- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Evet anlaşmslı olsun istedim çünkü artık kaldıramam stresiAnlaşmalı boşanma ise kolay çözülür.
Allah yardımcın olsun.
Zor ama atlatılıyor
O zaman işin çok kolay.Evet anlaşmslı olsun istedim çünkü artık kaldıramam stresi
Abukat tutmadan oluyor mu o zaman eşin olacak kişi ne amaçla tuttuO zaman işin çok kolay.
Ben olsam avukat bile tutmam.
Çıkıp boşanır kurtulurum.
Anlaşmalı olunca karşılıklı protokol hazırlayıp imzalarsınız.Abukat tutmadan oluyor mu o zaman eşin olacak kişi ne amaçla tuttu
İnan hiç bilgimin olmadığı bir konu
Mesela krediler var benim çekip ona verdiğim düğünde takılan altın vs hep onda bunlar için tutmak istiyodum ama bilemedim şimdi
Nafaka ya da tazminat alacak mısınız? Düğün takılarınız falan ne olacak ?Bunları konuştunuz mu ?Abukat tutmadan oluyor mu o zaman eşin olacak kişi ne amaçla tuttu
Mesela krediler var benim çekip ona verdiğim düğünde takılan altın vs hep onda bunlar için tutmak istiyodum ama bilemedim şimdi
Anladım şimdi o zaman onun tuttuğu avukat benimle konuşmaya mı gelirAnlaşmalı olunca karşılıklı protokol hazırlayıp imzalarsınız.
Takı, kredi madde madde yazarsınız.
Eşinin avukatı hazırlar sen de imzalarsın.
Mahkemeye Çıkıp protokol sunulur boşanırsın
Evet benim gördüğüm kadarıyla öyle oluyor.Anladım şimdi o zaman onun tuttuğu avukat benimle konuşmaya mı gelir
Hayır almıycam sadece düğün takılarını ve krefiyi ödemesini istedimNafaka ya da tazminat alacak mısınız? Düğün takılarınız falan ne olacak ?Bunları konuştunuz mu ?
Bence dilekçenizi bir avukata inceletin ki hak kaybınız olmasın.
Hak kaybınızın olmaması için (özellikle de ortada böyle kredi, altın vs konuları varsa) boşanmalarda tecrübeli bir avukatla kesinlikle görüşün derim. Ne olur ne olmaz. Neticede karşı tarafın avukatı karşı tarafın çıkarını gözetir.Abukat tutmadan oluyor mu o zaman eşin olacak kişi ne amaçla tuttu
Bence ne olur ne olmaz bir avukata gösterin dilekçenizi imzalamadan önce.Hayır almıycam sadece düğün takılarını ve krefiyi ödemesini istedim
Bi avukat buldum aslında ama ücreti sorucam çünkü karşılayamayanilirim aynı şekilde ailemde karşılayamaz fazla birşey söylerse tutamamHak kaybınızın olmaması için (özellikle de ortada böyle kredi, altın vs konuları varsa) boşanmalarda tecrübeli bir avukatla kesinlikle görüşün derim. Ne olur ne olmaz. Neticede karşı tarafın avukatı karşı tarafın çıkarını gözetir.
Üç kuruşluk avukatlık bedelinden kaçarken çok daha fazla kaybınız olmasın.
Evet bencedeBence ne olur ne olmaz bir avukata gösterin dilekçenizi imzalamadan önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?