- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Elbette var, inş kalmaz yanınaİnancınız var mı ? Neden şüphe duyuyorsunuz ki ? Kimsenin yanında kalmaz merak etmeyin. Çok havale etmişliklerim var. Gördüklerimde var. Daha şımarmayım diye göremediklerimde ama ben eminim sizde olun.
Elbette üzüleceksin bu gayet normalEvet daha kötü olacaktı zaten çok şükür daha iyiyim ama işte beni içten içe üzen birşey var bu nasıl geçer bilmiyorum haksızlığa uğramak mahvediyor beni
Ne msj atıyorsun gece geceOnun çirkef yüzünü her kavgamızda gördüm zaten onun yaptıklarını ben yapsam ahlaksız namussz konumuna düşerdim o yapınca sorun yok.
Gece yine mesaj atmış aldığınız mobilyaları evden çıkarın diye nasıl çıkarcaz bilmiyorum
Yok yok hayır öyle değil evi boşaltmak istiyor bir an önce , bide biz ailece kararımızı verdik yaxıyo iki gündür. Sanki daha önce karar vermemişiz gibi.Ne msj atıyorsun gece gece
Mobilyaları sana bırakacak değilim deseydin
Deli mi ne
Bence konuşmak için yer arıyor gibi geldi bana
Sanırım gitmedikçe uzarMahkemeye gitmeyip herşeyi avukatla halletmek mümkün mü acaba
Ah ah keske çıksaSanırım gitmedikçe uzar
Emin değilim
Korkma git ne olacak,sen korkma o korksun
Onun çekinecek pislikleri çıkacak açığa
Ben kararımı verdim onada söyledim en fazla boşanma çekişmeli olur.Bence bu adamin boşanmaya gönlü yok,bakma atar gider yaptığına.. Önemli olan senin kararın.
Hayır hayır ben yanlış anlattım galiba kafam o kadar dolu kihata yapmışsınız .. eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedim ...bu cümle hata... dik durun ...ayrıca diğer bir sorunuza da cevap vereyim avukatla mahkmeye gitmeden işi bitiremiyorsunuz evet boşanmak istiyorum cümlesini bizzat kendi agzınızla söyleip imza atıyorsunuz yani o son vuruş size ait ama bu buluşmada ki gibi güçsüz olmayın...
aynen canım biraz yanlış olmuş boşverin gitsin sürekli çocuk gibi takipmi edeceksiniz.Hayır hayır ben yanlış anlattım galiba kafam o kadar dolu ki
Bunu söyleyen ben değilim eşim.
Ben kararımın kesin olduğunu söyledim
Bence siz bir avukatla görüşün.3 yada 3 buçuk bin arası fiyat veriyorlar.O sizi yönlendirir.Neyse bu konuda anlaştık derken ben avukatla bile konuşmadım, eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedi
Ben yanlışlıkla dedim yazmışım ya bunu diyen eşim ben değilim
Neden boşanıyorsunuzNeyse bu konuda anlaştık derken ben avukatla bile konuşmadım, eğer bana baxı konularda karışmayacaksan ve telefonuma bi daha dokunmayacaksan boşanmayalım dedi
Ben yanlışlıkla dedim yazmışım ya bunu diyen eşim ben değilim
Neden boşanıyorsunuz
eee birde başkası ile başka şehire gidip görüşmesi yani aldatması var o en önemli sebep değil miEşimin güvenimi bitirmesi
Sürekli arkadaşlarıyla vakit geçirip beni tamamen ihmal etmesi saygı duymaması ve sorumsuzlukları yüzünden
Aldattı miEşimin güvenimi bitirmesi
Sürekli arkadaşlarıyla vakit geçirip beni tamamen ihmal etmesi saygı duymaması ve sorumsuzlukları yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?