Boşanma süreci

Muhteşemsin Helal sana ağzının payını vermişsin

eee birde başkası ile başka şehire gidip görüşmesi yani aldatması var o en önemli sebep değil mi
Yanlarında arkadaşı da varmış balık ekmek yemişler vs evet ne amaçla görüştüler bilmiyorum ama zaten boşanmaya karar vermeme sebep olan şey bu evet.

Günlüğe el koymak ve ifşa etmek özel hayatın gizliliğini ihlal suçu oluşturur diye tahmin ediyorum

Günlük değildi ama yinede sayfalara yazmıştım özelim o benim
Bence oda biliyo işe yaramayacağını beni huzursuz etmek amaç
Nereye yazmış olursan ol,sonuçta dedikodu yapmak bile özel hayatın gizliliği suçuna giriyor. Korkutmak sindirmek istiyor bence de..ben de boşanma esigindeyim Allah yardımcımız olsun
Bu arada siz de onu kptkutun özel hayayin gizliliğini ihlal suçu isliyorsun deyin

3 günde ikiniz de çark ettiyseniz siz boşanmazsınız. Bu arada madem doktora yapıyorsunuz Türkçe'yi düzgün kullanın. Yaşlı, genç, öğrenciler de okuyor burayı.

Ay tipe bak, ayrılmamayı isterken bile paşalığına toz kondurmuyor. Bu adamı affeder tekrar dönersen onun hayatında köşe minderi kadar hükmün olur, haberin olsun.

Krediyi ödeyeceğim falan demiş, inanma. Kurbağayı ürkütmeyecek aklınca. Ona güven ki şartlara krediyi karıştırma diye öyle dedi sana. Şartlara eklemezsen sen ödeyeceksin o krediyi. Adam nasıl da uyanık.

Sizde zarar gör meden kolay atlatırsınız inşallah
Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Amin sağolun
3 günde ikiniz de çark ettiyseniz siz boşanmazsınız. Bu arada madem doktora yapıyorsunuz Türkçe'yi düzgün kullanın. Yaşlı, genç, öğrenciler de okuyor burayı.
Ben çark filan etmedim. Orada cümlenin sonunda eşimn söylediği cümle için dedi yazacağıma dedim yazmışım.
Telefondan yazdığım için dikkkat edemedim, öğrenciler burayı okuyacağına derslerine çalışsınlar bir zahmet

Şartlarda kredi mutlaka olacak o uyanık olduğunu sanan biri sadece

Son düzenleme:
Bosanma protokolunu bir avukatla ortak hazirlayin. Hak kaybi olmamamasi icin tum sartlarini yaz. Imzala. O da imzalasin. Sonrasinda avukata gerek yok. Protokolu aile mahkemesinin kalemine ver ve takibini yap. Ordan durusma gunu alacaksin bir de bir miktar para yatiracaksin.

Onun soyledigi hicbir seye guvenme. Soz ucar yazi kalir. Herseyi yaz. su kadar gram ymtaki ucreti, tazminat iatiyor musun, ya da nafaka... cocuk var mi? Varsa velayet ve babayla gorusme gunleri... nafaka izteniyorsa her yil su oranda artsin... herseyi protokolde yaz ve imzala.

Oyle bi delil yok.
Bu mahremiyetin ihlaline girer, hakim bakmaz bile boyle biseye..
Aynı evde hukuksuz bir şekilde ele geçirilmemiş günlük vs delil olarak değerlendirilebilir. Geçmişte verilmiş yüksek mahkeme kararları var bu şekilde. Ama konu sahibinin bahsettiği konularsa yazılanlar boşanmaya etki etmez. Aldatma gibi olayların kayda geçmesi durumunda kolayca dikkate alınır.

Eğer boşanmak istemiyorsan bende senden vazgeçmek istemiyorum ama amalarim cok de.Duruşun saglam zaten sürdür.Sen kendi tekliflerini sun.(Tabi guveniyorsan)Boşanmakta kararliysan da insan bir eşyasını kaybettiğinde üzülüyor ama alışıyor.Ayni evi,yatağı hatta hayatı paylaştın normal hislerin geçecektir inş.

Nasılsın Evelyn
Biraz daha iyimisin,gelişme var mı?
Tşk ederim gündüzleri iyiyim ama uyuyamıyorum
Şu an bi ses yok duruyoruz öyle
Davayı ben açmak istemiyorum o kadar şey yaşamama rağmen pişman olurum diye korkuyorum bende bi garibim
Bilgilendirme için çok sağolun hiç bilmediğim konular bende yeni yeni öğreniyorum gönül ister ki hiç öğrenmeyelim ama işte...
Yok zaten güvenim yokkki.
Tazminatta nafakada istemiyorum çocukta yok çok şükür
Aslında delil olmaması lazım çünkü o benim özelim. Kavga ettiğimizde içimi döktüm
Mesela ben biriyle tartışmıştım eşim olacak şahıs o kişinin tarafını tutmuştu bende bunları yazmıştım. Bana değer vermiyosun x kişi beni üzmeye çalıştı sen ondan yana oldun yazıklar olsun sana fln yazmştım
Hiç boşanmak istemiyorum demedim ima bile etmedim çünkü güvenim 0.
O biraz adam olsaydı gözü dışarda olmasaydı tek derdi evi işi ve karısı olurdu. Ama yok elalemin karısıyla kızıyla samimi olma derdinde. Onun bunun işkeriyle uğraşıyo. Annesinin dolduruşlarına geliyor. O yine güvenimi kazanmaya çalışsaydı çaba görseydim bende adım atardım belki ama yok. Hakkımı helal etmiyorum.

Avukat tutun borçları falan sizin üstünüze kalmasın derim.Bir de nafaka istemiyorsunuz galiba ama ben boşanan kadınların nafaka almasından yanayım.Böyle öküzler mahfettikleri evliliklerden kolayca sıyrılamamalı.Onun parasını harcamak istemem diyorsanız bile bir hayır kurumuna falan bağışlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…