden bir müddet uzaklaş. Ona sensizliği yaşat ( her eve geldiğinde seni buluyor sonuçta) sende onsuz olmayı tat. Bazen böyle uzaklıklar iyi gelir...
ne zoru varmış da sonradan böyle olmuş? allah akıl fikir versin o adama..Özellikle o deli gibi seviyordu .. Bu evlilikte en çok seven taraf oydu hamile kalana kadar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?